Tilmeld dig det essentielle graviditets-og babyforløb til 0 kr

kontakt

om mig

mediekit

terminsgrupper

shop

favoritter

podcast

blog

freebies

Online kurser

Jeg er Maria Dior. Mor til 3, iværksætter med ADHD og popcornhjerne! Jeg elsker at have dig med "på holdet". Se dig omkring jeg håber du nyder at bruge tid på mit site!

Hejsa!

Babyshower – alt du skal bruge for at kunne holde en fantastisk babyshower

Jeg er Maria

Jeg blogger om alt fra sunde opskrifter, gode træningsøvelser, livet som mor, rejser og indretning, og selvfølgelig mit liv som iværksætter og content creator. Velkommen ind i varmen

hey there

Haps en plads på det essentielle graviditet/baby forløb

jeg vil med!

Hop ind og find alle mine opskrifter her!

Top kategorier

Find alle guides og indlæg til dig der er på barsel

Få hjælp, tips og støtte under din graviditet!

Hvad foretager jeg mig i mit liv for tiden? Hop ind og find ud af det! 

Nogle af mine favoritter

01

Beauty & wellness

02

Bolig og interiør

03

Sundhed 

04

Alt til børnene

Lyt til Podcasten

Amerikansk tradition

I virkeligheden stammer babyshowers fra USA hvor de har været populære i rigtig lang tid. Der er det som oftest den gravide der arrangerer og inviterer til babyshower. Her i landet er traditionen mere at det bliver arrangeret en fest af venner og familie. Og hvis du er en der skal arrangere en babyshower for din veninde, har jeg samlet alle gode tips i dette indlæg. God læselyst!

 

Babyshower pynt

Jeg holdte i foråret en babyshower for min søde veninde, og der gik lidt sport i den. Der var så meget forskellig pynt på markedet, at det nærmest endte med at jeg fik stres over det. Til sidst valgte vi en nem løsning. Vi bestilte pynt, borddækning og sjove elementer hos partyinthebox (læs mere om de på vores hjemmeside). Det hele kom i en box, og var klar til at anvendes. Vi bestilte en drengekasse fordi hun skulle have en lille gut, og valgte antal personer. Trine var simpelthen så hjælpsom i hele bestillingsprocessen og tilpassede boxen efter vores ønsker!

Jeg har lagt ved nogle billeder af den pynt vi fik med i pakken.

Der var virkelig alt man kan drømme om af både pynt og små gadget. Vi havde købt en præmie, udover boxen, til vinderen af skrabeloddet der fulgte med. Og det var både nemt at samle pynten og pakke det ned. Det meste af det har vi sparet på til en anden gang. Det var bare så gennemført og smukt det hele, lige som vi havde håbet på.

Så hvis du også skal arrangere et babyshower, kan jeg klart anbefale at gøre det nemt for dig selv ved at bestille en pakke! Det sparede jeg i hvert fald meget tid ved at gøre!

    

 

Babyshower lege

Det er altid sjovt med forskellige lege til babyshowers! Vi har samlet nogle af de bedste, og der er helt sikkert flere end hvad vi har skrevet her. Hvis du kender nogle vi må høre om, så skriv lige en kommentar J

 

Mors ønsker til baby

Hvis du kender den gravide godt, kan dette være en sjov leg. Det går ud på at den kommende mor udfylder et skema hvor hun skal sætte kryds for de egenskaber hun ønsker barnet ønsker fra hende eller faren. For eksempel kan du sætte disse ting op i listen;

Øre

Humør

Næse

Hårfarve

Intelligens

mm.

Når mor har udfyldt sit skema, får alle gæster det samme skema, hvor de skal gætte på hvad hun har skrevet til hver egenskab. Det er både en sjov og hyggelig leg

 

Baby-jeopardy

Her er der kun fantasien der sætter grænser. Men; vælg 3-5 kategorier. Det kan for eksempel være; babyudstyr, Alder/udvikling, om graviditeten osv.

Vælg så 5 spørgsmål til hver kategori, hvor poeng-summen går fra 100-500, hvor 500 er det sværeste spørgsmål og 100 er det nemmeste. Find så på spørgsmål til hver af brikkerne, og vælg en ordstyrer. Det kan for eksempel være den gravide. De der gætter rigtig får brikken med poeng. Det er en sjov og hyggelig leg, som man kan være kreativ med, eller finde en skabelon til på nettet.

En hilsen som først må åbnes efter fødslen

Til min babyshower havde mine veninder sørget for at jeg havde en fantastisk dag. Inden de gik hjem, sørgede de for alle, at skrive en hilsen til mig som mor. Altså en hilsen jeg skulle læse efter fødslen. Det var simpelthen så hyggeligt at læse alle deres hilsener og gode råd når jeg sat med min datter i armene.

 

Hvad skal du ellers huske?

Det skal være hyggeligt, for alle! Når man er højgravid, er man mere træt end normalt. Det er derfor fint at bare tage det stille og roligt. Det vigtigste er at alle får en god oplevelse med det. Det er ligeså fint at invitere ud på en kop kaffe eller tage en tur på spa med den kommende mor. Husk at det virkelig bare handler om at hun får en god dag med aktiviteter hun orker at være med til J

 

 

Amerikansk tradition

I virkeligheden stammer babyshowers fra USA hvor de har været populære i rigtig lang tid. Der er det som oftest den gravide der arrangerer og inviterer til babyshower. Her i landet er traditionen mere at det bliver arrangeret en fest af venner og familie. Og hvis du er en der skal arrangere en babyshower for din veninde, har jeg samlet alle gode tips i dette indlæg. God læselyst!

 

Babyshower pynt

Jeg holdte i foråret en babyshower for min søde veninde, og der gik lidt sport i den. Der var så meget forskellig pynt på markedet, at det nærmest endte med at jeg fik stres over det. Til sidst valgte vi en nem løsning. Vi bestilte pynt, borddækning og sjove elementer hos partyinthebox (læs mere om de på vores hjemmeside). Det hele kom i en box, og var klar til at anvendes. Vi bestilte en drengekasse fordi hun skulle have en lille gut, og valgte antal personer. Trine var simpelthen så hjælpsom i hele bestillingsprocessen og tilpassede boxen efter vores ønsker!

Jeg har lagt ved nogle billeder af den pynt vi fik med i pakken.

Der var virkelig alt man kan drømme om af både pynt og små gadget. Vi havde købt en præmie, udover boxen, til vinderen af skrabeloddet der fulgte med. Og det var både nemt at samle pynten og pakke det ned. Det meste af det har vi sparet på til en anden gang. Det var bare så gennemført og smukt det hele, lige som vi havde håbet på.

Så hvis du også skal arrangere et babyshower, kan jeg klart anbefale at gøre det nemt for dig selv ved at bestille en pakke! Det sparede jeg i hvert fald meget tid ved at gøre!

    

 

Babyshower lege

Det er altid sjovt med forskellige lege til babyshowers! Vi har samlet nogle af de bedste, og der er helt sikkert flere end hvad vi har skrevet her. Hvis du kender nogle vi må høre om, så skriv lige en kommentar J

 

Mors ønsker til baby

Hvis du kender den gravide godt, kan dette være en sjov leg. Det går ud på at den kommende mor udfylder et skema hvor hun skal sætte kryds for de egenskaber hun ønsker barnet ønsker fra hende eller faren. For eksempel kan du sætte disse ting op i listen;

Øre

Humør

Næse

Hårfarve

Intelligens

mm.

Når mor har udfyldt sit skema, får alle gæster det samme skema, hvor de skal gætte på hvad hun har skrevet til hver egenskab. Det er både en sjov og hyggelig leg

 

Baby-jeopardy

Her er der kun fantasien der sætter grænser. Men; vælg 3-5 kategorier. Det kan for eksempel være; babyudstyr, Alder/udvikling, om graviditeten osv.

Vælg så 5 spørgsmål til hver kategori, hvor poeng-summen går fra 100-500, hvor 500 er det sværeste spørgsmål og 100 er det nemmeste. Find så på spørgsmål til hver af brikkerne, og vælg en ordstyrer. Det kan for eksempel være den gravide. De der gætter rigtig får brikken med poeng. Det er en sjov og hyggelig leg, som man kan være kreativ med, eller finde en skabelon til på nettet.

En hilsen som først må åbnes efter fødslen

Til min babyshower havde mine veninder sørget for at jeg havde en fantastisk dag. Inden de gik hjem, sørgede de for alle, at skrive en hilsen til mig som mor. Altså en hilsen jeg skulle læse efter fødslen. Det var simpelthen så hyggeligt at læse alle deres hilsener og gode råd når jeg sat med min datter i armene.

 

Hvad skal du ellers huske?

Det skal være hyggeligt, for alle! Når man er højgravid, er man mere træt end normalt. Det er derfor fint at bare tage det stille og roligt. Det vigtigste er at alle får en god oplevelse med det. Det er ligeså fint at invitere ud på en kop kaffe eller tage en tur på spa med den kommende mor. Husk at det virkelig bare handler om at hun får en god dag med aktiviteter hun orker at være med til J

 

 

+ vis kommentarer

- Hide Comments

Skriv en kommentar

Læs mere om mig

Når jeg ikke løber febrilsk rundt efter mine tre unger eller kysser på min mand, så kaster jeg kærlighed på mit andet hjertebarn – nemlig min online business.
Jeg arbejder med træning og sundhed før, under og efter graviditeten. Jeg har en uddannelse indenfor global sundhed og ernæring, et års studium fra UCLA i Los Angeles i bækken- og rygtræning under graviditeten, en personlig træner uddannelse, en masse kurser og ikke mindst 10 års erfaring i at undervise gravide og mødre i optimal kost og træning.

I dag foregår det hele online, og jeg smiler til op over begge ører, når jeg får lov til at hjælpe gravide og nybagte mødre med at blive en gladere, sundere og stærkere udgave af sig selv.

Top freebies

Gratis viden til at hjælpe dig videre

gratis minikursus

Tilmeld

gratis workshop

Online ammeforberedelse

Tilmeld

Gratis ebog

Din koplette guide til delte mavemuskler

Tilmeld

god ide alarm!

Lad os være 

Pennevenner

Få gode tips, anbefalinger, små perler med værdifuld viden og inspiration til livet som gravid, på barsel eller i som mor. Indhold med fokus på D-I-G. For ingen bryder sig om spam, vel?!