Tilmeld dig det essentielle graviditets-og babyforløb til 0 kr

om mig

kontakt

terminsgrupper

mediekit

shop

favoritter

podcast

blog

freebies

Online kurser

Hejsa!

Naviger

Jeg er Maria Dior. Mor til 3, iværksætter med ADHD og popcornhjerne! Jeg elsker at have dig med i kulisserne, og håber du nyder at bruge tid på mit site!

Trip, trap, træsko – sådan er det at have 3 tætte børn

Jeg er Maria

Jeg blogger om alt fra sunde opskrifter, gode træningsøvelser, livet som mor, rejser og indretning, og selvfølgelig mit liv som iværksætter og content creator. Velkommen ind i varmen

hey there

Haps en plads på det essentielle graviditet/baby forløb

jeg vil med!

Hop ind og find alle mine opskrifter her!

Top kategorier

Find alle guides og indlæg til dig der er på barsel

Få hjælp, tips og støtte under din graviditet!

Hvad foretager jeg mig i mit liv for tiden? Hop ind og find ud af det! 

Nogle af mine favoritter

01

Beauty & wellness

02

Bolig og interiør

03

Sundhed 

04

Alt til børnene

Lyt til Podcasten

Trip, trap, træsko

Jeg bliver ofte spurgt, om mine børn var planlagte.

Det er nok fordi, det skræmmer folk, at man kan træffe det valg af fri vilje. Men det har jeg altså gjort.

Vi ville gerne være færdige med bleer og søvnløse nætter

Jeg har altid elsket idéen om søskende, der havde en tæt alder. Egentlig mest fordi jeg altid har syntes, at båndet mellem børnene har været vigtig. Selv har jeg en lillesøster der er 8 år yngre end mig, og vi er ikke super tætte. Det er ikke sikkert, det har noget med det at gøre, men hvorfor tage chancen tænkte jeg!

Lasse har også kun ældre søskende. Meget ældre (no offence – sviger). Derfor var vi ret enige om, at prøve at få børnene med et tæt mellemrum.

 

Det hårdeste er konflikterne

Jeg havde slet ikke regnet med alle de konflikter, der hele tiden er. Vi kan ikke engang gå i bad, uden at der sker en ulykke. En skubber en anden. En tredje stjæler et legetøj. Det er en evig cirkel. Shit altså! Det er virkelig hårdt.

Så er der selvfølgelig også andre ting, der er hårde. Som at have 2 blebørn samtidig. Det er nu ikke det værste. Det værste er helt klar de søvnløse nætter. Er det ikke den ene, så er det sørme den anden. Sådan bliver det ved og ved. Jeg føler ikke, jeg har sovet i 5 år.

Og så selvfølgelig at komme ud af døren alene. De få gange jeg kun har 1 eller 2 børn, virker som en ferie på Hawaii. Det er ligesom om, at den tredje gør det hele meget mere besværligt. Jeg har aldrig nogensinde været udsat for lignende. Om morgenen er der altid mindst én der vælter et glas vand. Så skal der nyt tøj på og tørres op. Alt i mens man skal undgå konflikter hos de 2 andre.

Og for ikke at snakke om mængden af vasketøj. Behøver jeg sige mere?

Det bedste er kærligheden

Men det hele er ikke bare røv. Selvom jeg går lidt og glæder mig, til de bliver større og mere selvkørende.

Det bedste er den kærlighed, de har til hinanden, trods konflikter. De har altid en legekammerat som er næsten jævnaldrende. De har altid en at tale med. De knuser og kysser hinanden dagen lang. De er bare skønne sammen, ganske enkelt. Og det opvejer det hele.

 

Ville jeg have gjort det om?

ALDRIG. Jeg ville måske have ventet et par år mere, før jeg startede med at proppe babyer ud, og så alligevel ikke. Jeg føler, jeg nød min ”ungdom”, og oplevede det jeg skulle, inden jeg blev mor. Samtidig er det af og til sådan, at jeg nogle dage ville ønske, at jeg ingen børn havde, så jeg bare kunne arbejde igennem. Men igen, så var det slet ikke sikkert, jeg var her, hvor jeg er rent karrieremæssigt.

 

Skal jeg have flere børn?

JA! Jeg elsker børn. Og stod det til mig, fik jeg 5 stykker. Meeeen min kære mand har det lidt anderledes. Han er helt og aldeles færdig med at få børn. Så lige nu er jeg ved at overtale ham til en nr 4. Man må jo mødes på midten ikke?

HVIS jeg skal have en mere, bliver det ikke lige nu. Nu skal jeg bare fokusere på min skønne virksomhed, og de børn jeg allerede er velsignet med. Også er det jo Rikkes tur lige om lidt. Og det bliver spændende at se, hvordan det kommer til at gå. Jeg planlægger at låne hendes baby lidt, så jeg kan få stillet min skrukhed. For hvis jeg skal være helt ærlig, er jeg mest til, hvis babyen bare forblev i en str. 50. De er bare SÅ nuttede i den spæde alder.

 

Trip, trap, træsko

Jeg bliver ofte spurgt, om mine børn var planlagte.

Det er nok fordi, det skræmmer folk, at man kan træffe det valg af fri vilje. Men det har jeg altså gjort.

Vi ville gerne være færdige med bleer og søvnløse nætter

Jeg har altid elsket idéen om søskende, der havde en tæt alder. Egentlig mest fordi jeg altid har syntes, at båndet mellem børnene har været vigtig. Selv har jeg en lillesøster der er 8 år yngre end mig, og vi er ikke super tætte. Det er ikke sikkert, det har noget med det at gøre, men hvorfor tage chancen tænkte jeg!

Lasse har også kun ældre søskende. Meget ældre (no offence – sviger). Derfor var vi ret enige om, at prøve at få børnene med et tæt mellemrum.

 

Det hårdeste er konflikterne

Jeg havde slet ikke regnet med alle de konflikter, der hele tiden er. Vi kan ikke engang gå i bad, uden at der sker en ulykke. En skubber en anden. En tredje stjæler et legetøj. Det er en evig cirkel. Shit altså! Det er virkelig hårdt.

Så er der selvfølgelig også andre ting, der er hårde. Som at have 2 blebørn samtidig. Det er nu ikke det værste. Det værste er helt klar de søvnløse nætter. Er det ikke den ene, så er det sørme den anden. Sådan bliver det ved og ved. Jeg føler ikke, jeg har sovet i 5 år.

Og så selvfølgelig at komme ud af døren alene. De få gange jeg kun har 1 eller 2 børn, virker som en ferie på Hawaii. Det er ligesom om, at den tredje gør det hele meget mere besværligt. Jeg har aldrig nogensinde været udsat for lignende. Om morgenen er der altid mindst én der vælter et glas vand. Så skal der nyt tøj på og tørres op. Alt i mens man skal undgå konflikter hos de 2 andre.

Og for ikke at snakke om mængden af vasketøj. Behøver jeg sige mere?

Det bedste er kærligheden

Men det hele er ikke bare røv. Selvom jeg går lidt og glæder mig, til de bliver større og mere selvkørende.

Det bedste er den kærlighed, de har til hinanden, trods konflikter. De har altid en legekammerat som er næsten jævnaldrende. De har altid en at tale med. De knuser og kysser hinanden dagen lang. De er bare skønne sammen, ganske enkelt. Og det opvejer det hele.

 

Ville jeg have gjort det om?

ALDRIG. Jeg ville måske have ventet et par år mere, før jeg startede med at proppe babyer ud, og så alligevel ikke. Jeg føler, jeg nød min ”ungdom”, og oplevede det jeg skulle, inden jeg blev mor. Samtidig er det af og til sådan, at jeg nogle dage ville ønske, at jeg ingen børn havde, så jeg bare kunne arbejde igennem. Men igen, så var det slet ikke sikkert, jeg var her, hvor jeg er rent karrieremæssigt.

 

Skal jeg have flere børn?

JA! Jeg elsker børn. Og stod det til mig, fik jeg 5 stykker. Meeeen min kære mand har det lidt anderledes. Han er helt og aldeles færdig med at få børn. Så lige nu er jeg ved at overtale ham til en nr 4. Man må jo mødes på midten ikke?

HVIS jeg skal have en mere, bliver det ikke lige nu. Nu skal jeg bare fokusere på min skønne virksomhed, og de børn jeg allerede er velsignet med. Også er det jo Rikkes tur lige om lidt. Og det bliver spændende at se, hvordan det kommer til at gå. Jeg planlægger at låne hendes baby lidt, så jeg kan få stillet min skrukhed. For hvis jeg skal være helt ærlig, er jeg mest til, hvis babyen bare forblev i en str. 50. De er bare SÅ nuttede i den spæde alder.

 

+ vis kommentarer

- Hide Comments

Skriv en kommentar

Når jeg ikke løber febrilsk rundt efter mine tre unger eller kysser på min mand, så kaster jeg kærlighed på mit andet hjertebarn – nemlig min online business.
Jeg arbejder med træning og sundhed før, under og efter en graviditet. Jeg har en uddannelse indenfor global sundhed og ernæring, et års studium fra UCLA i Los Angeles i bækken- og rygtræning under graviditet, en personlig træner uddannelse, en masse kurser og ikke mindst 10 års erfaring i at undervise gravide og mødre i optimal kost og træning.

I dag foregår det hele online, og jeg smiler til op over begge ører, når jeg får lov til at hjælpe gravide og nybagte mødre med at blive en gladere, sundere og stærkere udgave af sig selv.

Lær mere om mig

Top freebies

Gratis viden til at hjælpe dig videre

gratis minikursus

Tilmeld

gratis workshop

Online amme-forberedelse

Tilmeld

Gratis ebog

Din koplette guide til delte mavemuskler

Tilmeld

god ide alarm!

Lad os være 

Pennevenner

Hver uge leverer vi gode tips, anbefalinger, små snutter med værdifuld viden og inspiration til livet som gravid, på barsel eller i rollen som mor. Indhold med fokus på D-I-G. For ingen bryder sig om spam, vel?!