Menu

SØG

kontakt

om mig

mediekit

terminsgrupper

webshop

favoritter

podcast

free STUFF

Onlinekurser

Jeg er Maria Dior. Mor til 3, iværksætter med ADHD og popcornhjerne! Jeg elsker at have dig med "på holdet". Se dig omkring jeg håber du nyder at bruge tid på mit site!

Hejsa!

Jeg er uddannet indenfor global sundhed og ernæring, og jeg elsker at lave content til dig, der er gravid eller mor! 

Hej, jeg er Maria Dior

Jeg er ikke en af de trænere, der blev gravid og så vidste alt om træning under graviditeten. Jeg startede, da jeg selv blev gravid med den første, med at uddanne mig indenfor træning & graviditeten for at lære, hvilke ændringer i kroppen, der ville have en indflydelse på sundhed. Jeg åbnede Maria Dior studio i Viby J i 2017, hvor vi tilbød bootcamps og personlig træning for mødre og gravide. Årene med mit træningstudie brugte jeg på at dygtiggøre mig indenfor alt omkring bækkengener, delte mavemuskler, kernestyrke og ernæring i forbindelse med graviditet og amning. Med corona var jeg nødsaget til at lukke studiet ned og fortsætte mit koncept og min undervisning online. Det hele har resulteret i, at jeg har udviklet Sund mor- og sund gravid metoden, der handler om at finde sin sunde base som mor eller gravid. Det er en solid platform - man kan holde i graviditeten og i starten som mor og bygge videre på, når man igen kan har tid og overskud til at gøre noget ekstra for sig selv og sin sundhed! 

Det hele startede med en drøm om at gøre sundhed og træning nemt og effektivt - også når man blev gravid

Måske min favorit "person" i hele verden!

Sig hej til Jason

...så er jeg også typen, der elsker at møde nye mennesker, høre andres historier og oplevelser og blive udfordret på mine holdninger. Den vej har ført til podcast universet; Morsomhed & tankestreger, hvor du kan finde vores helt fantastiske podcast! Jeg vil ikke afsløre for meget, men du er mere end velkommen til at snuse rundt derinde! 

Og for at det ikke skal være løgn... 

Jeg besluttede mig for, at teame op med andre fagpersoner, som delte min passion for min målgruppe, men som havde en anden faglig baggrund end mig selv - og sådan fandt jeg Babyinstituttet og jordemoder Ditte Bach. Vi trækker på hinandens erfaring. Maria Dior er mit univers, men håber også, at du har lyst til, at tage et smut forbi Babyinstituttets vidensunivers, hvor du også kan finde artikler, jeg har forfattet. Eller Babyinstituttets webshop, med unikke og særligt udvalgte produkter til din graviditet eller første tid med amningen eller baby.

Når ens forretning foregår online, og ens målgruppe også har andre interesser end at have fokus på deres sundhed

KREATIVITET

KAN IKKE LEVE UDEN

BAND OF BROTHERS

VERDENS BEDSTE SERIE

STRIK OG SYNING

NUVÆRENDE HOBBY

SUNDHED

PASSIONERET OMKRING

SOMMERHUS

MIT NÆSTE MÅL

Not about

Sammenligning,
Quick fixes,
Bullsh*t,
Urealistiske
forventninger &
Jante loven

I'M NOT ABOUT

Det simple liv,
Søde drinks,
Store drømme &
at hjælpe dig med at finde dine Superkræfter

All about

I'm ALL ABOUT

Mine 3 skonne unger!

"Lykken er, når virkeligheden møder ens forventinger"

- ukendt

mit livsmotto

Baby Instituttet

Et site fyldt med viden omkring amning, søvn, fødsel, graviditet og vores skønne webshop med udvalgte produkter til dig! 

Besøg Babyinstituttet

Morsomhed

Hop ind i vores podcast univers, og lyt med til vores første episode! 

Hop ind hos Morsomhed

Hvor skal du så nu? 

god ide alarm!

Lad os være 

Pennevenner

Få gode tips, anbefalinger, små perler med værdifuld viden og inspiration til livet som gravid, på barsel eller i som mor. Indhold med fokus på D-I-G. For ingen bryder sig om spam, vel?!