Tilmeld dig det essentielle graviditets-og babyforløb til 0 kr

om mig

kontakt

terminsgrupper

mediekit

shop

favoritter

podcast

blog

freebies

Online kurser

Hejsa!

Naviger

Jeg er Maria Dior. Mor til 3, iværksætter med ADHD og popcornhjerne! Jeg elsker at have dig med i kulisserne, og håber du nyder at bruge tid på mit site!

3 måder at bruge din vikle på

Jeg er Maria

Jeg blogger om alt fra sunde opskrifter, gode træningsøvelser, livet som mor, rejser og indretning, og selvfølgelig mit liv som iværksætter og content creator. Velkommen ind i varmen

hey there

Haps en plads på det essentielle graviditet/baby forløb

jeg vil med!

Hop ind og find alle mine opskrifter her!

Top kategorier

Find alle guides og indlæg til dig der er på barsel

Få hjælp, tips og støtte under din graviditet!

Hvad foretager jeg mig i mit liv for tiden? Hop ind og find ud af det! 

Nogle af mine favoritter

01

Beauty & wellness

02

Bolig og interiør

03

Sundhed 

04

Alt til børnene

Lyt til Podcasten

Vikle verdenen

Jeg har altid sværget til min vikle. Det var en ny verden der åbnede sig, dengang jeg blev tippet om en helt almindelig strækvikle. Mila var 10 uger gammel og sov aldrig. Kun 20 minutter ad gangen. I mine arme… Det bliver man lidt træt af på et tidspunkt. Altså ikke at have hende i armene, tæt på, men at have en konstant pylret baby, der er i søvnunderskud. For ikke at snakke om hendes mor. Men jeg manglede arme. To stk. som kunne håndtere vasketøj, rengøring eller bare at holde fri på samme tid. Så da min søde veninde fortalte mig om viklens kræfter, sendte jeg Lasse afsted efter en!

Den var magisk.

Mila sov i 40-50 minutter lige pludselig. Jeg kunne bære 2 indløbsposer på vej hjem. Jeg kunne klare opvasken, mens hun sov på mig. Og jeg gik ikke ned på hud-mod hud tid med hende. HELT GENIALT!

Eller hvad siger du?

Men det er ikke bare for at bære rundt på sit barn, at man bør investere i en vikle. (PS! Bare så vi har det på det rene; jeg er altså ikke sponsoreret af et vikle-firma. Jeg har selv købt og betalt for den, så dette kommer lige fra mit hjerte!)

Den kommer med mange andre fordele, og dem fortæller jeg om her:

 

1.    Den kan bruges som rebozo-sjal under graviditeten!

Aldrig hørt om rebozo? Fortvivl ikke. Du kan finde alle vores rebozovideoer på vores youtube kanal:

https://www.youtube.com/channel/UCXNiFlljm_d3J26Fu6Fr0ow

Men i stedet for at købe et rebozosjal, kan din vikle med fordel bruges. Jeg foretrækker faktisk en fastvikle til det, når jeg skal yde rebozo. Men det er helt fint at have en almindelig stræk vikle i begyndelsen. Det gør ingen forskel for dig, som modtager rebozoen.

 

2.  Den kan bruges som hængekøje for din baby

Jeg bandt min vikle fast i bordet og lavede plads til baby indenunder. Som en hængekøje. Det så simpelthen så hyggeligt ud. Jeg havde lige en pude nedenunder, just in case, men den blev aldrig nødvendig, heldigvis. Din baby skal være lille og ikke kunne trille nogle steder, så virker den upåklageligt.

 

3.  Den kan bruges som et hyggeligt ”ammehus” i det offentlige

Man skal lige greje den. Men når man har fundet en god teknik, er det supernemt at bruge viklen til amning. Jeg elskede at amme udenfor i den. Jeg kunne tilmed gå en tur med hunden, mens jeg ammede min baby i viklen. Jeg ammede baby siddende, såkaldt laid-back amning. Altså baby sad, ikke mig. Jeg sørgede blot for at binde min vikle lidt skævt, mod det ene eller andet bryst, og hævede den lidt mere end jeg plejer. En amme-bh er must have! Når det var gjort, sørgede jeg blot for at have mit bryst tilgængelig. Og hvis han slap brystet, stoppede jeg lige op for at hjælpe med at fange det igen. Det er nemlig lidt svært, mens man humper og går. Du kan derfor med fordel bruge det til offentlig amning, hvor du for eksempel sidder ned på en cafe. Så kan man bruge en del af viklen til at dække babys hoved og dit bryst!

Du kan købe en vikle her: https://www.pixizoo.dk/musli-straekvikle-gra

 

Vikle verdenen

Jeg har altid sværget til min vikle. Det var en ny verden der åbnede sig, dengang jeg blev tippet om en helt almindelig strækvikle. Mila var 10 uger gammel og sov aldrig. Kun 20 minutter ad gangen. I mine arme… Det bliver man lidt træt af på et tidspunkt. Altså ikke at have hende i armene, tæt på, men at have en konstant pylret baby, der er i søvnunderskud. For ikke at snakke om hendes mor. Men jeg manglede arme. To stk. som kunne håndtere vasketøj, rengøring eller bare at holde fri på samme tid. Så da min søde veninde fortalte mig om viklens kræfter, sendte jeg Lasse afsted efter en!

Den var magisk.

Mila sov i 40-50 minutter lige pludselig. Jeg kunne bære 2 indløbsposer på vej hjem. Jeg kunne klare opvasken, mens hun sov på mig. Og jeg gik ikke ned på hud-mod hud tid med hende. HELT GENIALT!

Eller hvad siger du?

Men det er ikke bare for at bære rundt på sit barn, at man bør investere i en vikle. (PS! Bare så vi har det på det rene; jeg er altså ikke sponsoreret af et vikle-firma. Jeg har selv købt og betalt for den, så dette kommer lige fra mit hjerte!)

Den kommer med mange andre fordele, og dem fortæller jeg om her:

 

1.    Den kan bruges som rebozo-sjal under graviditeten!

Aldrig hørt om rebozo? Fortvivl ikke. Du kan finde alle vores rebozovideoer på vores youtube kanal:

https://www.youtube.com/channel/UCXNiFlljm_d3J26Fu6Fr0ow

Men i stedet for at købe et rebozosjal, kan din vikle med fordel bruges. Jeg foretrækker faktisk en fastvikle til det, når jeg skal yde rebozo. Men det er helt fint at have en almindelig stræk vikle i begyndelsen. Det gør ingen forskel for dig, som modtager rebozoen.

 

2.  Den kan bruges som hængekøje for din baby

Jeg bandt min vikle fast i bordet og lavede plads til baby indenunder. Som en hængekøje. Det så simpelthen så hyggeligt ud. Jeg havde lige en pude nedenunder, just in case, men den blev aldrig nødvendig, heldigvis. Din baby skal være lille og ikke kunne trille nogle steder, så virker den upåklageligt.

 

3.  Den kan bruges som et hyggeligt ”ammehus” i det offentlige

Man skal lige greje den. Men når man har fundet en god teknik, er det supernemt at bruge viklen til amning. Jeg elskede at amme udenfor i den. Jeg kunne tilmed gå en tur med hunden, mens jeg ammede min baby i viklen. Jeg ammede baby siddende, såkaldt laid-back amning. Altså baby sad, ikke mig. Jeg sørgede blot for at binde min vikle lidt skævt, mod det ene eller andet bryst, og hævede den lidt mere end jeg plejer. En amme-bh er must have! Når det var gjort, sørgede jeg blot for at have mit bryst tilgængelig. Og hvis han slap brystet, stoppede jeg lige op for at hjælpe med at fange det igen. Det er nemlig lidt svært, mens man humper og går. Du kan derfor med fordel bruge det til offentlig amning, hvor du for eksempel sidder ned på en cafe. Så kan man bruge en del af viklen til at dække babys hoved og dit bryst!

Du kan købe en vikle her: https://www.pixizoo.dk/musli-straekvikle-gra

 

+ vis kommentarer

- Hide Comments

Skriv en kommentar

Når jeg ikke løber febrilsk rundt efter mine tre unger eller kysser på min mand, så kaster jeg kærlighed på mit andet hjertebarn – nemlig min online business.
Jeg arbejder med træning og sundhed før, under og efter en graviditet. Jeg har en uddannelse indenfor global sundhed og ernæring, et års studium fra UCLA i Los Angeles i bækken- og rygtræning under graviditet, en personlig træner uddannelse, en masse kurser og ikke mindst 10 års erfaring i at undervise gravide og mødre i optimal kost og træning.

I dag foregår det hele online, og jeg smiler til op over begge ører, når jeg får lov til at hjælpe gravide og nybagte mødre med at blive en gladere, sundere og stærkere udgave af sig selv.

Lær mere om mig

Top freebies

Gratis viden til at hjælpe dig videre

gratis minikursus

Tilmeld

gratis workshop

Online amme-forberedelse

Tilmeld

Gratis ebog

Din koplette guide til delte mavemuskler

Tilmeld

god ide alarm!

Lad os være 

Pennevenner

Hver uge leverer vi gode tips, anbefalinger, små snutter med værdifuld viden og inspiration til livet som gravid, på barsel eller i rollen som mor. Indhold med fokus på D-I-G. For ingen bryder sig om spam, vel?!