Forberedelsestid: 15 min
Samlet tid på køl: 5 timer
1 kage
Ingredienser:
Bund:
1 pk. fuldkornskiks
2 spsk. kokosolie
2 spsk. peanutbutter
1 håndfuld hakkede hasselnødder
2 spsk. friskpresset appelsinsaft
Cheeseblanding:
1 pk. philadelphia naturel
1 spsk. vaniljepulver
1 dl kokosmælk creamy
2 dl cashewnødder, renset og lagt i blød 30 min forinden
4 spsk. smeltet kokosolie
2 dl friske blåbær/brombær
4 spsk. honning
Fremgangsmåde:
Bund:
- Knus alle tørre ingredienser i en foodprocessor til det er godt blandet.
- Tilsæt smeltet kokosolie og appelsinsaft i blandingen og rør grundigt.
- Hæld det i en kageform og stil på køl i minimum 2 timer.
Cheeseblanding:
- Blend alle ingredienserne (udover bærrene) i en foodprocessor, til det er en ensformig, tyk masse. Hvis den skal være lidt blødere, kan du tilsætte mere kokosmælk. Den skal være så fast som muligt.
- Hæld ¾ af kagen i formen ovenpå bunden.
- I den resterende del tilsætter du bærme og blender endnu en gang.
- Hæld det øverst på kage og fordel det forsigtigt med en gaffel for al lave ”swirl” effekten.
- Stil kagen fryseren i minimum 3 timer og server kort tid efter, den er kommet op. Den kan holde sig i køleskabet et par dage.
+ Vis kommentarer
- Hide Comments