Fertilitet 

Graviditet

Amning

Baby

Barsel

Familie

Det essentielle graviditet - og baby forløb

Anbefalinger

Tips & Tricks

Fællesskab

Familieliv

Parforhold

Rejse

Selvomsorg

Graviditet, Kost, Sundhed

De værste råd jeg fik under min graviditet

Jeg er Maria

Jeg er vores faglige bidragsyder når det kommer til at fra delte mavemuskler, bækkengener, ernæring under og efter graviditeten, opstart på fast føde og ikke mindst sundhed i forbindelse med infertilitet

hey there

Haps en plads på
det essentielle graviditets/baby forløb!

jeg vil med!

Se dig omkring

Få hjælp, tips og støtte under din graviditet!

Lyt med til podcasten hos Morsomhed lige her

Jeg har fået mange råd i mine graviditeter. Nogle har været gode og brugbare. Mange ikke. Jeg har samlet de dårligste råd, jeg fik, mens jeg ventede mig.

Nu skal du kun tænke på din baby – glem alt andet

Helt bestemt velment ligesom de fleste råd, man får under graviditeten. Men stadig et dårligt råd. Selvfølgelig skal jeg ikke kun tænke på min baby. Jeg bliver også nødt til at komme i bad, lave mad og tage tøj på. Og så er det okay, at andre ting også fylder. Både under barsel, og mens man er gravid.

Det hele bør bestemt ikke kun gå op i baby efter min mening. Så når jeg har hørt det råd, har jeg blot nikket og tænkt, at det ikke kommer til at ske. Jeg har brug for også at være Maria.

Sov, mens du kan

Et råd mange gravide får. Især førstegangsfødende. Der er 2 ting i det, som andre måske ikke forstår (eller husker).

  1. Jeg sover af h til! Jeg skal op og tisse 100000 gange i løbet af natten. Ellers har jeg det for varmt. Eller for koldt. Jeg kan ikke finde den rigtige stilling. Jeg har ondt over alt. Jeg vågner hver gang, jeg skal vende mig. Ellers sover jeg bare uroligt, og min mand snorker. Så jeg KAN ikke sove!

  2. Før jeg blev gravid, vidste jeg ikke, hvad det ville sige at sove dårligt. Sove for lidt. Eller få afbrudt min søvn. Så hvordan regner du med, jeg skal nyde noget, jeg ikke ved, hvordan kommer til at blive?

For hvad det er værd – jeg ved nu, hvad I mener. Man burde være mere taknemmelig for, at man ikke blev vækket 4 gange om natten af en sulten, skrigende baby.

Man burde heller ikke undervurdere, hvor vigtig søvn er. Men det ved man jo ikke, før man står i det. Så det er svært at nyde det! Eller hvad siger du?

Vent med at sætte dig fast på et navn, til du ser hvad din baby ligner, når han/hun kommer ud

Okay! Hvis jeg havde lyttet til de råd, havde mine børn heddet blå smølf, fedthoved og fugleunge. Hvordan ser man ud, når man hedder Mila? Og må jeg ikke selv bestemme, hvad jeg vil kalde mine børn, og om jeg vil navngive dem, inden de bliver født?

Bag en masse pølsehorn til din fødsel

Min veninde havde sådan en craving til pølsehorn under hendes fødsel. Og var så ærgerlig over, at hun ingen pølsehorn havde. Da jeg spurgte hende, om hun kunne anbefale noget, jeg skulle huske at tage med til fødslen, var pølsehorn hendes svar. Så jeg bagte 20 pølsehorn til min fødsel.

Jeg havde SLET IKKE LYST TIL PØLSEHORN.

Jeg ville bare få min baby UUUD! Så det skal I ikke tage jer tid til at klare inden fødslen.

Drop bare de pølsehorn!

Alle råd om børneopdragelse er dårlige råd

Alle børn er forskellige. Og ALLE har forskellige holdninger til, hvordan du skal opdrage og passe dit barn. Giv ikke dit barn sut. Du skal vække dit barn for at amme hver 3. time. Du bør ikke bruge vådservietter. Køb økologiske bleer. Lad dit barn skrige lidt, det lærer de noget af.

For mig var det mere stressende end at være uvidende og lære MIT barn at kende og derefter prøve mig frem. Tro mig, jeg skal nok spørge, hvis jeg bliver i tvivl, om mine valg er de rigtige.

Det er super fedt at få råd, når de virker. Men de fleste gør ikke. Og det som har været uundværlig for nogen, har jeg måske slet ikke brug for.

Alle har været mor for første gang engang. De er kommet igennem det, derfor gør du det nok også.

Author

Tilbage til Viden

De værste råd jeg fik under min graviditet

De værste råd jeg fik under min graviditet

Alt du får med

Hent dit Essentielle Graviditetsforløb

Yes jeg er gravid!

Guide til vitaminer under graviditeten

Tjekliste til jordemoder tider

Alt du skal vide om træning og sundhed

Tjekliste til kemi, makeup og pleje

Næste

forrige

01

Fødselsforberedelse

Rebozo

Mindfulness og vejrtrækningsøvelser

Fødselsforberedelese ebog

Fødselspakken

Næste

forrige

02

0 kr

Udstyrsguiden

Barnevognsquiz

Din komplette guide af udstyr

Nice to have / need to have 

Rabatkodehæfte

Næste

forrige

03

0 kr

0 kr

Lad os være 

Pennevenner

Følg din babys udvikling dagligt eller ugentligt under hele graviditeten, og indtil din baby fylder 1 år i vores essentielle graviditet - og babyforløb til 0 kr. Du får værdifuld viden, mini-kurser, eksklusive rabatkoder & faglig vejledning direkte i din indbakke eller i dit medlemsområde!