De tager kun 10 minutter at lave, når alt er klar, og så skal du have en blender for at få dem lavet!
Ingredienser:
- 5 dl blødgjorte cashewnødder (lad dem ligge i en skål med kogende vand i 1 time)
- 0,5 dl citronsaft – friskpresset
- 2 spsk kokosolie
- 3 spsk vand
- 1,1 dl pekannødder
- 1,1 dl dadler (uden sten og friske)
- 1 dl kogte hindbær (eller mere – hvis du vil have mere friskhed) – nedkølet
- 1 dåse kokosmælk (full fat)
- 1 tsk vaniljepulver
- 2 spsk sukkererstatning/kokossukker (kan sløjfes)
Sådan gør du:
- Blend de første 4 ingredienser fra listen i en blender, til det er fuldstændig blendet sammen i en masse.
- Bland pekannødder og dadler i en foodprocessor til det er blandet godt sammen og knust.
- Læg blandingen fra foodprocessoren på en bageplade med bagepapir, så det fylder ca halvdelen af et bagepapir
- Fordel cashew-blandingen på pekannøddeblandingen.
- Tilføj hindbærrene og fordel ligeligt.
- Lav kokoscremen ved at tage det øverste fedt i dåsen i en skål med vaniljepulveret og sukkererstatningen. Mix det med en stavblender til det er cremet.
- Sæt det gerne i fryseren en halv time, inden du serverer dem!
Se denne og 3 andre opskrifter på lækre snacks du fx. kan lave under barsel her
De tager kun 10 minutter at lave, når alt er klar, og så skal du have en blender for at få dem lavet!
Ingredienser:
- 5 dl blødgjorte cashewnødder (lad dem ligge i en skål med kogende vand i 1 time)
- 0,5 dl citronsaft – friskpresset
- 2 spsk kokosolie
- 3 spsk vand
- 1,1 dl pekannødder
- 1,1 dl dadler (uden sten og friske)
- 1 dl kogte hindbær (eller mere – hvis du vil have mere friskhed) – nedkølet
- 1 dåse kokosmælk (full fat)
- 1 tsk vaniljepulver
- 2 spsk sukkererstatning/kokossukker (kan sløjfes)
Sådan gør du:
- Blend de første 4 ingredienser fra listen i en blender, til det er fuldstændig blendet sammen i en masse.
- Bland pekannødder og dadler i en foodprocessor til det er blandet godt sammen og knust.
- Læg blandingen fra foodprocessoren på en bageplade med bagepapir, så det fylder ca halvdelen af et bagepapir
- Fordel cashew-blandingen på pekannøddeblandingen.
- Tilføj hindbærrene og fordel ligeligt.
- Lav kokoscremen ved at tage det øverste fedt i dåsen i en skål med vaniljepulveret og sukkererstatningen. Mix det med en stavblender til det er cremet.
- Sæt det gerne i fryseren en halv time, inden du serverer dem!
Se denne og 3 andre opskrifter på lækre snacks du fx. kan lave under barsel her
+ vis kommentarer
GEM KOMMENTAR
Skriv en kommentar