Denne opskrift egner sig super godt som et mellemmåltid. Byt jordbær ud med hindbær, og få fornemmelsen af hindbærsnitter.
Ingredienser:
- 2,5 dl havregryn
- 1,8 dl fuldkornsmel/fuldkornsrismel
- 0,5 dl kokossukker
- 1 tsk ingefærpulver
- 6 spsk smør – smeltet
- 5 dl hakkede jordbær
- 1 spsk majsstivelse
- 1 spsk citronjuice
Sådan gør du:
- Forvarm ovnen til 180 grader. Gør en bageplade klar med bagepapir.
- Bland havre, kokossukker og ingefær i en skål.
- Tilsæt smeltet smør og rør indtil det klumper, og de tørre ingredienser er godt blandet.
- Lad 1 dl af blandingen stå ved siden af til senere. Resten presses lige på bagepladen
- Hæld halvdelen af jordbærene over dejen, og fordel majsstivelsen jævnt over blandingen sammen med citronjuicen. Fordel resten af dejen over, så du stadig ser bærene igennem.
- Bag barene i 35-40 minutter indtil alle bær er kogte, og det ser gyldent og sprødt ud.
Se denne og 3 andre opskrifter på lækre snacks du fx. kan lave under barsel her
Denne opskrift egner sig super godt som et mellemmåltid. Byt jordbær ud med hindbær, og få fornemmelsen af hindbærsnitter.
Ingredienser:
- 2,5 dl havregryn
- 1,8 dl fuldkornsmel/fuldkornsrismel
- 0,5 dl kokossukker
- 1 tsk ingefærpulver
- 6 spsk smør – smeltet
- 5 dl hakkede jordbær
- 1 spsk majsstivelse
- 1 spsk citronjuice
Sådan gør du:
- Forvarm ovnen til 180 grader. Gør en bageplade klar med bagepapir.
- Bland havre, kokossukker og ingefær i en skål.
- Tilsæt smeltet smør og rør indtil det klumper, og de tørre ingredienser er godt blandet.
- Lad 1 dl af blandingen stå ved siden af til senere. Resten presses lige på bagepladen
- Hæld halvdelen af jordbærene over dejen, og fordel majsstivelsen jævnt over blandingen sammen med citronjuicen. Fordel resten af dejen over, så du stadig ser bærene igennem.
- Bag barene i 35-40 minutter indtil alle bær er kogte, og det ser gyldent og sprødt ud.
Se denne og 3 andre opskrifter på lækre snacks du fx. kan lave under barsel her
+ vis kommentarer
GEM KOMMENTAR
Skriv en kommentar