Indlæg

Bb hugme, alle gravides musthave

11. februar 2019 | Graviditet

Ok, I har måske lagt mærke til, at jeg er en total fortaler for bb-hugme. Jeg er ikke engang ambassadør. Jeg kan bare virkelig godt lide pølsens anvendelighed. Igennem hele graviditeten.

Og nu skal du høre hvorfor!

Den forbedrede min søvn allerede på 3. dag

Let’s face it! Man sover ELENDIGT under graviditeten! Det er simpelthen bare elendigt. Mit største problem var, at jeg slet ikke kunne finde en stilling, jeg syntes, jeg lå særlig godt i. I hvert fald ikke længere end et kvarter. Og så er man allerede der, udfordret. Når man så først har fundet den rigtige stilling, skal man tisse.

Jeg brugte bbhugme til at ligge på maven det første stykke tid. Jeg brugte en ekstra hovedpude, da jeg ellers faldt for langt ned med hovedet. Det var først de sidste par uger, at maven var for stor til at ligge behageligt på maven, at jeg vendte mig om på siden. Der placerede jeg den mellem benene og fik dermed aflastet mit bækken. Jeg og Lasse sloges lidt om den i starten, indtil vi blev nødt til at købe en mere! Så nu sover vi med en hver!

 

Jeg kunne endelig sidde ned i en behagelig stilling på sofaen

Jeg døjede med min iskias nerve i slutningen af min graviditet. Det var ligesom om, at den begyndte at stråle, hvis jeg sad lige på numsen i sofaen i længere tid af gangen. Jeg begyndte så at have pølsen bag ryggen og under benene, som en U form. Og lige pludselig kunne min krop meget bedre håndtere alle graviditetsgener!

Jeg kunne træne mit bækken med bbhugme som redskab

Det var næsten der, jeg brugte pølsen mest effektivt. For mig har det altid været vigtigt at sørge for at være i topform under min graviditet. Så jeg har sørget for at lave mine bækken– og kerneøvelser, under hele graviditeten. Jeg brugte pølsen for at få korrekt støtte under alle øvelserne. Du kan se dem alle i mit indlæg “5 gode øvelser med din bbhugme.

 

Køb din bb hugme hos www.pixizoo.dk

 

 

Velkommen

… til mit blogunivers.

Her vil jeg dele alt fra opskrifter og træningsprogrammer, til personlige indlæg og den nyeste viden med omdrejningspunkt i træning, sundhed, fertilitet, graviditet og efterfødsel. Jeg brænder for at hjælpe gravide, mødre og familier mod en sundere og stærkere hverdag, og jeg glæder mig til at inspirere dig!

Tak fordi du læser med <3

KIG LIDT RUNDT