Fertilitet 

Graviditet

Amning

Baby

Barsel

Familie

Det essentielle graviditet - og baby forløb

Anbefalinger

Tips & Tricks

Fællesskab

Familieliv

Parforhold

Rejse

Selvomsorg

Favoritter

Udforsk og nyd nogle af vores favorit produkter, must-haves og smarte funktioner, som vi er vilde med. Alle brands og produkter, vi anbefaler, er nogle vi selv har erfaring med, og som vi synes løser udfordringer på en ordentlig måde. Hvis du elsker de samme produkter, som os, og du vælger at bruge en rabatkode eller handle hos vores favorit-partnere via vores link, så støtter du vores univers, uden at det koster dig ekstra.
Win win! Vi anbefaler naturligvis ikke produkter, vi ikke selv er vilde med. 

SHOP

de seneste

OBSESSIONS

Hvad har du virkelig brug for, til din baby?

Shop vores absolutte musthaves her

De bedste graviditets- og ammepuder!

find din favorit her og spar 15% med koden Mariaamdahl15dk

Shop FRIGG og spar 20% med koden BABY20

FRIGG har markedets bedste ammesutter! Ikke kun fordi ALT er produceret i Danmark, men også fordi produktionsprocessen og materialerne er nøje udvalgt. Og så har hver sut sin egen historie! 

Frigg

SHOP mushie OG SPAR 20% MED KODEN BABY20

Mushie er vores all time favorit, når det kommer til ren babypleje, svøb, borddækning, vikler og alt andet lækkert, du er nødt til at se selv! 
Shop Mushie i vores webshop, og spar 20% på din ordre! 

Mushie

Vores favorit babybrands

Se flere favoritbrands

shop woodland wonders og spar 25% med koden baby25

Woodland Wonders grød er både økologisk og dansk, og så er den sammensat på en rigtig fornuftig måde. De har også mos og frugtstænger, du kan anvende med god samvittighed!

Woodland wonders

Shop nutribaby og spar 20% med koden BABY20

Babymooves Nutribaby er en lifesaver, når du gerne vil lave mad fra bunden til dit barn, men synes det er et større projekt end overskuddet lige er til.

babymoov

Shop haakaa og spar 20% med koden BABY20

Haakaas elektriske baby neglefil lader dig sikkert file din babys negle uden behov for at bruge en saks med risiko for komme til at klippe i dit barns finger. Neglefilen gør din babys negle glatte og efterlader ikke skarpe kanter. 

haakaa

Vores favorit babybrands

Se flere favoritbrands

shop liberté alma og spar 25% med koden BABYI23

Liberté er et dansk tøjbrand, der skaber de velkendte bløde basics samt modetøj. Deres faste kollektioner består bl.a. af de bløde velsiddende t-shirts der kan styles til alt og de afslappede hyggebukser, som er et absolut musthave.

liberté alma-serien

Shop membantu og spar 15% med koden BABY15

Søvn er nødvendigt, men det kan også være hårdt at få det til at fungere. Hvis du har en lille ny, anbefaler vi den livmoderstimulerende vugge fra Membantu.

membantu

Vores favorit babybrands

Se flere favoritbrands

Spar 20% Med koden BABY20

Se vores eget udvalg

Vi forhandler og fører specifikke produkter inden for vores fagområde. Og så lader vi andre om det, de er bedst til. Sådan mener vi, det altid bør være. Hos os finder du derfor varer, der er særligt udvalgt til at hjælpe dig med et godt ammeforløb, en sund og ukompliceret graviditet og en baby, der er i trivsel, og som sover godt! 

Udforsk vores webshop

Lad os være 

Pennevenner

Følg din babys udvikling dagligt eller ugentligt under hele graviditeten, og indtil din baby fylder 1 år i vores essentielle graviditet - og babyforløb til 0 kr. Du får værdifuld viden, mini-kurser, eksklusive rabatkoder & faglig vejledning direkte i din indbakke eller i dit medlemsområde!