Tilmeld dig det essentielle graviditets-og babyforløb til 0 kr

kontakt

om mig

mediekit

terminsgrupper

shop

favoritter

podcast

blog

freebies

Online kurser

Jeg er Maria Dior. Mor til 3, iværksætter med ADHD og popcornhjerne! Jeg elsker at have dig med "på holdet". Se dig omkring jeg håber du nyder at bruge tid på mit site!

Hejsa!

5 ting alle mødre gør, men ikke siger højt

Jeg er Maria

Jeg blogger om alt fra sunde opskrifter, gode træningsøvelser, livet som mor, rejser og indretning, og selvfølgelig mit liv som iværksætter og content creator. Velkommen ind i varmen

hey there

Haps en plads på det essentielle graviditet/baby forløb

jeg vil med!

Hop ind og find alle mine opskrifter her!

Top kategorier

Find alle guides og indlæg til dig der er på barsel

Få hjælp, tips og støtte under din graviditet!

Hvad foretager jeg mig i mit liv for tiden? Hop ind og find ud af det! 

Nogle af mine favoritter

01

Beauty & wellness

02

Bolig og interiør

03

Sundhed 

04

Alt til børnene

Lyt til Podcasten

Vi forældre er ikke altid helt ærlige. Eller det er i hvert fald det, jeg håber er sandheden. Det er hvert fald ikke tilfældet hos os. Vi lyver, finder på historier og undgår at svare på spørgsmål vores børn stiller. I bedste hensigt, naturligvis. Men alligevel sker det. Det der er lidt underligt, er at vi ikke siger det højt til andre forældre. Det er nemlig ikke helt okay, tænker vi. Men hvis du også kan nikke genkendende til min lille liste nedenunder, skal du bare vide at, du ikke er alene.

 

1. Lyver om dit barns alder for at slippe at betale fuld pris

Jeg har løjet om mit barns alder rigtig ofte. Især når vi skal besøge forlystelsesparker. Jeg synes, det hurtigt kan blive en dyr fornøjelse, når man skal betale for 5 personers indgang i Djurs Sommerland. I tillæg er der gratis buffet for børn under 3 år. What’s not to like? Mila er dog desværre nået den alder, hvor hun hele tiden er opmærksom på, hvad mor og far siger. Og hun er UDMÆRKET godt klar over, at hun er 4 år. Hun bliver nemlig ”snart” 5 (0m 9 måneder, men hun spørger, hvornår hun har fødselsdag dagligt). Så sidste gang vi var afsted, afslørede hun mig, da jeg fortalte ekspedienten, at hun var 3 år… ”NEJ MAMMA! Jeg er 4 år!”… Jeg måtte pænt undskylde, og sige at hun bliver 4 år. Det var sidste gang, vi kunne snakke os ud af at betale 295 kr for Milas indgang. Tak for det skat!

 

2. Giver mine børn en alvorlig diagnose og hysterisk ringer til lægen for en akut tid…

… fordi jeg har googlet 1 symptom, og resultaterne der kom frem helt klart indikerede, at mit barn havde kræft, mellemørebetændelse og meningitis på samme tid. Google, kære ven. Hvor er du bare god at have. Men hold op hvor er det også bare dumt at google sygdoms-symptomer. Især hvis man er bare en lille smule hysterisk, som mig. Det har skabt angst, panik og unødig bekymring.

 

3. Bruger vådservietter til at vaske ALT

Vi har et overforbrug af vådservietter hjemme hos os. De bruges til at tørre bilen af, fjernsynet, spisebordet, pletter på gulv. You name it. Det er ikke dét, de ikke kan. Vi går ikke ud af huset uden vådservietter i tasken, men alligevel er det ikke noget folk ved om os. Vi er afhængige af vådservietter, og på et tidspunkt bliver det opdaget af alle andre.

 

4. Dokumenterer mit barns udvikling på min telefon

Og samtidig sammenligner mit barn med andres. Jeg tror, vores telefoners indhold er 90 % børnerelateret. Der er billeder af alt, og jeg er skide stolt af hvert og et af dem. Der bliver også sammenlignet med venners babyer. Vores er selvfølgelig den smukkeste og den dygtigste. Det er klart. Jeg kan endda finde på at dele halvdelen af billederne på min facebook – bare for at vise verden hvor smukke og dygtige mine børn er!

 

5. Giver mit barn skyld for noget jeg selv har gjort.

Før i mom-shamer mig, skal jeg lige fortælle, at jeg overvejede IKKE at skrive dette. For så kunne det jo være I mistænkte mig for at have skyld i at; komme for sent, have beskidt tøj på, og have knust den der vase. Men sandheden skal frem. For mon ikke nogle andre også har givet sine børn skylden på et tidspunkt, for noget de selv har skyld i? Jo, det tror jeg nok!

Og her mener jeg ikke at jeg har skældt mit barn ud over det. Naturligvis ikke. Men af natur er jeg ret klodset. Jeg er typen der spilder müsli på min hvide skjorte, og samtidig har 3 børn der skal gøres klar til at komme ud af døren. Så når jeg først har spildt, når jeg ikke altid at skifte. Så siger jeg altid, ”nåja, den store plet af musli og smoothie? Den røde plet lige ved mit bryst på min ellers rene skjorte mener du! ARH, det har jeg da slet ikke set! Det var lige Matheo der kastede rundt med sin morgenmad i morges. Hehehehe. Hehehe…!” Eller når jeg ved et (u)held knuser Lasse’s hjemmelavede keramik vase fra formningstimerne i folkeskolen, som han bare SKAL have stående fremme, og jeg (næsten grædende) siger, at det er jeg ked af, men børnene løb direkte ind i den!

Anyone?? (please say yes!)

 

Vi forældre er ikke altid helt ærlige. Eller det er i hvert fald det, jeg håber er sandheden. Det er hvert fald ikke tilfældet hos os. Vi lyver, finder på historier og undgår at svare på spørgsmål vores børn stiller. I bedste hensigt, naturligvis. Men alligevel sker det. Det der er lidt underligt, er at vi ikke siger det højt til andre forældre. Det er nemlig ikke helt okay, tænker vi. Men hvis du også kan nikke genkendende til min lille liste nedenunder, skal du bare vide at, du ikke er alene.

 

1. Lyver om dit barns alder for at slippe at betale fuld pris

Jeg har løjet om mit barns alder rigtig ofte. Især når vi skal besøge forlystelsesparker. Jeg synes, det hurtigt kan blive en dyr fornøjelse, når man skal betale for 5 personers indgang i Djurs Sommerland. I tillæg er der gratis buffet for børn under 3 år. What’s not to like? Mila er dog desværre nået den alder, hvor hun hele tiden er opmærksom på, hvad mor og far siger. Og hun er UDMÆRKET godt klar over, at hun er 4 år. Hun bliver nemlig ”snart” 5 (0m 9 måneder, men hun spørger, hvornår hun har fødselsdag dagligt). Så sidste gang vi var afsted, afslørede hun mig, da jeg fortalte ekspedienten, at hun var 3 år… ”NEJ MAMMA! Jeg er 4 år!”… Jeg måtte pænt undskylde, og sige at hun bliver 4 år. Det var sidste gang, vi kunne snakke os ud af at betale 295 kr for Milas indgang. Tak for det skat!

 

2. Giver mine børn en alvorlig diagnose og hysterisk ringer til lægen for en akut tid…

… fordi jeg har googlet 1 symptom, og resultaterne der kom frem helt klart indikerede, at mit barn havde kræft, mellemørebetændelse og meningitis på samme tid. Google, kære ven. Hvor er du bare god at have. Men hold op hvor er det også bare dumt at google sygdoms-symptomer. Især hvis man er bare en lille smule hysterisk, som mig. Det har skabt angst, panik og unødig bekymring.

 

3. Bruger vådservietter til at vaske ALT

Vi har et overforbrug af vådservietter hjemme hos os. De bruges til at tørre bilen af, fjernsynet, spisebordet, pletter på gulv. You name it. Det er ikke dét, de ikke kan. Vi går ikke ud af huset uden vådservietter i tasken, men alligevel er det ikke noget folk ved om os. Vi er afhængige af vådservietter, og på et tidspunkt bliver det opdaget af alle andre.

 

4. Dokumenterer mit barns udvikling på min telefon

Og samtidig sammenligner mit barn med andres. Jeg tror, vores telefoners indhold er 90 % børnerelateret. Der er billeder af alt, og jeg er skide stolt af hvert og et af dem. Der bliver også sammenlignet med venners babyer. Vores er selvfølgelig den smukkeste og den dygtigste. Det er klart. Jeg kan endda finde på at dele halvdelen af billederne på min facebook – bare for at vise verden hvor smukke og dygtige mine børn er!

 

5. Giver mit barn skyld for noget jeg selv har gjort.

Før i mom-shamer mig, skal jeg lige fortælle, at jeg overvejede IKKE at skrive dette. For så kunne det jo være I mistænkte mig for at have skyld i at; komme for sent, have beskidt tøj på, og have knust den der vase. Men sandheden skal frem. For mon ikke nogle andre også har givet sine børn skylden på et tidspunkt, for noget de selv har skyld i? Jo, det tror jeg nok!

Og her mener jeg ikke at jeg har skældt mit barn ud over det. Naturligvis ikke. Men af natur er jeg ret klodset. Jeg er typen der spilder müsli på min hvide skjorte, og samtidig har 3 børn der skal gøres klar til at komme ud af døren. Så når jeg først har spildt, når jeg ikke altid at skifte. Så siger jeg altid, ”nåja, den store plet af musli og smoothie? Den røde plet lige ved mit bryst på min ellers rene skjorte mener du! ARH, det har jeg da slet ikke set! Det var lige Matheo der kastede rundt med sin morgenmad i morges. Hehehehe. Hehehe…!” Eller når jeg ved et (u)held knuser Lasse’s hjemmelavede keramik vase fra formningstimerne i folkeskolen, som han bare SKAL have stående fremme, og jeg (næsten grædende) siger, at det er jeg ked af, men børnene løb direkte ind i den!

Anyone?? (please say yes!)

 

+ vis kommentarer

- Hide Comments

Skriv en kommentar

Læs mere om mig

Når jeg ikke løber febrilsk rundt efter mine tre unger eller kysser på min mand, så kaster jeg kærlighed på mit andet hjertebarn – nemlig min online business.
Jeg arbejder med træning og sundhed før, under og efter graviditeten. Jeg har en uddannelse indenfor global sundhed og ernæring, et års studium fra UCLA i Los Angeles i bækken- og rygtræning under graviditeten, en personlig træner uddannelse, en masse kurser og ikke mindst 10 års erfaring i at undervise gravide og mødre i optimal kost og træning.

I dag foregår det hele online, og jeg smiler til op over begge ører, når jeg får lov til at hjælpe gravide og nybagte mødre med at blive en gladere, sundere og stærkere udgave af sig selv.

Top freebies

Gratis viden til at hjælpe dig videre

gratis minikursus

Tilmeld

gratis workshop

Online ammeforberedelse

Tilmeld

Gratis ebog

Din koplette guide til delte mavemuskler

Tilmeld

god ide alarm!

Lad os være 

Pennevenner

Få gode tips, anbefalinger, små perler med værdifuld viden og inspiration til livet som gravid, på barsel eller i som mor. Indhold med fokus på D-I-G. For ingen bryder sig om spam, vel?!