om mig

kontakt

terminsgrupper

mediekit

shop

favoritter

podcast

blog

freebies

Online kurser

Hejsa!

Naviger

Jeg er Maria Dior. Mor til 3, iværksætter med ADHD og popcornhjerne! Jeg elsker at have dig med i kulisserne, og håber du nyder at bruge tid på mit site!

Favoritter

Udforsk og nyd nogle af mine favorit produkter, must-haves og smarte funktioner jeg er vild med og selv sværger til i hverdagen som mor. Alle brands og produkter jeg anbefaler er nogle jeg selv har erfaring med, og som jeg selv bruger fast. Hvis du elsker de samme produkter som jeg gør, og du vælger at bruge en rabatkode eller handle hos mine favorit-partnere, kan jeg sommetider få en affiliate kommision. Det betyder at du støtter mig og dette site, når du handler. Win win. Jeg anbefaler naturligvis ikke produkter jeg ikke selv er vild med. 

Let's get to it...

Alt til

Det kan virkelig være overvældende (og dyrt) at skulle forberede sig på babys ankomst. Hvad skal man vælge, når man skal investere i en barnevogn? Skal man have en lift, eller er det unødvendigt? Hvordan er det med sikkerhed og autostole? Og hvornår skal jeg egentlig bruge en højstol? 
Ikke kun har jeg selv stået i udstyrsjunglen og følelsen af at komme af med noget mere end jeg havde regnet med. Men jeg har også testet de forskellige barnevogne, autostole, lifts mm i samarbejde med mine skønne terminsgruppe medlemmer. Sammen guider vi dig helt objektiv i udstyrsjunglen! 

Bornene

Babyudstyr

Børneværelser

Leg og udvikling

Need to have og Nice to have? Barnevogns quiz? Eller vores test af den bedste autostol? Vi har forsøgt at gøre det nemt for dig, at navigere i udstyrs junglen på en objektiv og ikke-sælger-agtig måde! 

Alt til børneværelserne, puslepladsen, multirummet eller bare gode idéer til opbevaring, indretning, belysning, sengtøj og andet lækkert der fremkalder selv den mest strukturerede redebygger! Selvom jeg ikke har små babyer derhjemme, har mine skønne medmødre været gavmilde med deres indretningstips!

Legetøj kan virkelig skille vandene. Noget er delikat og stilrent, andet ligner man er gået ind i et cirkus. Men det vigtigste med legetøj efter vores mening, er at det kan bidrage positivt til babys sanser, stimuli og udvikling. Så det må gerne være funktionelt, men samtidig også til at holde ud at kigge på. For så får det nemlig lov til at stå fremme i stuerne

Her er alle vores "gud hvor er det smart" produkter. Ting man sagtens kan overleve uden, men som helt sikkert gør livet det mere simpelt med små børn i hulen. Alt fra smarte etiketter, hyggelige minder, gode online fotobøger til de titusinde billeder man har på sin tlf, og ikke mindst gode hacks som vi selv anvender, og som du selvfølgelig kan få indblik i lige her! Velbekomme, da! 

Fantastiske ting

Spar 10 % Med koden Maria10

Se vores eget udvalg

Vi forhandler og fører specifikke produkter indenfor vores fagområde. Også lader vi andre om det de er bedst til. Sådan mener vi, det altid bør være. Hos os finder du derfor varer der er særligt udvalgt til at hjælpe dig med et godt ammeforløb, en sund og ukompliceret graviditet og en baby der er i trivsel, og som sover godt! 

Udforsk vores webshop →

Alt om 

Jeg har aldrig været optaget af makeup og beautyprodukter, hverken før eller efter min graviditet. Men lige pludselig fandt jeg en form for rutine i at gøre noget ud af mig selv, passe på min krop og føle at jeg tog vare på mig selv og min krop. Der skulle dog stilles store krav til produkterne og dets indhold. Derfor har jeg brugt de seneste mange år på at undersøge hvad produkterne indeholder, og ikke mindst hvor effektive de er. Nu kan du også få glæde af min grundige research!

Wellness

makeup

hårpleje

Se vores favorit produkter til mødre og gravide

Få styr på din mom-bun - også når du ikke har tid til at gå i bad

De bedste makeup-produkter til dig der er gravid eller mor

Cremer og lotions

babyprodukter

Badetid

Se det hele

Plejeprodukter til baby

For mig er træning et must. Især efter jeg blev gravid og fandt min krop ukendt på mange områder. Jeg træner ikke fordi jeg vil se godt ud. Hvert fald ikke kun derfor. Jeg træner, fordi jeg har fundet ud af, at jeg bliver en bedre mor af det. Faktisk bliver jeg en bedre person af det. 
Træning for mig handler om at være stærk nok til at kaste ungerne op i luften. Dog kniber det lidt med det efterhånden som de vokser, men til gengæld har jeg energi til at lege i timesvis på legepladsen uden at blive træt. Jeg kan være med på de skøre påfund de kommer med, uden at måtte sige nej fordi ryggen gør ondt eller konditionen svigter. Også er det bare fedt at kunne have en krop der ikke begrænser mig i hverdagen. Jeg ved også godt at træning kan være en udfordring for mange mødre og gravide. Og derfor har jeg det udstyr jeg ved altid får min motivation i top og mine undskyldninger til at falde lidt mere i baggrunden! 

Alt om 

Sundhed

Træning og bevægelse

Jeg går op i hvad jeg putter i munden. Som oftest. Derfor har jeg samlet alle mine must haves til en sundere hverdag - hvor man til gengæld ikke er fanatisk. 

Udstyr til træning derhjemme der redder mig i en travl hverdag (læs alle dage), mine favorit thights (jeg går ikke i andet) og alle mine absolut favorit trænings-gadgets der gør det hele til en fest! 

Kost og ernæring

Hverdagens magi - derhjemme

Nyt køkken på budget - uden håndværkererfaring

Et soveværelse der indbyder til søvn

DIY lamper til spise stuen med wow effekt

Kender du det med, at man bliver inspireret  i et boligmagasin og pludselig er alles hjem attraktive, selv de møbler man aldrig selv ville vælge? Jeg har en idé om, at 60'erne er en undervurderet indretningsperle, og samtidig er jeg meget tro til modens farver - nedtonet og varmt. Det er ikke just et godt match, men ikke desto mindre har jeg vandret ud på en indretningsrejse i mit 311 kvm arkitekttegnede hus fra 1991, som jeg (og lidt Lasse) er i fuld gang med at gøre til vores hjem. Det giver udfordringer, når jeg konsekvent bliver inspireret af nyt lir, men non the less vil jeg byde dig ind i processen om, at skabe et hjem der er skønt at være i, og som giver mig ro! 

Alt til 

Boligen

Køkkenfavoritter

Mine favorit indretnings brands

Få en house tour af hele vores hus!

Alt alle burde forkæles med

Jeg har brugt LANG tid på, at finde sammen med mine samarbejdspartnere. Jeg har brugt endnu længere tid på, at teste produkter og ydelser af. Herunder finder du mine absolut favorit produkter - og brands indenfor de kategorier jeg ved du går op i, og ønsker at finde kvalitetsprodukter og nye favorit shops at handle i!

Shop mine favoritter

Flere børne favoritter

Dag for dag i 18 mdr

Gratis online forløb

Det essentielle graviditets-og baby forløb

Et dagligt flow med viden, inspiration, videoer og guides til din graviditet og barsel, udviklet af fagpersoner til dig, som din bedste ven under og efter din graviditet. 

Email Address

First Name

DOWNLOAD

god ide alarm!

Lad os være 

Pennevenner

Hver uge leverer vi gode tips, anbefalinger, små snutter med værdifuld viden og inspiration til livet som gravid, på barsel eller i rollen som mor. Indhold med fokus på D-I-G. For ingen bryder sig om spam, vel?!

Opskrifts favoritter

Labellab

Opbevaring der gør det smukt og nemt at have ingredienserne fremme i køkkenet

OyOy

Bordopbevar