Kan de øge mælkeproduktionen? Ja! Det kan den faktisk. Fedtstof og kalorier gør nemlig det. Og denne er rig på begge dele. Derfor skal den også nydes med begrænsning
Ingredienser:
Bund:
- 1 dl pekanødder
- 1 dl mandler
- 10 dadler (uden nødder)
Fyld:
- 5 dl cashewnødder (blødgjort i 1 time i kogende vand først)
- ½ banan
- 0,25 dl kokosolie, smeltet
- 0,5 dl honning
- 0,25 dl mandel/kokosmælk
- Friskpresset juice fra ½ citron
- 1 spsk vaniljepulver
- 2 dl blåbær (friske eller frosne)
- 50 gr philadelphia naturel – full fat
Sådan gør du:
- Fyld en bradepande med bagepapir i bunden
- Put nødder og mandler i en foodprocessor, og blend til det er knust og ensformigt. Tilsæt dadler og blend til det er en dej, du kan arbejde med.
- Put dejen på bagepapiret, og mas den til den er ca 3 cm tyk
- Hav alle fyld-ingredienser i en blender (udover blåbær) og blend til det er en fin, blandet masse. Hvis du har brug for at tilsætte mere mandelmælk, så gør det. Den skal være tyk, men blød.
- Put ca. halvdelen af massen over bunden. Den anden halvdel tilføjer du blåbær og blender igen. Du vil nå få en flot blå/lilla farve på dejen.
- Hæld resten af fyldet over det andet fyld og fordel det jævnt ud til kanterne. Top kagen med blåbær.
- Stil det hele i fryseren i et par timer, og nyd med friske bær og en god kop kaffe til.
Se denne og 3 andre opskrifter på lækre snacks du fx. kan lave under barsel her
Kan de øge mælkeproduktionen? Ja! Det kan den faktisk. Fedtstof og kalorier gør nemlig det. Og denne er rig på begge dele. Derfor skal den også nydes med begrænsning
Ingredienser:
Bund:
- 1 dl pekanødder
- 1 dl mandler
- 10 dadler (uden nødder)
Fyld:
- 5 dl cashewnødder (blødgjort i 1 time i kogende vand først)
- ½ banan
- 0,25 dl kokosolie, smeltet
- 0,5 dl honning
- 0,25 dl mandel/kokosmælk
- Friskpresset juice fra ½ citron
- 1 spsk vaniljepulver
- 2 dl blåbær (friske eller frosne)
- 50 gr philadelphia naturel – full fat
Sådan gør du:
- Fyld en bradepande med bagepapir i bunden
- Put nødder og mandler i en foodprocessor, og blend til det er knust og ensformigt. Tilsæt dadler og blend til det er en dej, du kan arbejde med.
- Put dejen på bagepapiret, og mas den til den er ca 3 cm tyk
- Hav alle fyld-ingredienser i en blender (udover blåbær) og blend til det er en fin, blandet masse. Hvis du har brug for at tilsætte mere mandelmælk, så gør det. Den skal være tyk, men blød.
- Put ca. halvdelen af massen over bunden. Den anden halvdel tilføjer du blåbær og blender igen. Du vil nå få en flot blå/lilla farve på dejen.
- Hæld resten af fyldet over det andet fyld og fordel det jævnt ud til kanterne. Top kagen med blåbær.
- Stil det hele i fryseren i et par timer, og nyd med friske bær og en god kop kaffe til.
Se denne og 3 andre opskrifter på lækre snacks du fx. kan lave under barsel her
+ vis kommentarer
GEM KOMMENTAR
Skriv en kommentar