Menu

kontakt

om mig

mediekit

terminsgrupper

webshop

favoritter

podcast

free STUFF

Onlinekurser

Jeg er Maria Dior. Mor til 3, iværksætter med ADHD og popcornhjerne! Jeg elsker at have dig med "på holdet". Se dig omkring jeg håber du nyder at bruge tid på mit site!

Hejsa!

Marias Mælkebombe

Jeg er Maria

Jeg blogger om alt fra sunde opskrifter, gode træningsøvelser, livet som mor, rejser og indretning, og selvfølgelig mit liv som iværksætter og content creator. Velkommen ind i varmen

hey there

Haps en plads på det essentielle graviditet/baby forløb

jeg vil med!

Hop ind og find alle mine opskrifter her!

SE DIG OMKRING

Find alle guides og indlæg til dig der er på barsel

Få hjælp, tips og støtte under din graviditet!

Hvad foretager jeg mig i mit liv for tiden? Hop ind og find ud af det! 

Nogle af mine favoritter

01

Beauty & wellness

02

Bolig og interiør

03

Sundhed 

04

Alt til børnene

Find alle guides og indlæg til om at være familie

Kan de øge mælkeproduktionen? Ja! Det kan den faktisk. Fedtstof og kalorier gør nemlig det. Og denne er rig på begge dele. Derfor skal den også nydes med begrænsning ☺

Ingredienser:

Bund:

  • 1 dl pekanødder
  • 1 dl mandler
  • 10 dadler (uden nødder)

Fyld:

  • 5 dl cashewnødder (blødgjort i 1 time i kogende vand først)
  • ½ banan
  • 0,25 dl kokosolie, smeltet
  • 0,5 dl honning
  • 0,25 dl mandel/kokosmælk
  • Friskpresset juice fra ½ citron
  • 1 spsk vaniljepulver
  • 2 dl blåbær (friske eller frosne)
  • 50 gr philadelphia naturel – full fat

Sådan gør du:

  1. Fyld en bradepande med bagepapir i bunden
  2. Put nødder og mandler i en foodprocessor, og blend til det er knust og ensformigt. Tilsæt dadler og blend til det er en dej, du kan arbejde med.
  3. Put dejen på bagepapiret, og mas den til den er ca 3 cm tyk
  4. Hav alle fyld-ingredienser i en blender (udover blåbær) og blend til det er en fin, blandet masse. Hvis du har brug for at tilsætte mere mandelmælk, så gør det. Den skal være tyk, men blød.
  5. Put ca. halvdelen af massen over bunden. Den anden halvdel tilføjer du blåbær og blender igen. Du vil nå få en flot blå/lilla farve på dejen.
  6. Hæld resten af fyldet over det andet fyld og fordel det jævnt ud til kanterne. Top kagen med blåbær.
  7. Stil det hele i fryseren i et par timer, og nyd med friske bær og en god kop kaffe til.

Se denne og 3 andre opskrifter på lækre snacks du fx. kan lave under barsel her

Kan de øge mælkeproduktionen? Ja! Det kan den faktisk. Fedtstof og kalorier gør nemlig det. Og denne er rig på begge dele. Derfor skal den også nydes med begrænsning ☺

Ingredienser:

Bund:

  • 1 dl pekanødder
  • 1 dl mandler
  • 10 dadler (uden nødder)

Fyld:

  • 5 dl cashewnødder (blødgjort i 1 time i kogende vand først)
  • ½ banan
  • 0,25 dl kokosolie, smeltet
  • 0,5 dl honning
  • 0,25 dl mandel/kokosmælk
  • Friskpresset juice fra ½ citron
  • 1 spsk vaniljepulver
  • 2 dl blåbær (friske eller frosne)
  • 50 gr philadelphia naturel – full fat

Sådan gør du:

  1. Fyld en bradepande med bagepapir i bunden
  2. Put nødder og mandler i en foodprocessor, og blend til det er knust og ensformigt. Tilsæt dadler og blend til det er en dej, du kan arbejde med.
  3. Put dejen på bagepapiret, og mas den til den er ca 3 cm tyk
  4. Hav alle fyld-ingredienser i en blender (udover blåbær) og blend til det er en fin, blandet masse. Hvis du har brug for at tilsætte mere mandelmælk, så gør det. Den skal være tyk, men blød.
  5. Put ca. halvdelen af massen over bunden. Den anden halvdel tilføjer du blåbær og blender igen. Du vil nå få en flot blå/lilla farve på dejen.
  6. Hæld resten af fyldet over det andet fyld og fordel det jævnt ud til kanterne. Top kagen med blåbær.
  7. Stil det hele i fryseren i et par timer, og nyd med friske bær og en god kop kaffe til.

Se denne og 3 andre opskrifter på lækre snacks du fx. kan lave under barsel her

+ vis kommentarer

GEM KOMMENTAR

Skriv en kommentar

Læs mere om mig

Når jeg ikke løber febrilsk rundt efter mine tre unger eller kysser på min mand, så kaster jeg kærlighed på mit andet hjertebarn – nemlig min online business.
Jeg arbejder med træning og sundhed før, under og efter graviditeten. Jeg har en uddannelse indenfor global sundhed og ernæring, et års studium fra UCLA i Los Angeles i bækken- og rygtræning under graviditeten, en personlig træner uddannelse, en masse kurser og ikke mindst 10 års erfaring i at undervise gravide og mødre i optimal kost og træning.

I dag foregår det hele online, og jeg smiler til op over begge ører, når jeg får lov til at hjælpe gravide og nybagte mødre med at blive en gladere, sundere og stærkere udgave af sig selv.

Top freebies

Gratis viden til at hjælpe dig videre

gratis minikursus

Tilmeld

gratis workshop

Online ammeforberedelse

Tilmeld

Gratis ebog

Din koplette guide til delte mavemuskler

Tilmeld

god ide alarm!

Lad os være 

Pennevenner

Få gode tips, anbefalinger, små perler med værdifuld viden og inspiration til livet som gravid, på barsel eller i som mor. Indhold med fokus på D-I-G. For ingen bryder sig om spam, vel?!