Fertilitet 

Graviditet

Amning

Baby

Barsel

Familie

Det essentielle graviditet - og baby forløb

Anbefalinger

Tips & Tricks

Fællesskab

Familieliv

Parforhold

Rejse

Selvomsorg

Graviditet, Gravidkroppen & Udstyr

5 ting jeg ikke kunne undvære i min graviditet

Jeg er Maria

Jeg er vores faglige bidragsyder når det kommer til at fra delte mavemuskler, bækkengener, ernæring under og efter graviditeten, opstart på fast føde og ikke mindst sundhed i forbindelse med infertilitet

hey there

Haps en plads på
det essentielle graviditets/baby forløb!

jeg vil med!

Se dig omkring

Få hjælp, tips og støtte under din graviditet!

Lyt med til podcasten hos Morsomhed lige her

Dette blogindlæg er sponsoreret, men det betyder ikke, at det jeg skriver ikke er min ærlige mening 😉

Mine bedste hjælpemidler i graviditeten:

Min BBHug-me

Denne pude var seriøst min redning i graviditeten!

Ikke nok med at den passede godt ind i resten af huset rent interiørmæssig (man er vel en blogger), så synes jeg, den gjorde mine nattesøvn så meget bedre.

Ja, man skal stadig op og tisse 100 gange i løbet af natten. Og ja, jeg sover stadig uroligt. Men – den gav så meget støtte og aflastning af mit bækken, at jeg slet ikke tør tænke på, hvordan det ville være, hvis jeg ikke havde den.

Og så synes jeg, det var skønt at kunne ligge på maven under min graviditet. Det var måske det, jeg havde savnet mest, inden jeg fik puden!

Mit isvand

Ok. Det kan godt være, at dette ikke er så relevant for andre, men nu er det jo et personligt indlæg ikke? Og jeg kan sige jer, jeg ELSKEDE mit isvand.

Isen skulle være på en bestemt måde. I ved sådan crunchy og ikke helt smeltet-agtigt.

Jeg tror, jeg spiste 8 glas isvand i løbet af dagen. Det var bare min store graviditetscraving. Og så vil jeg sige, at det varede ved lang tid efter fødslen. Skør craving – but oh soo good!

Mine vitaminer fra Zentabox

I forvejen har jeg svært ved at huske ting. Så det at få vitaminer med posten sendt hjem til mit hus var uundværligt. Det var nemt at tage en pose hver dag, og så løb jeg aldrig tør! Det kan jeg virkelig anbefale alle preggos!

Min træning

Jeg er overbevist om, at min træning var det, der holdt mig glad og positiv under hele graviditeten.

Jeg forsøgte at træne så ofte som muligt, og det resulterede i den bedste fødselsoplevelse og ingen gener under min graviditet. Jeg trænede graviditetstræning i Aarhus i mit eget center. Vi var mange skønne preggos, der valgte at træne sammen under graviditeten. Det gav både overskud og styrke.

Hvis der er noget, jeg anbefaler andre, så er det at holde sig aktiv under graviditeten. Der findes mange forskellige tilbud med træning for gravide. Men at jeg synes, at min graviditetsbootcamp er den bedste, er selvfølgelig ingen hemmelighed.

Men alligevel vil jeg slå et slag for generel træning, når du er gravid. Du vil IKKE FORTRYDE DET!

Og hvis du gør – giver jeg en gratis times personlig træning!

Mine graviditetstights

Jeg boede i dem. Det var de billige fitness tights fra HM, og det er måske mit bedste køb!

Jeg havde 10 par, og de blev konstant vasket. Jeg elskede bare at rende rundt i behageligt tøj, så det kan jeg da klart anbefale at investere i. Og så var jeg lidt betænksom i forhold til at bruge for mange penge på ventetøj, men jeg bruger dem stadig, og det er et år siden, jeg var gravid 😛

(Jeg ved ikke, om det er godt eller skidt, men det er i hvertfald sandheden!)

Author

Tilbage til Viden

5 ting jeg ikke kunne undvære i min graviditet

5 ting jeg ikke kunne undvære i min graviditet

Alt du får med

Hent dit Essentielle Graviditetsforløb

Yes jeg er gravid!

Guide til vitaminer under graviditeten

Tjekliste til jordemoder tider

Alt du skal vide om træning og sundhed

Tjekliste til kemi, makeup og pleje

Næste

forrige

01

Fødselsforberedelse

Rebozo

Mindfulness og vejrtrækningsøvelser

Fødselsforberedelese ebog

Fødselspakken

Næste

forrige

02

0 kr

Udstyrsguiden

Barnevognsquiz

Din komplette guide af udstyr

Nice to have / need to have 

Rabatkodehæfte

Næste

forrige

03

0 kr

0 kr

Lad os være 

Pennevenner

Følg din babys udvikling dagligt eller ugentligt under hele graviditeten, og indtil din baby fylder 1 år i vores essentielle graviditet - og babyforløb til 0 kr. Du får værdifuld viden, mini-kurser, eksklusive rabatkoder & faglig vejledning direkte i din indbakke eller i dit medlemsområde!