Tilmeld dig det essentielle graviditets-og babyforløb til 0 kr

kontakt

om mig

mediekit

terminsgrupper

shop

favoritter

podcast

blog

freebies

Online kurser

Jeg er Maria Dior. Mor til 3, iværksætter med ADHD og popcornhjerne! Jeg elsker at have dig med "på holdet". Se dig omkring jeg håber du nyder at bruge tid på mit site!

Hejsa!

Få bedre nætter!

Jeg er Maria

Jeg blogger om alt fra sunde opskrifter, gode træningsøvelser, livet som mor, rejser og indretning, og selvfølgelig mit liv som iværksætter og content creator. Velkommen ind i varmen

hey there

Haps en plads på det essentielle graviditet/baby forløb

jeg vil med!

Hop ind og find alle mine opskrifter her!

Top kategorier

Find alle guides og indlæg til dig der er på barsel

Få hjælp, tips og støtte under din graviditet!

Hvad foretager jeg mig i mit liv for tiden? Hop ind og find ud af det! 

Nogle af mine favoritter

01

Beauty & wellness

02

Bolig og interiør

03

Sundhed 

04

Alt til børnene

Lyt til Podcasten

Som mange af jer ved, har jeg haft et barn, som slet ikke har ville sovet om natten. Dette har selvfølgelig taget hårdt på vores familie. Både min mand og jeg har også døjet meget med at ligge dårligt og vågne op med ondt i hele kroppen, som kom vi direkte fra en helvedesuge i militæret. Da vi flyttede i hus, tog vi en beslutning om, at vores søvn skulle prioriteres mere.

 

“Vores søvn skulle prioriteres mere”

Vi indrettede vores soveværelse således, at vi kunne få mere kvalitativ søvn. Vi gjorde en masse overvejelser om, hvordan det skulle se ud, hvad det ellers skal kunne, for man bruger jo gerne 8 timer af døgnet derinde, så soveværelset skal være et sted, man godt kan lide at være i.

Vi gik på udkig efter en ny seng, og faldt over “Bedre Nætter“. Vores dialog med dem handlede med det samme om, hvilken seng der er bedst for os ud fra en række forskellige parametre; vores ønske om mere uafbrudt søvn, vores højde og vægt, samt at vi basalt set bare gerne vil ligge godt i vores seng. Det resulterede i vores nuværende seng, Venus fra Bedre Nætter, hvilket helt klart nu er min favoritdel af vores soveværelse, hvis ikke hele vores hjem, simpelthen fordi den er så skøn, og fordi den er personligt tilpasset til os. Ligeledes har den elevation, der gør det nemt at amme om natten eller læse en bog om aftenen.

 

“Sengen er mit bedste spot”

Jeg ville med mit soveværelse gerne skabe et sted, der er skønt at være, hvilket gør søvnen bedre. Vores vægge er malet i en ret mørk farve, et mørkt sengesæt fra Oyoy, der er også en del naturlig elementer og selvfølgelig planter – jeg elsker simpelthen planter.

Jeg laver det her blogindlæg for at fortælle jer, at en god nattesøvn er vildt vigtigt, hele dagen kan jo være påvirket af, hvordan man har sovet om natten. Hvis du har svært ved at falde i søvn, eller har et barn der vågner mange gange i løbet af natten, så er det vigtigt at få noget ud af de timer, man så får. Jeg kan mærke, at det har haft en god betydning for mig, min krop og dens funktionalitet og også mine tidligere lændesmerter.

 

“Tal med fagfolk”

Hvis du har problemer med din søvn, eller bare ikke får den prioriteret nok, så er min klare anbefaling at du, især hvis du er nybagt mor, kigger forbi Bedre Nætter og taler med deres dygtige medarbejdere. De hjalp os til at få bedre nætter – det har gjort en kæmpe forskel i vores liv.

Som mange af jer ved, har jeg haft et barn, som slet ikke har ville sovet om natten. Dette har selvfølgelig taget hårdt på vores familie. Både min mand og jeg har også døjet meget med at ligge dårligt og vågne op med ondt i hele kroppen, som kom vi direkte fra en helvedesuge i militæret. Da vi flyttede i hus, tog vi en beslutning om, at vores søvn skulle prioriteres mere.

 

“Vores søvn skulle prioriteres mere”

Vi indrettede vores soveværelse således, at vi kunne få mere kvalitativ søvn. Vi gjorde en masse overvejelser om, hvordan det skulle se ud, hvad det ellers skal kunne, for man bruger jo gerne 8 timer af døgnet derinde, så soveværelset skal være et sted, man godt kan lide at være i.

Vi gik på udkig efter en ny seng, og faldt over “Bedre Nætter“. Vores dialog med dem handlede med det samme om, hvilken seng der er bedst for os ud fra en række forskellige parametre; vores ønske om mere uafbrudt søvn, vores højde og vægt, samt at vi basalt set bare gerne vil ligge godt i vores seng. Det resulterede i vores nuværende seng, Venus fra Bedre Nætter, hvilket helt klart nu er min favoritdel af vores soveværelse, hvis ikke hele vores hjem, simpelthen fordi den er så skøn, og fordi den er personligt tilpasset til os. Ligeledes har den elevation, der gør det nemt at amme om natten eller læse en bog om aftenen.

 

“Sengen er mit bedste spot”

Jeg ville med mit soveværelse gerne skabe et sted, der er skønt at være, hvilket gør søvnen bedre. Vores vægge er malet i en ret mørk farve, et mørkt sengesæt fra Oyoy, der er også en del naturlig elementer og selvfølgelig planter – jeg elsker simpelthen planter.

Jeg laver det her blogindlæg for at fortælle jer, at en god nattesøvn er vildt vigtigt, hele dagen kan jo være påvirket af, hvordan man har sovet om natten. Hvis du har svært ved at falde i søvn, eller har et barn der vågner mange gange i løbet af natten, så er det vigtigt at få noget ud af de timer, man så får. Jeg kan mærke, at det har haft en god betydning for mig, min krop og dens funktionalitet og også mine tidligere lændesmerter.

 

“Tal med fagfolk”

Hvis du har problemer med din søvn, eller bare ikke får den prioriteret nok, så er min klare anbefaling at du, især hvis du er nybagt mor, kigger forbi Bedre Nætter og taler med deres dygtige medarbejdere. De hjalp os til at få bedre nætter – det har gjort en kæmpe forskel i vores liv.

+ vis kommentarer

- Hide Comments

Skriv en kommentar

Læs mere om mig

Når jeg ikke løber febrilsk rundt efter mine tre unger eller kysser på min mand, så kaster jeg kærlighed på mit andet hjertebarn – nemlig min online business.
Jeg arbejder med træning og sundhed før, under og efter graviditeten. Jeg har en uddannelse indenfor global sundhed og ernæring, et års studium fra UCLA i Los Angeles i bækken- og rygtræning under graviditeten, en personlig træner uddannelse, en masse kurser og ikke mindst 10 års erfaring i at undervise gravide og mødre i optimal kost og træning.

I dag foregår det hele online, og jeg smiler til op over begge ører, når jeg får lov til at hjælpe gravide og nybagte mødre med at blive en gladere, sundere og stærkere udgave af sig selv.

Top freebies

Gratis viden til at hjælpe dig videre

gratis minikursus

Tilmeld

gratis workshop

Online ammeforberedelse

Tilmeld

Gratis ebog

Din koplette guide til delte mavemuskler

Tilmeld

god ide alarm!

Lad os være 

Pennevenner

Få gode tips, anbefalinger, små perler med værdifuld viden og inspiration til livet som gravid, på barsel eller i som mor. Indhold med fokus på D-I-G. For ingen bryder sig om spam, vel?!