Indlæg

5 ting jeg ikke kunne undvære under min graviditet

21. september 2018 | Graviditet

Mine bedste hjælpemidler under graviditeten

Dette blogindlæg er sponsoreret, men derfor betyder det jo ikke, at det jeg skriver ikke er min ærlige mening 😉

 

  1. BB hug-me

Denne pude var seriøst min redning under graviditeten! Ikke nok med at den passede godt ind i resten af huset, rent interiørmæssig (man er vel en blogger), så syntes jeg, den gjorde mine nattesøvn så meget bedre. Ja, man skal stadig op og tisse 100 gange i løbet af natten. Og ja, jeg sover stadig uroligt. Men – den gav så meget støtte og aflastning fra mit bækken, at jeg slet ikke tør tænke på, hvordan det ville være, hvis jeg ikke havde den. Også synes jeg, det var skønt at kunne ligge på maven under min graviditet. Det var måske det, jeg havde savnet mest, inden jeg fik puden!

 

  1. Mit isvand

Ok. Det kan godt være, at dette ikke er så relevant for andre, men nu er det jo et personligt indlæg ikke? Og jeg kan sige jer, jeg ELSKEDE mit isvand. Isen skulle være på en bestemt måde. I ved sådan crunchy, ikke helt smeltet-agtigt. Jeg tror, jeg spiste 8 glas isvand i løbet af dagen. Det var bare min store graviditetscraving. Og så vil jeg sige, at det varede ved lang tid efter fødslen. Skør craving – but oh soo good!

 

  1. Mine vitaminer fra Zentabox

I forvejen har jeg svært ved at huske ting. Så det at få vitaminer med posten hjem til mit hus var uundværligt. Det var nemt at tage en pose hver dag, og så løb jeg aldrig tør! Det kan jeg virkelig anbefale alle preggos!

 

  1. Min træning.

Jeg er overbevist om, at min træning var det der holdt mig glad og positiv under hele graviditeten. Jeg forsøgte at træne så ofte som muligt, og det resulterede i den bedste fødselsoplevelse og ingen gener under min graviditet. Jeg trænede graviditetstræning i Aarhus i mit eget center. Vi var mange skønne preggos der valgte at træne sammen under graviditeten. Det gav både overskud og styrke. Og er der noget, jeg anbefaler andre – er det at holde sig aktiv under graviditeten. Der findes mange forskellige tilbud med træning for gravide i Aarhus. Selvfølgelig også andre steder i landet. At jeg synes, vores graviditetsbootcamp er den bedste, er selvfølgelig ingen hemmelighed. Men alligevel vil jeg slå et slag for generel træning, når du er gravid. Du vil IKKE FORTRYDE DET! Og hvis du gør – giver jeg en gratis times personlig træning!

 

  1. Mine graviditetstights

Jeg boede i dem. Det var de billige fitness tights fra HM, og det er måske mit bedste køb! Jeg havde 10 par, og de blev konstant vasket. Jeg elskede bare at rende rundt i behageligt tøj, så det kan jeg da klart anbefale at investere i. Og så var jeg lidt betænksom i forhold til at bruge for mange penge på ventetøj, men jeg bruger dem stadig, og det er et år siden, jeg var gravid 😛 (Jeg ved ikke, om det er godt eller skidt, men det er i hvertfald sandheden!)

 

Velkommen

… til mit blogunivers.

Her vil jeg dele alt fra opskrifter og træningsprogrammer, til personlige indlæg og den nyeste viden med omdrejningspunkt i træning, sundhed, fertilitet, graviditet og efterfødsel. Jeg brænder for at hjælpe gravide, mødre og familier mod en sundere og stærkere hverdag, og jeg glæder mig til at inspirere dig!

Tak fordi du læser med <3

KIG LIDT RUNDT