Menu

kontakt

om mig

mediekit

terminsgrupper

webshop

favoritter

podcast

free STUFF

Onlinekurser

Jeg er Maria Dior. Mor til 3, iværksætter med ADHD og popcornhjerne! Jeg elsker at have dig med "på holdet". Se dig omkring jeg håber du nyder at bruge tid på mit site!

Hejsa!

3 måder at bruge din vikle på

Jeg er Maria

Jeg blogger om alt fra sunde opskrifter, gode træningsøvelser, livet som mor, rejser og indretning, og selvfølgelig mit liv som iværksætter og content creator. Velkommen ind i varmen

hey there

Haps en plads på det essentielle graviditet/baby forløb

jeg vil med!

Hop ind og find alle mine opskrifter her!

SE DIG OMKRING

Find alle guides og indlæg til dig der er på barsel

Få hjælp, tips og støtte under din graviditet!

Hvad foretager jeg mig i mit liv for tiden? Hop ind og find ud af det! 

Nogle af mine favoritter

01

Beauty & wellness

02

Bolig og interiør

03

Sundhed 

04

Alt til børnene

Find alle guides og indlæg til om at være familie

Jeg har altid sværget til min vikle. Det var en ny verden, der åbnede sig, dengang jeg blev tippet om en helt almindelig strækvikle. Mila var 10 uger gammel og sov aldrig. Kun 20 minutter ad gangen. I mine arme… Det bliver man lidt træt af på et tidspunkt. Altså ikke at have hende i armene (tæt på), men at have en konstant pylret baby, der er i søvnunderskud. For ikke at snakke om hendes mor, der manglede armene til at kunne håndtere vasketøj, rengøring eller til bare at holde fri. Så da min søde veninde fortalte mig om viklens kræfter, sendte jeg Lasse afsted efter en!

Den var magisk.

Mila sov i 40-50 minutter lige pludselig. Jeg kunne bære 2 indløbsposer på vej hjem. Jeg kunne klare opvasken, mens hun sov på mig. Og jeg gik ikke ned på hud-mod hud tid med hende.

HELT GENIALT!

Eller hvad siger du?

Men det er ikke bare for at bære rundt på sit barn, at man bør investere i en vikle. (PS! Bare så vi har det på det rene; jeg er altså ikke sponsoreret af et vikle-firma. Jeg har selv købt og betalt for den, så dette kommer lige fra mit hjerte!)

Den kommer med mange andre fordele, og dem fortæller jeg om her:

1.    En fast vikle kan bruges som rebozo-sjal under graviditeten!

Aldrig hørt om rebozo? Fortvivl ikke. Du kan finde alle vores rebozovideoer på vores YouTube kanal her:

https://www.youtube.com/channel/UCXNiFlljm_d3J26Fu6Fr0ow

Men i stedet for at købe et rebozosjal, kan din vikle med fordel bruges – eller omvendt. Du kan bruge din rebozo til vikle. Jeg foretrækker faktisk en fastvikle til det, når jeg skal yde rebozo. Men det er helt fint at have en almindelig stræk vikle i begyndelsen. Det gør ingen forskel for dig, der modtager rebozoen.

Finder viklen her => 

Finder rebozo her =>

2.  Den kan bruges som hængekøje for din baby

Jeg bandt min vikle fast i bordet og lavede plads til baby indenunder. Som en hængekøje. Det så simpelthen så hyggeligt ud. Jeg havde lige en pude nedenunder, just in case, men den blev aldrig nødvendig, heldigvis.

Din baby skal være lille og ikke kunne trille nogle steder, så virker den upåklageligt.

3.  Den kan bruges som et hyggeligt ”ammehus” i det offentlige

Man skal lige greje den. Men når man har fundet en god teknik, er det supernemt at bruge viklen til amning.

Jeg elskede at amme udenfor i den. Jeg kunne tilmed gå en tur med hunden, mens jeg ammede min baby i viklen. Jeg ammede baby siddende. Jeg sørgede blot for at binde min vikle lidt skævt, mod det ene eller andet bryst og hævede den lidt mere, end jeg plejer. Når det var gjort, sørgede jeg blot for at have mit bryst tilgængelig. En amme-bh er must have! Og hvis mit barn slap brystet, stoppede jeg lige op for at hjælpe ham med at fange det igen. Det er nemlig lidt svært for barnet, mens man går.

Du kan også bruge viklen til offentlig amning, hvis du for eksempel sidder på en cafe. Her kan du bruge en del af viklen til at dække babys hoved og dit bryst, hvis du ønsker det!

Du kan købe en vikle her =>

Jeg har altid sværget til min vikle. Det var en ny verden, der åbnede sig, dengang jeg blev tippet om en helt almindelig strækvikle. Mila var 10 uger gammel og sov aldrig. Kun 20 minutter ad gangen. I mine arme… Det bliver man lidt træt af på et tidspunkt. Altså ikke at have hende i armene (tæt på), men at have en konstant pylret baby, der er i søvnunderskud. For ikke at snakke om hendes mor, der manglede armene til at kunne håndtere vasketøj, rengøring eller til bare at holde fri. Så da min søde veninde fortalte mig om viklens kræfter, sendte jeg Lasse afsted efter en!

Den var magisk.

Mila sov i 40-50 minutter lige pludselig. Jeg kunne bære 2 indløbsposer på vej hjem. Jeg kunne klare opvasken, mens hun sov på mig. Og jeg gik ikke ned på hud-mod hud tid med hende.

HELT GENIALT!

Eller hvad siger du?

Men det er ikke bare for at bære rundt på sit barn, at man bør investere i en vikle. (PS! Bare så vi har det på det rene; jeg er altså ikke sponsoreret af et vikle-firma. Jeg har selv købt og betalt for den, så dette kommer lige fra mit hjerte!)

Den kommer med mange andre fordele, og dem fortæller jeg om her:

1.    En fast vikle kan bruges som rebozo-sjal under graviditeten!

Aldrig hørt om rebozo? Fortvivl ikke. Du kan finde alle vores rebozovideoer på vores YouTube kanal her:

https://www.youtube.com/channel/UCXNiFlljm_d3J26Fu6Fr0ow

Men i stedet for at købe et rebozosjal, kan din vikle med fordel bruges – eller omvendt. Du kan bruge din rebozo til vikle. Jeg foretrækker faktisk en fastvikle til det, når jeg skal yde rebozo. Men det er helt fint at have en almindelig stræk vikle i begyndelsen. Det gør ingen forskel for dig, der modtager rebozoen.

Finder viklen her => 

Finder rebozo her =>

2.  Den kan bruges som hængekøje for din baby

Jeg bandt min vikle fast i bordet og lavede plads til baby indenunder. Som en hængekøje. Det så simpelthen så hyggeligt ud. Jeg havde lige en pude nedenunder, just in case, men den blev aldrig nødvendig, heldigvis.

Din baby skal være lille og ikke kunne trille nogle steder, så virker den upåklageligt.

3.  Den kan bruges som et hyggeligt ”ammehus” i det offentlige

Man skal lige greje den. Men når man har fundet en god teknik, er det supernemt at bruge viklen til amning.

Jeg elskede at amme udenfor i den. Jeg kunne tilmed gå en tur med hunden, mens jeg ammede min baby i viklen. Jeg ammede baby siddende. Jeg sørgede blot for at binde min vikle lidt skævt, mod det ene eller andet bryst og hævede den lidt mere, end jeg plejer. Når det var gjort, sørgede jeg blot for at have mit bryst tilgængelig. En amme-bh er must have! Og hvis mit barn slap brystet, stoppede jeg lige op for at hjælpe ham med at fange det igen. Det er nemlig lidt svært for barnet, mens man går.

Du kan også bruge viklen til offentlig amning, hvis du for eksempel sidder på en cafe. Her kan du bruge en del af viklen til at dække babys hoved og dit bryst, hvis du ønsker det!

Du kan købe en vikle her =>

+ vis kommentarer

GEM KOMMENTAR

Skriv en kommentar

Læs mere om mig

Når jeg ikke løber febrilsk rundt efter mine tre unger eller kysser på min mand, så kaster jeg kærlighed på mit andet hjertebarn – nemlig min online business.
Jeg arbejder med træning og sundhed før, under og efter graviditeten. Jeg har en uddannelse indenfor global sundhed og ernæring, et års studium fra UCLA i Los Angeles i bækken- og rygtræning under graviditeten, en personlig træner uddannelse, en masse kurser og ikke mindst 10 års erfaring i at undervise gravide og mødre i optimal kost og træning.

I dag foregår det hele online, og jeg smiler til op over begge ører, når jeg får lov til at hjælpe gravide og nybagte mødre med at blive en gladere, sundere og stærkere udgave af sig selv.

Top freebies

Gratis viden til at hjælpe dig videre

gratis minikursus

Tilmeld

gratis workshop

Online ammeforberedelse

Tilmeld

Gratis ebog

Din koplette guide til delte mavemuskler

Tilmeld

god ide alarm!

Lad os være 

Pennevenner

Få gode tips, anbefalinger, små perler med værdifuld viden og inspiration til livet som gravid, på barsel eller i som mor. Indhold med fokus på D-I-G. For ingen bryder sig om spam, vel?!