Menu

kontakt

om mig

mediekit

terminsgrupper

webshop

favoritter

podcast

free STUFF

Onlinekurser

Jeg er Maria Dior. Mor til 3, iværksætter med ADHD og popcornhjerne! Jeg elsker at have dig med "på holdet". Se dig omkring jeg håber du nyder at bruge tid på mit site!

Hejsa!

Bb-hugme, alle gravides musthave

Jeg er Maria

Jeg blogger om alt fra sunde opskrifter, gode træningsøvelser, livet som mor, rejser og indretning, og selvfølgelig mit liv som iværksætter og content creator. Velkommen ind i varmen

hey there

Haps en plads på det essentielle graviditet/baby forløb

jeg vil med!

Hop ind og find alle mine opskrifter her!

SE DIG OMKRING

Find alle guides og indlæg til dig der er på barsel

Få hjælp, tips og støtte under din graviditet!

Hvad foretager jeg mig i mit liv for tiden? Hop ind og find ud af det! 

Nogle af mine favoritter

01

Beauty & wellness

02

Bolig og interiør

03

Sundhed 

04

Alt til børnene

Find alle guides og indlæg til om at være familie

Ok, du har måske lagt mærke til, at jeg er en total fortaler for bb-hugme. Jeg er ikke engang ambassadør. Jeg kan bare virkelig godt lide dens anvendelighed. Gennem hele graviditeten.

Og nu skal du høre hvorfor!

Den forbedrede min søvn allerede på 3. dag

Jeg sov ELENDIGT i graviditeten! Mit største problem var, at jeg slet ikke kunne finde en stilling, jeg syntes, jeg lå særlig godt i. I hvert fald ikke længere end et kvarter. Og så er man udfordret allerede der. Når man så først har fundet den rigtige stilling, skal man tisse.

Jeg brugte bbhugme til at ligge på maven det første stykke tid. Jeg brugte en ekstra hovedpude, da jeg ellers faldt for langt ned med hovedet. Det var først de sidste par uger, hvor maven var for stor til at ligge behageligt på maven, at jeg vendte mig om på siden. Der placerede jeg den mellem benene og fik dermed aflastet mit bækken. Min mand og jeg sloges lidt om den i starten, indtil vi blev nødt til at købe en mere!

Så nu sover vi med en hver!

Her ser du hvordan.

Jeg kunne endelig sidde ned i en behagelig stilling på sofaen

Jeg døjede med min iskias nerve i slutningen af min graviditet. Det var ligesom om, at den begyndte at stråle, hvis jeg sad lige på numsen i sofaen i længere tid af gangen.

Jeg begyndte så, at have Bb-hugme bag ryggen og under benene som en U form. Og lige pludselig kunne min krop meget bedre håndtere alle graviditetsgener!

Jeg kunne træne mit bækken med bbhugme som redskab

Det var næsten der, jeg brugte Bb-hugme mest effektivt. For mig har det altid været vigtigt at sørge for at være i topform under min graviditet. Så jeg har sørget for at lave mine bækken– og kerneøvelser helt fra start. Jeg brugte Bb-hugme for at få korrekt støtte under alle øvelserne.

Du kan se dem alle i mit indlæg “5 gode øvelser med din bbhugme”.

Ok, du har måske lagt mærke til, at jeg er en total fortaler for bb-hugme. Jeg er ikke engang ambassadør. Jeg kan bare virkelig godt lide dens anvendelighed. Gennem hele graviditeten.

Og nu skal du høre hvorfor!

Den forbedrede min søvn allerede på 3. dag

Jeg sov ELENDIGT i graviditeten! Mit største problem var, at jeg slet ikke kunne finde en stilling, jeg syntes, jeg lå særlig godt i. I hvert fald ikke længere end et kvarter. Og så er man udfordret allerede der. Når man så først har fundet den rigtige stilling, skal man tisse.

Jeg brugte bbhugme til at ligge på maven det første stykke tid. Jeg brugte en ekstra hovedpude, da jeg ellers faldt for langt ned med hovedet. Det var først de sidste par uger, hvor maven var for stor til at ligge behageligt på maven, at jeg vendte mig om på siden. Der placerede jeg den mellem benene og fik dermed aflastet mit bækken. Min mand og jeg sloges lidt om den i starten, indtil vi blev nødt til at købe en mere!

Så nu sover vi med en hver!

Her ser du hvordan.

Jeg kunne endelig sidde ned i en behagelig stilling på sofaen

Jeg døjede med min iskias nerve i slutningen af min graviditet. Det var ligesom om, at den begyndte at stråle, hvis jeg sad lige på numsen i sofaen i længere tid af gangen.

Jeg begyndte så, at have Bb-hugme bag ryggen og under benene som en U form. Og lige pludselig kunne min krop meget bedre håndtere alle graviditetsgener!

Jeg kunne træne mit bækken med bbhugme som redskab

Det var næsten der, jeg brugte Bb-hugme mest effektivt. For mig har det altid været vigtigt at sørge for at være i topform under min graviditet. Så jeg har sørget for at lave mine bækken– og kerneøvelser helt fra start. Jeg brugte Bb-hugme for at få korrekt støtte under alle øvelserne.

Du kan se dem alle i mit indlæg “5 gode øvelser med din bbhugme”.

+ vis kommentarer

GEM KOMMENTAR

Skriv en kommentar

Læs mere om mig

Når jeg ikke løber febrilsk rundt efter mine tre unger eller kysser på min mand, så kaster jeg kærlighed på mit andet hjertebarn – nemlig min online business.
Jeg arbejder med træning og sundhed før, under og efter graviditeten. Jeg har en uddannelse indenfor global sundhed og ernæring, et års studium fra UCLA i Los Angeles i bækken- og rygtræning under graviditeten, en personlig træner uddannelse, en masse kurser og ikke mindst 10 års erfaring i at undervise gravide og mødre i optimal kost og træning.

I dag foregår det hele online, og jeg smiler til op over begge ører, når jeg får lov til at hjælpe gravide og nybagte mødre med at blive en gladere, sundere og stærkere udgave af sig selv.

Top freebies

Gratis viden til at hjælpe dig videre

gratis minikursus

Tilmeld

gratis workshop

Online ammeforberedelse

Tilmeld

Gratis ebog

Din koplette guide til delte mavemuskler

Tilmeld

god ide alarm!

Lad os være 

Pennevenner

Få gode tips, anbefalinger, små perler med værdifuld viden og inspiration til livet som gravid, på barsel eller i som mor. Indhold med fokus på D-I-G. For ingen bryder sig om spam, vel?!