Indlæg

Få bedre nætter!

26. november 2020 | Efterfødsel, Personlig

Som mange af jer ved, har jeg haft et barn, som slet ikke har ville sovet om natten. Dette har selvfølgelig taget hårdt på vores familie. Både min mand og jeg har også døjet meget med at ligge dårligt og vågne op med ondt i hele kroppen, som kom vi direkte fra en helvedesuge i militæret. Da vi flyttede i hus, tog vi en beslutning om, at vores søvn skulle prioriteres mere.

 

“Vores søvn skulle prioriteres mere”

Vi indrettede vores soveværelse således, at vi kunne få mere kvalitativ søvn. Vi gjorde en masse overvejelser om, hvordan det skulle se ud, hvad det ellers skal kunne, for man bruger jo gerne 8 timer af døgnet derinde, så soveværelset skal være et sted, man godt kan lide at være i.

Vi gik på udkig efter en ny seng, og faldt over “Bedre Nætter“. Vores dialog med dem handlede med det samme om, hvilken seng der er bedst for os ud fra en række forskellige parametre; vores ønske om mere uafbrudt søvn, vores højde og vægt, samt at vi basalt set bare gerne vil ligge godt i vores seng. Det resulterede i vores nuværende seng, Venus fra Bedre Nætter, hvilket helt klart nu er min favoritdel af vores soveværelse, hvis ikke hele vores hjem, simpelthen fordi den er så skøn, og fordi den er personligt tilpasset til os. Ligeledes har den elevation, der gør det nemt at amme om natten eller læse en bog om aftenen.

 

“Sengen er mit bedste spot”

Jeg ville med mit soveværelse gerne skabe et sted, der er skønt at være, hvilket gør søvnen bedre. Vores vægge er malet i en ret mørk farve, et mørkt sengesæt fra Oyoy, der er også en del naturlig elementer og selvfølgelig planter – jeg elsker simpelthen planter.

Jeg laver det her blogindlæg for at fortælle jer, at en god nattesøvn er vildt vigtigt, hele dagen kan jo være påvirket af, hvordan man har sovet om natten. Hvis du har svært ved at falde i søvn, eller har et barn der vågner mange gange i løbet af natten, så er det vigtigt at få noget ud af de timer, man så får. Jeg kan mærke, at det har haft en god betydning for mig, min krop og dens funktionalitet og også mine tidligere lændesmerter.

 

“Tal med fagfolk”

Hvis du har problemer med din søvn, eller bare ikke får den prioriteret nok, så er min klare anbefaling at du, især hvis du er nybagt mor, kigger forbi Bedre Nætter og taler med deres dygtige medarbejdere. De hjalp os til at få bedre nætter – det har gjort en kæmpe forskel i vores liv.

Velkommen

… til mit blogunivers.

Her vil jeg dele alt fra opskrifter og træningsprogrammer, til personlige indlæg og den nyeste viden med omdrejningspunkt i træning, sundhed, fertilitet, graviditet og efterfødsel. Jeg brænder for at hjælpe gravide, mødre og familier mod en sundere og stærkere hverdag, og jeg glæder mig til at inspirere dig!

Tak fordi du læser med <3

KIG LIDT RUNDT

Et halvt år som Corona mor

Et halvt år som Corona mor

Der er en grund til at kun én forælder har barsel. Her er min Corona-barsel på godt og ondt. En søndag morgen i slutningen af februar 2020 kom han ud, vores lille basse af en dreng. Ikke mindre end...

9 fordele ved efterfødselstræning 

9 fordele ved efterfødselstræning 

Vi giver dig 9 gode grunde, der forhåbentlig kan give dig lidt motivation og måske bidrage med det sidste skub, hvis du ikke allerede er i gang med din efterfødselstræning. Husk at træningen ikke behøver at være i et fitnesscenter eller på et hold. Det kan sagtens bare være dig og baby hjemme på stuegulvet.