Fertilitet 

Graviditet

Amning

Baby

Barsel

Familie

Det essentielle graviditet - og baby forløb

Anbefalinger

Tips & Tricks

Fællesskab

Familieliv

Parforhold

Rejse

Selvomsorg

Familie, Familielivet & Børn

Sådan balancerer du træning & familieliv

Jeg er Maria

Jeg er vores faglige bidragsyder når det kommer til at fra delte mavemuskler, bækkengener, ernæring under og efter graviditeten, opstart på fast føde og ikke mindst sundhed i forbindelse med infertilitet

hey there

Haps en plads på
det essentielle graviditets/baby forløb!

jeg vil med!

Se dig omkring

Få hjælp, tips og støtte under din graviditet!

Lyt med til podcasten hos Morsomhed lige her

Det er ikke særlig lang tid siden, at vi ingen børn havde og dermed havde en noget større frihed end, hvad vi kan prale af på nuværende tidspunkt. Af og til (læs: ret ofte) savner vi friheden, vi havde til at kunne træne på de tidspunkter, der passede os bedst.

Min mand, Lasse har altid løbet meget, og han har været triatlet på højt plan i mange år. Jeg har dyrket mange forskellige sportsgrene, men efter jeg blev uddannet holdinstruktør, gik min studietid med at undervise om aftenen. Jeg nød at kunne tage af sted efter skole for at træne samtidig med, at jeg tjente penge på det og blev ved med det et stykke tid efter, indtil jeg blev gravid og fik Mila.

Under min barsel passede jeg min træning ind om formiddagene og tidlig morgen. Det fungerede rigtig godt for os, da Mila stadig var så lille, at hun kunne ligge i liften under træning. Da hun blev syv måneder og liften var for lille, opstod der et større problem, end vi lige havde forventet.

Pludselig skulle vi arrangere træningen, så jeg kunne komme afsted uden Mila, hvilket først kunne være, når Lasse var hjemme fra arbejde.

Det betød, at jeg kun kunne tage til træning to til tre gange i ugen om eftermiddagen efter aftensmaden (og nogle gange midt i aftensmaden). De resterende tre dage var det Lasse, der kunne tage af sted til sin træning. Det endte ud im at vi nærmest ikke så hinanden, og når vi gjorde, var det blot for at aflevere Mila, så en kunne tage af sted til træning.

Det blev endnu værre da Mila begyndte i institution og skulle til gymnastik en gang om ugen. Det var et cirkus at finde rundt i, og organiseringen krævede virkelig skarphed til sidste detalje.

Det blev egentlig mere stressende end sjovt at tage til træning, og det var på det tidspunkt, jeg fik ideen om at starte familie-træning. Hvor vi var fælles om træningen, og hvor vi kunne spise aftensmad sammen alle 3 efter træningen og ikke skulle tænke på, hvornår vi skulle få presset vores egne træning ind.

For os er det vigtigt i hverdagen som småbørns familie fungerer. Endvidere er det vigtigt for os at sørge for, at Mila synes, det er sjovt at komme med til træning, og at vi selv får sved på panden og går hjem med en følelse af, at det var hårdt, men også med fornyet energi og overskud.

Der findes mange måder at være sammen på som familie og samtidig få passet sin træning, men jeg tror at det vigtigste er, at man ikke synes, det bliver for besværligt. Find en legeplads, og lav en bodyweight workout med dit barn der. Tuml rundt derhjemme, hvor pulsen kommer op, og samværet med dit barn bliver så kvalitativt som overhovedet muligt.

Sørg for at lave nogle gode øvelser udenfor eller derhjemme, som du og dit barn elsker, så er det nemmere at holde fast i de sunde vaner.

Vi har lavet nogle øvelser til dig som du kan finde på vores youtube side.

Bliv inspireret til at få mere aktivitet ind i hverdagen og vær også selv kreativ. Vi synes det er en fantastisk tid sammen med vores børn, og vi er sikre på, at du vil have det på samme måde!

Author

Tilbage til Viden

Sådan balancerer du træning & familieliv

Sådan balancerer du træning & familieliv

Alt du får med

Hent dit Essentielle Graviditetsforløb

Yes jeg er gravid!

Guide til vitaminer under graviditeten

Tjekliste til jordemoder tider

Alt du skal vide om træning og sundhed

Tjekliste til kemi, makeup og pleje

Næste

forrige

01

Fødselsforberedelse

Rebozo

Mindfulness og vejrtrækningsøvelser

Fødselsforberedelese ebog

Fødselspakken

Næste

forrige

02

0 kr

Udstyrsguiden

Barnevognsquiz

Din komplette guide af udstyr

Nice to have / need to have 

Rabatkodehæfte

Næste

forrige

03

0 kr

0 kr

Lad os være 

Pennevenner

Følg din babys udvikling dagligt eller ugentligt under hele graviditeten, og indtil din baby fylder 1 år i vores essentielle graviditet - og babyforløb til 0 kr. Du får værdifuld viden, mini-kurser, eksklusive rabatkoder & faglig vejledning direkte i din indbakke eller i dit medlemsområde!