Fertilitet 

Graviditet

Amning

Baby

Barsel

Familie

Det essentielle graviditet - og baby forløb

Anbefalinger

Tips & Tricks

Fællesskab

Familieliv

Parforhold

Rejse

Selvomsorg

Barsel, Træning efter fødslen

Sådan kombinerer du træning & familieliv

Jeg er Maria

Jeg er vores faglige bidragsyder når det kommer til at fra delte mavemuskler, bækkengener, ernæring under og efter graviditeten, opstart på fast føde og ikke mindst sundhed i forbindelse med infertilitet

hey there

Haps en plads på
det essentielle graviditets/baby forløb!

jeg vil med!

Se dig omkring

Få hjælp, tips og støtte under din graviditet!

Lyt med til podcasten hos Morsomhed lige her

Jeg elsker at træne. Det kommer ikke bag på jer, der kender mig. Før trænede jeg for at se ud på en specifik måde. Det har jeg droppet for længe siden. Nu træner jeg udelukkende, fordi jeg nyder at mærke mælkesyren i kroppen, at blive presset til jeg kender blodsmagen i munden og at koble helt af og forny min energi. Og energi har jeg virkelig brug for med 3 små børn og en virksomhed, der skal passes. 

Alligevel har jeg mødt en del udfordringer, når det kommer til at finde tid til at træne, efter jeg blev mor. 

Jeg har altid fået mest ud af træningen, når jeg har kunnet komme afsted alene

Det med at skulle holde øje med 3 børn, samtidig med at jeg skulle passe min træning, har ofte endt ud i leg og alt for mange pauser. Derfor har vi prioriteret, at jeg får lov til at træne 1 gang alene i løbet af dagen som minimum. Den træning ligger allerede kl 5.15-6.15. Ja, det er, hvad jeg kalder morgentræning. 

Jeg cykler derefter hjem og henter børnene, som min dejlige mand har gjort klar til at blive afleveret. Så cykler jeg 10 km for at aflevere dem og møde på arbejde. 

Nogle dage når jeg at lægge et træningspas ind, inden jeg skal på jernhesten for at hente ungerne igen. Andre dage gør jeg ikke.

Vi vil gerne være aktive sammen 

Under min barsel med Matheo gik jeg til fit moms bootcamp (efterfødselstræning) 2 dage i ugen. Det var en fed måde at være sammen på, samtidig med at vi begge udviklede os og blev bedre motorisk. Det er bare lidt sværere at få træningen klaret i dagtimerne, hvis man ikke er så heldig at have et job som mit. Derfor kommer jeg med de bedste råd til dig, der ønsker at træne for at blive stærkere og gladere, men som ikke ønsker at lægge dit træningspas midt i familiehyggen, aftensmaden eller i putningen:

  1. Træn om morgenen, inden du skal møde. Enten kan du stå op, inden solen gør, og træne for dig selv med et program. Ellers så kan du kan organisere det sådan, at din bedre halvdel afleverer børnene de 2-3 gange i ugen, du ønsker at træne. 
  2. Træn om aftenen efter puttetid. Så går du ikke glip af de få og dyrebare timer med dit barn efter institutionstid. 
  3. Træn sammen som familie lige inden aftensmad. Det er kvalitetstid på højt niveau. Det er simpelthen en fremragende måde at tilbringe tid sammen på som familie og samtidig være sundere – sammen. 
  4. Træn derhjemme og inkluder børnene. Jeg kender ikke én mor, der aldrig har lidt dårlig samvittighed over al den tid børnene bruger på iPaden eller foran fjernsynet, mens maden skal laves og ærinder klares. Tiden vi har med vores børn er dyrebar, og derfor er jeg tosset med ideen om at træne sammen med dem. 

Mangler du inspiration til hjemmetræningen?

Vi tilbyder træningsprogrammer til dig, der vil træne helt på egen hånd, men mangler inspiration til øvelser og program. Se vores udvalg af træningsprogrammer her. Du kan også træne online, hvor du får adgang til 3 træninger om ugen i 8 uger. Læs mere om vores online træning for mødre her.

Author

Tilbage til Viden

Sådan kombinerer du træning & familieliv

Sådan kombinerer du træning & familieliv

Alt du får med

Hent dit Essentielle Graviditetsforløb

Yes jeg er gravid!

Guide til vitaminer under graviditeten

Tjekliste til jordemoder tider

Alt du skal vide om træning og sundhed

Tjekliste til kemi, makeup og pleje

Næste

forrige

01

Fødselsforberedelse

Rebozo

Mindfulness og vejrtrækningsøvelser

Fødselsforberedelese ebog

Fødselspakken

Næste

forrige

02

0 kr

Udstyrsguiden

Barnevognsquiz

Din komplette guide af udstyr

Nice to have / need to have 

Rabatkodehæfte

Næste

forrige

03

0 kr

0 kr

Lad os være 

Pennevenner

Følg din babys udvikling dagligt eller ugentligt under hele graviditeten, og indtil din baby fylder 1 år i vores essentielle graviditet - og babyforløb til 0 kr. Du får værdifuld viden, mini-kurser, eksklusive rabatkoder & faglig vejledning direkte i din indbakke eller i dit medlemsområde!