Delte mavemuskler

Workshop og hjemmetræningsprogram der effektivt styrker din kerne og samler dine mavemuskler

Er dette noget for dig?

Z

Du har 1,5+ fingres mellemrum mellem dine yderste mavemuskler

Z

Du mærkes ”blød” i mellemrummet

Z

Du har ondt i lænd, bækken og skuldre

Z

Du mangler viden om delte mavemuskler

Z

Du ved ikke, hvordan du får samlet dem igen

Så er det på tide

At genoptræne din kernemuskulatur

Så du kan få en funktionel morkrop uden gener eller senfølger

Når du bliver gravid, vil dine yderste mavemuskler dele sig.

Det SKAL de gøre, for at lave plads til den voksende baby.

Men efter fødslen skal de også gerne samle sig igen.

Én ud af tre kvinder vil opleve delte mavemuskler efter fødslen, også kaldet rectus diastase, og her er træning af kernemuskulaturen essentielt. Hvis dine mavemuskler ikke selv har fundet på plads 6-8 uger efter fødslen, skal du selv sørge for det gennem korrekt træning.

At dine mavemuskler er delte, er mest af alt et kosmetisk problem, der kan få din mave til at bule ud. Det essentielle er, at kernen inde bagved er stærk. Når du har en stærk kerne, har du en stærk basiskrop, der kan bære de delte mavemuskler. Når du træner din kerne, vil du samtidig få dine delte mavemuskler til at trække sig sammen.

Workshop og hjemmetræningsprogram

Delte mavemuskler

Til dig der gerne vil samle dine delte mavemuskler, er i tvivl om hvordan, men drømmer om en stærk og funktionel morkrop

I denne pakkeløsning får du en workshop, hvor du lærer alt, du skal vide om delte mavemuskler, genoptræning efter fødslen, og hvad du skal være opmærksom på, når du træner.

Du får desuden et hjemmetræningsprogram specifikt udarbejdet til at styrke din kernemuskulatur og dermed få reduceret mellemrummet mellem dine yderste mavemuskler.

Programmet strækker sig over en periode på 8 uger, og du vil mærke en tydelig forskel – ikke blot i forhold til din rectus diastase, men i styrken af din krop, som pludselig klarer hverdagen som nybagt mor meget bedre.

Der kræves intet udstyr og programmet kan udføres hjemme på stuegulvet, når det passer dig!

Dette får du med

WORKSHOP

I workshop-præsentationen får du en gennemgang af:

  • Alt du skal vide om delte mavemuskler og kernestyrke
  • Hvad der sker i din efterfødselskrop
  • Hvad du skal være opmærksom på, når du skal i gang med at træne efter fødslen
  • Og sidste, men ikke mindst, hvordan du får styr på dine delte mavemuskler.

 

Træningsprogram

8 ugers træningsprogram der effektivt styrker kernemuskulaturen og reducerer delte mavemuskler.

Programmet er udviklet af mig og mit dygtige team, som er specialiserede i efterfødselstræning og som har undervist i det i mange år.

Programmet har grundige beskrivelser samt billedforklaringer. Der er også et videobibliotek tilknyttet programmet, hvor du kan se alle øvelser udført.

HVAD KOSTER DET?

Din pris: 279,-

Guide: Tjek dig selv for delte mavemuskler

HAR DU NOGLE

SPØRGSMÅL?

Brænder du inde med et spørgsmål?
Jeg har samlet de hyppigst spurgte spørgsmål her. Måske du også finder svaret på dit spørgsmål. Ellers er du altid velkommen til at skrive til hello@mariadior.dk eller bruge vores “Videoask” som du finder nederst i højre hjørne af din skærm.

Mit team og jeg sidder altid klar til at hjælpe dig!

1. Hvor kort tid efter fødslen må jeg lave programmet?
Du må lave programmet så snart, du føler dig klar. Du behøver således ikke vente de famøse 8 uger, hvis du føler, at din krop er klar før, og du har haft et ukompliceret fødselsforløb. Programmets øvelser er gode at lave lige efter fødslen, men lyt til din krop, når du laver programmet.
2. Jeg har født for over et år siden, er programmet stadig relevant for mig?
Hvis du stadig har delte mavemuskler, og det efterhånden er længe siden, at du har født, er det ikke sikkert, at du kan træne dem helt sammen igen. Til gengæld vil det af samme årsag være rigtig vigtigt at få styrket din kernemuskulatur, som programmet i høj grad har fokus på, så du undgår at få gener og skader som følge af din rectus diastase.
3. Kan jeg træne med, selvom jeg har fået kejsersnit?
Du kan sagtens træne med, selvom du har fået kejsersnit. Under et kejsersnit bliver dine mavemuskler revet fra hinanden, og de har derfor ofte brug for hjælp til at blive samlet igen efter fødslen.
4. Jeg har aldrig trænet før, kan jeg stadig følge programmet?
Du kan sagtens følge programmet, selvom du aldrig har trænet før. Programmet arbejder med kvalitet af øvelserne, og alle øvelser foregår liggende. Øvelserne er udvalgt til at være de første øvelser efter fødslen, og sværhedsgraden er derfor mild. Du vil desuden finde grundige beskrivelser af alle øvelser samt billeder og video af udførelse.
5. Jeg har ikke mulighed for at lave programmet lige nu. Giver det mening for mig at investere i det?
Når du først har investeret i programmet, er det dit til evigt eje. Du bestemmer derfor helt selv, hvornår du træner efter programmet.