Fertilitet 

Graviditet

Amning

Baby

Barsel

Familie

Det essentielle graviditet - og baby forløb

Anbefalinger

Tips & Tricks

Fællesskab

Familieliv

Parforhold

Rejse

Selvomsorg

Graviditet, Gravidkroppen & Udstyr

Babyshower – alt du skal bruge for at kunne holde et fantastisk babyshower

Jeg er Maria

Jeg er vores faglige bidragsyder når det kommer til at fra delte mavemuskler, bækkengener, ernæring under og efter graviditeten, opstart på fast føde og ikke mindst sundhed i forbindelse med infertilitet

hey there

Haps en plads på
det essentielle graviditets/baby forløb!

jeg vil med!

Se dig omkring

Få hjælp, tips og støtte under din graviditet!

Lyt med til podcasten hos Morsomhed lige her

Babyshowers stammer fra USA, hvor de har været populære i rigtig lang tid. Der er det som oftest den gravide, der arrangerer og inviterer til babyshower. Her i landet er traditionen mere, at der bliver arrangeret en fest for den gravide af venner og familie.

Hvis du er en, der skal arrangere et babyshower, har jeg samlet alle gode tips i dette indlæg. God læselyst!

Babyshower pynt

Jeg holdte i foråret et babyshower for min søde veninde, og der gik lidt sport i den. Der var så meget forskellig pynt på markedet, at det nærmest endte med, at jeg fik stress over det. Til sidst valgte vi en nem løsning. Vi bestilte pynt, borddækning og sjove elementer hos partyinthebox. Det hele kom i en box, og var klar til at anvendes. Vi bestilte en drengekasse, fordi hun skulle have en lille gut og til et bestemt antal personer. Trine var simpelthen så hjælpsom i hele bestillingsprocessen og tilpassede boxen efter vores ønsker!

Jeg har vedlagt nogle billeder af den pynt vi fik med i pakken her.

Der var virkelig alt, man kan drømme om af både pynt og små gadgets. Vi havde udover boksen købt en præmie til vinderen af skrabeloddet, der fulgte med. Og det var både nemt at samle pynten og pakke det ned. Det meste af det har vi sparet på til en anden gang. Det var bare så gennemført og smukt det hele, lige som vi havde håbet på.

Så hvis du skal arrangere et babyshower, kan jeg klart anbefale at gøre det nemt for dig selv ved at bestille en pakke! Det sparede jeg i hvert fald meget tid ved at gøre!

    

Babyshower lege

Det er altid sjovt med forskellige lege til babyshowers! Vi har samlet nogle af de bedste, og der er helt sikkert flere, end hvad vi har skrevet her. Hvis du kender nogle, vi må høre om, så skriv lige en kommentar.

Babyshower leg – Mors ønsker til baby

Hvis du kender den gravide godt, kan dette være en sjov leg. Det går ud på at den kommende mor udfylder et skema, hvor hun skal sætte kryds for de egenskaber, hun ønsker, barnet får fra hende eller faren. For eksempel kan du sætte disse ting op i listen:

  • Ører
  • Humør
  • Næse
  • Hårfarve
  • Intelligens mm.

Når mor har udfyldt sit skema, får alle gæster det samme skema, hvor de skal gætte, hvad hun har skrevet til hver egenskab. Det er både en sjov og hyggelig leg

Babyshower leg – Baby-jeopardy

Her er der kun fantasien, der sætter grænser. Vælg 3-5 kategorier. Det kan for eksempel være: babyudstyr, alder/udvikling, om graviditeten osv.

Vælg så 5 spørgsmål til hver kategori, hvor summen går fra 100-500, hvor 500 er det sværeste spørgsmål, og 100 er det nemmeste. Find så på spørgsmål til hver af brikkerne, og vælg en ordstyrer. Det kan for eksempel være den gravide. De, der gætter rigtig, får brikken med point. Det er en sjov og hyggelig leg, som man kan være kreativ med eller finde en skabelon til på nettet.

En hilsen der først må åbnes efter fødslen

Til mit babyshower havde mine veninder sørget for, at jeg havde en fantastisk dag. Inden de gik hjem, sørgede de for alle at skrive en hilsen til mig som mor. Altså en hilsen jeg skulle læse efter fødslen. Det var simpelthen så hyggeligt at læse alle deres hilsener og gode råd, da jeg sad med min datter i armene.

Hvad skal du ellers huske?

Det skal være hyggeligt – for alle! Når man er højgravid, er man mere træt end normalt. Det er derfor fint at bare tage det stille og roligt. Det vigtigste er, at alle får en god oplevelse med det. Det er ligeså fint at invitere ud på en kop kaffe eller tage en tur i spa med den kommende mor. Husk at det virkelig bare handler om, at hun får en god dag med aktiviteter, hun orker at være med til.

Author

Tilbage til Viden

Babyshower – alt du skal bruge for at kunne holde et fantastisk babyshower

Babyshower – alt du skal bruge for at kunne holde et fantastisk babyshower

Alt du får med

Hent dit Essentielle Graviditetsforløb

Yes jeg er gravid!

Guide til vitaminer under graviditeten

Tjekliste til jordemoder tider

Alt du skal vide om træning og sundhed

Tjekliste til kemi, makeup og pleje

Næste

forrige

01

Fødselsforberedelse

Rebozo

Mindfulness og vejrtrækningsøvelser

Fødselsforberedelese ebog

Fødselspakken

Næste

forrige

02

0 kr

Udstyrsguiden

Barnevognsquiz

Din komplette guide af udstyr

Nice to have / need to have 

Rabatkodehæfte

Næste

forrige

03

0 kr

0 kr

Lad os være 

Pennevenner

Følg din babys udvikling dagligt eller ugentligt under hele graviditeten, og indtil din baby fylder 1 år i vores essentielle graviditet - og babyforløb til 0 kr. Du får værdifuld viden, mini-kurser, eksklusive rabatkoder & faglig vejledning direkte i din indbakke eller i dit medlemsområde!