Menu

kontakt

om mig

mediekit

terminsgrupper

webshop

favoritter

podcast

free STUFF

Onlinekurser

Jeg er Maria Dior. Mor til 3, iværksætter med ADHD og popcornhjerne! Jeg elsker at have dig med "på holdet". Se dig omkring jeg håber du nyder at bruge tid på mit site!

Hejsa!

Sådan kombinerer du træning & familieliv

Jeg er Maria

Jeg blogger om alt fra sunde opskrifter, gode træningsøvelser, livet som mor, rejser og indretning, og selvfølgelig mit liv som iværksætter og content creator. Velkommen ind i varmen

hey there

Haps en plads på det essentielle graviditet/baby forløb

jeg vil med!

Hop ind og find alle mine opskrifter her!

SE DIG OMKRING

Find alle guides og indlæg til dig der er på barsel

Få hjælp, tips og støtte under din graviditet!

Hvad foretager jeg mig i mit liv for tiden? Hop ind og find ud af det! 

Nogle af mine favoritter

01

Beauty & wellness

02

Bolig og interiør

03

Sundhed 

04

Alt til børnene

Find alle guides og indlæg til om at være familie

Jeg elsker at træne. Det kommer ikke bag på jer, der kender mig. Før trænede jeg for at se ud på en specifik måde. Det har jeg droppet for længe siden. Nu træner jeg udelukkende, fordi jeg nyder at mærke mælkesyren i kroppen, at blive presset til jeg kender blodsmagen i munden og at koble helt af og forny min energi. Og energi har jeg virkelig brug for med 3 små børn og en virksomhed, der skal passes. 

Alligevel har jeg mødt en del udfordringer, når det kommer til at finde tid til at træne, efter jeg blev mor. 

Jeg har altid fået mest ud af træningen, når jeg har kunnet komme afsted alene

Det med at skulle holde øje med 3 børn, samtidig med at jeg skulle passe min træning, har ofte endt ud i leg og alt for mange pauser. Derfor har vi prioriteret, at jeg får lov til at træne 1 gang alene i løbet af dagen som minimum. Den træning ligger allerede kl 5.15-6.15. Ja, det er, hvad jeg kalder morgentræning. 

Jeg cykler derefter hjem og henter børnene, som min dejlige mand har gjort klar til at blive afleveret. Så cykler jeg 10 km for at aflevere dem og møde på arbejde. 

Nogle dage når jeg at lægge et træningspas ind, inden jeg skal på jernhesten for at hente ungerne igen. Andre dage gør jeg ikke.

Vi vil gerne være aktive sammen 

Under min barsel med Matheo gik jeg til fit moms bootcamp (efterfødselstræning) 2 dage i ugen. Det var en fed måde at være sammen på, samtidig med at vi begge udviklede os og blev bedre motorisk. Det er bare lidt sværere at få træningen klaret i dagtimerne, hvis man ikke er så heldig at have et job som mit. Derfor kommer jeg med de bedste råd til dig, der ønsker at træne for at blive stærkere og gladere, men som ikke ønsker at lægge dit træningspas midt i familiehyggen, aftensmaden eller i putningen:

  1. Træn om morgenen, inden du skal møde. Enten kan du stå op, inden solen gør, og træne for dig selv med et program. Ellers så kan du kan organisere det sådan, at din bedre halvdel afleverer børnene de 2-3 gange i ugen, du ønsker at træne. 
  2. Træn om aftenen efter puttetid. Så går du ikke glip af de få og dyrebare timer med dit barn efter institutionstid. 
  3. Træn sammen som familie lige inden aftensmad. Det er kvalitetstid på højt niveau. Det er simpelthen en fremragende måde at tilbringe tid sammen på som familie og samtidig være sundere – sammen. 
  4. Træn derhjemme og inkluder børnene. Jeg kender ikke én mor, der aldrig har lidt dårlig samvittighed over al den tid børnene bruger på iPaden eller foran fjernsynet, mens maden skal laves og ærinder klares. Tiden vi har med vores børn er dyrebar, og derfor er jeg tosset med ideen om at træne sammen med dem. 

Mangler du inspiration til hjemmetræningen?

Vi tilbyder træningsprogrammer til dig, der vil træne helt på egen hånd, men mangler inspiration til øvelser og program. Se vores udvalg af træningsprogrammer her. Du kan også træne online, hvor du får adgang til 3 træninger om ugen i 8 uger. Læs mere om vores online træning for mødre her.

Jeg elsker at træne. Det kommer ikke bag på jer, der kender mig. Før trænede jeg for at se ud på en specifik måde. Det har jeg droppet for længe siden. Nu træner jeg udelukkende, fordi jeg nyder at mærke mælkesyren i kroppen, at blive presset til jeg kender blodsmagen i munden og at koble helt af og forny min energi. Og energi har jeg virkelig brug for med 3 små børn og en virksomhed, der skal passes. 

Alligevel har jeg mødt en del udfordringer, når det kommer til at finde tid til at træne, efter jeg blev mor. 

Jeg har altid fået mest ud af træningen, når jeg har kunnet komme afsted alene

Det med at skulle holde øje med 3 børn, samtidig med at jeg skulle passe min træning, har ofte endt ud i leg og alt for mange pauser. Derfor har vi prioriteret, at jeg får lov til at træne 1 gang alene i løbet af dagen som minimum. Den træning ligger allerede kl 5.15-6.15. Ja, det er, hvad jeg kalder morgentræning. 

Jeg cykler derefter hjem og henter børnene, som min dejlige mand har gjort klar til at blive afleveret. Så cykler jeg 10 km for at aflevere dem og møde på arbejde. 

Nogle dage når jeg at lægge et træningspas ind, inden jeg skal på jernhesten for at hente ungerne igen. Andre dage gør jeg ikke.

Vi vil gerne være aktive sammen 

Under min barsel med Matheo gik jeg til fit moms bootcamp (efterfødselstræning) 2 dage i ugen. Det var en fed måde at være sammen på, samtidig med at vi begge udviklede os og blev bedre motorisk. Det er bare lidt sværere at få træningen klaret i dagtimerne, hvis man ikke er så heldig at have et job som mit. Derfor kommer jeg med de bedste råd til dig, der ønsker at træne for at blive stærkere og gladere, men som ikke ønsker at lægge dit træningspas midt i familiehyggen, aftensmaden eller i putningen:

  1. Træn om morgenen, inden du skal møde. Enten kan du stå op, inden solen gør, og træne for dig selv med et program. Ellers så kan du kan organisere det sådan, at din bedre halvdel afleverer børnene de 2-3 gange i ugen, du ønsker at træne. 
  2. Træn om aftenen efter puttetid. Så går du ikke glip af de få og dyrebare timer med dit barn efter institutionstid. 
  3. Træn sammen som familie lige inden aftensmad. Det er kvalitetstid på højt niveau. Det er simpelthen en fremragende måde at tilbringe tid sammen på som familie og samtidig være sundere – sammen. 
  4. Træn derhjemme og inkluder børnene. Jeg kender ikke én mor, der aldrig har lidt dårlig samvittighed over al den tid børnene bruger på iPaden eller foran fjernsynet, mens maden skal laves og ærinder klares. Tiden vi har med vores børn er dyrebar, og derfor er jeg tosset med ideen om at træne sammen med dem. 

Mangler du inspiration til hjemmetræningen?

Vi tilbyder træningsprogrammer til dig, der vil træne helt på egen hånd, men mangler inspiration til øvelser og program. Se vores udvalg af træningsprogrammer her. Du kan også træne online, hvor du får adgang til 3 træninger om ugen i 8 uger. Læs mere om vores online træning for mødre her.

+ vis kommentarer

GEM KOMMENTAR

Skriv en kommentar

Læs mere om mig

Når jeg ikke løber febrilsk rundt efter mine tre unger eller kysser på min mand, så kaster jeg kærlighed på mit andet hjertebarn – nemlig min online business.
Jeg arbejder med træning og sundhed før, under og efter graviditeten. Jeg har en uddannelse indenfor global sundhed og ernæring, et års studium fra UCLA i Los Angeles i bækken- og rygtræning under graviditeten, en personlig træner uddannelse, en masse kurser og ikke mindst 10 års erfaring i at undervise gravide og mødre i optimal kost og træning.

I dag foregår det hele online, og jeg smiler til op over begge ører, når jeg får lov til at hjælpe gravide og nybagte mødre med at blive en gladere, sundere og stærkere udgave af sig selv.

Top freebies

Gratis viden til at hjælpe dig videre

gratis minikursus

Tilmeld

gratis workshop

Online ammeforberedelse

Tilmeld

Gratis ebog

Din koplette guide til delte mavemuskler

Tilmeld

god ide alarm!

Lad os være 

Pennevenner

Få gode tips, anbefalinger, små perler med værdifuld viden og inspiration til livet som gravid, på barsel eller i som mor. Indhold med fokus på D-I-G. For ingen bryder sig om spam, vel?!