Menu

kontakt

om mig

mediekit

terminsgrupper

webshop

favoritter

podcast

free STUFF

Onlinekurser

Jeg er Maria Dior. Mor til 3, iværksætter med ADHD og popcornhjerne! Jeg elsker at have dig med "på holdet". Se dig omkring jeg håber du nyder at bruge tid på mit site!

Hejsa!

5 ting jeg ikke kunne undvære i min graviditet

Jeg er Maria

Jeg blogger om alt fra sunde opskrifter, gode træningsøvelser, livet som mor, rejser og indretning, og selvfølgelig mit liv som iværksætter og content creator. Velkommen ind i varmen

hey there

Haps en plads på det essentielle graviditet/baby forløb

jeg vil med!

Hop ind og find alle mine opskrifter her!

SE DIG OMKRING

Find alle guides og indlæg til dig der er på barsel

Få hjælp, tips og støtte under din graviditet!

Hvad foretager jeg mig i mit liv for tiden? Hop ind og find ud af det! 

Nogle af mine favoritter

01

Beauty & wellness

02

Bolig og interiør

03

Sundhed 

04

Alt til børnene

Find alle guides og indlæg til om at være familie

Dette blogindlæg er sponsoreret, men det betyder ikke, at det jeg skriver ikke er min ærlige mening 😉

Mine bedste hjælpemidler i graviditeten:

Min BBHug-me

Denne pude var seriøst min redning i graviditeten!

Ikke nok med at den passede godt ind i resten af huset rent interiørmæssig (man er vel en blogger), så synes jeg, den gjorde mine nattesøvn så meget bedre.

Ja, man skal stadig op og tisse 100 gange i løbet af natten. Og ja, jeg sover stadig uroligt. Men – den gav så meget støtte og aflastning af mit bækken, at jeg slet ikke tør tænke på, hvordan det ville være, hvis jeg ikke havde den.

Og så synes jeg, det var skønt at kunne ligge på maven under min graviditet. Det var måske det, jeg havde savnet mest, inden jeg fik puden!

Mit isvand

Ok. Det kan godt være, at dette ikke er så relevant for andre, men nu er det jo et personligt indlæg ikke? Og jeg kan sige jer, jeg ELSKEDE mit isvand.

Isen skulle være på en bestemt måde. I ved sådan crunchy og ikke helt smeltet-agtigt.

Jeg tror, jeg spiste 8 glas isvand i løbet af dagen. Det var bare min store graviditetscraving. Og så vil jeg sige, at det varede ved lang tid efter fødslen. Skør craving – but oh soo good!

Mine vitaminer fra Zentabox

I forvejen har jeg svært ved at huske ting. Så det at få vitaminer med posten sendt hjem til mit hus var uundværligt. Det var nemt at tage en pose hver dag, og så løb jeg aldrig tør! Det kan jeg virkelig anbefale alle preggos!

Min træning

Jeg er overbevist om, at min træning var det, der holdt mig glad og positiv under hele graviditeten.

Jeg forsøgte at træne så ofte som muligt, og det resulterede i den bedste fødselsoplevelse og ingen gener under min graviditet. Jeg trænede graviditetstræning i Aarhus i mit eget center. Vi var mange skønne preggos, der valgte at træne sammen under graviditeten. Det gav både overskud og styrke.

Hvis der er noget, jeg anbefaler andre, så er det at holde sig aktiv under graviditeten. Der findes mange forskellige tilbud med træning for gravide. Men at jeg synes, at min graviditetsbootcamp er den bedste, er selvfølgelig ingen hemmelighed.

Men alligevel vil jeg slå et slag for generel træning, når du er gravid. Du vil IKKE FORTRYDE DET!

Og hvis du gør – giver jeg en gratis times personlig træning!

Mine graviditetstights

Jeg boede i dem. Det var de billige fitness tights fra HM, og det er måske mit bedste køb!

Jeg havde 10 par, og de blev konstant vasket. Jeg elskede bare at rende rundt i behageligt tøj, så det kan jeg da klart anbefale at investere i. Og så var jeg lidt betænksom i forhold til at bruge for mange penge på ventetøj, men jeg bruger dem stadig, og det er et år siden, jeg var gravid 😛

(Jeg ved ikke, om det er godt eller skidt, men det er i hvertfald sandheden!)

Dette blogindlæg er sponsoreret, men det betyder ikke, at det jeg skriver ikke er min ærlige mening 😉

Mine bedste hjælpemidler i graviditeten:

Min BBHug-me

Denne pude var seriøst min redning i graviditeten!

Ikke nok med at den passede godt ind i resten af huset rent interiørmæssig (man er vel en blogger), så synes jeg, den gjorde mine nattesøvn så meget bedre.

Ja, man skal stadig op og tisse 100 gange i løbet af natten. Og ja, jeg sover stadig uroligt. Men – den gav så meget støtte og aflastning af mit bækken, at jeg slet ikke tør tænke på, hvordan det ville være, hvis jeg ikke havde den.

Og så synes jeg, det var skønt at kunne ligge på maven under min graviditet. Det var måske det, jeg havde savnet mest, inden jeg fik puden!

Mit isvand

Ok. Det kan godt være, at dette ikke er så relevant for andre, men nu er det jo et personligt indlæg ikke? Og jeg kan sige jer, jeg ELSKEDE mit isvand.

Isen skulle være på en bestemt måde. I ved sådan crunchy og ikke helt smeltet-agtigt.

Jeg tror, jeg spiste 8 glas isvand i løbet af dagen. Det var bare min store graviditetscraving. Og så vil jeg sige, at det varede ved lang tid efter fødslen. Skør craving – but oh soo good!

Mine vitaminer fra Zentabox

I forvejen har jeg svært ved at huske ting. Så det at få vitaminer med posten sendt hjem til mit hus var uundværligt. Det var nemt at tage en pose hver dag, og så løb jeg aldrig tør! Det kan jeg virkelig anbefale alle preggos!

Min træning

Jeg er overbevist om, at min træning var det, der holdt mig glad og positiv under hele graviditeten.

Jeg forsøgte at træne så ofte som muligt, og det resulterede i den bedste fødselsoplevelse og ingen gener under min graviditet. Jeg trænede graviditetstræning i Aarhus i mit eget center. Vi var mange skønne preggos, der valgte at træne sammen under graviditeten. Det gav både overskud og styrke.

Hvis der er noget, jeg anbefaler andre, så er det at holde sig aktiv under graviditeten. Der findes mange forskellige tilbud med træning for gravide. Men at jeg synes, at min graviditetsbootcamp er den bedste, er selvfølgelig ingen hemmelighed.

Men alligevel vil jeg slå et slag for generel træning, når du er gravid. Du vil IKKE FORTRYDE DET!

Og hvis du gør – giver jeg en gratis times personlig træning!

Mine graviditetstights

Jeg boede i dem. Det var de billige fitness tights fra HM, og det er måske mit bedste køb!

Jeg havde 10 par, og de blev konstant vasket. Jeg elskede bare at rende rundt i behageligt tøj, så det kan jeg da klart anbefale at investere i. Og så var jeg lidt betænksom i forhold til at bruge for mange penge på ventetøj, men jeg bruger dem stadig, og det er et år siden, jeg var gravid 😛

(Jeg ved ikke, om det er godt eller skidt, men det er i hvertfald sandheden!)

+ vis kommentarer

GEM KOMMENTAR

Skriv en kommentar

Læs mere om mig

Når jeg ikke løber febrilsk rundt efter mine tre unger eller kysser på min mand, så kaster jeg kærlighed på mit andet hjertebarn – nemlig min online business.
Jeg arbejder med træning og sundhed før, under og efter graviditeten. Jeg har en uddannelse indenfor global sundhed og ernæring, et års studium fra UCLA i Los Angeles i bækken- og rygtræning under graviditeten, en personlig træner uddannelse, en masse kurser og ikke mindst 10 års erfaring i at undervise gravide og mødre i optimal kost og træning.

I dag foregår det hele online, og jeg smiler til op over begge ører, når jeg får lov til at hjælpe gravide og nybagte mødre med at blive en gladere, sundere og stærkere udgave af sig selv.

Top freebies

Gratis viden til at hjælpe dig videre

gratis minikursus

Tilmeld

gratis workshop

Online ammeforberedelse

Tilmeld

Gratis ebog

Din koplette guide til delte mavemuskler

Tilmeld

god ide alarm!

Lad os være 

Pennevenner

Få gode tips, anbefalinger, små perler med værdifuld viden og inspiration til livet som gravid, på barsel eller i som mor. Indhold med fokus på D-I-G. For ingen bryder sig om spam, vel?!