Indlæg

1 uges madplan til mødre

10. april 2019 | Opskrifter

Kender du det, at man står nede i Netto kl 16.30, med en træt unge på armen og et hoved der er fuldstændig tomt for idéer til aftenens måltid?

 

Fortvivl ej, vi har lavet en uges lækker madplan som er lige til at tage med sig i Netto (eller hvor end du nu handler). Få ny inspiration til lækre måltider og slip for selv at skulle udtænke retter i den næste uge!

Værsgo’ 🙂

 

1 uges madplan til mødre

Velkommen

… til mit blogunivers.

Her vil jeg dele alt fra opskrifter og træningsprogrammer, til personlige indlæg og den nyeste viden med omdrejningspunkt i træning, sundhed, fertilitet, graviditet og efterfødsel. Jeg brænder for at hjælpe gravide, mødre og familier mod en sundere og stærkere hverdag, og jeg glæder mig til at inspirere dig!

Tak fordi du læser med <3

KIG LIDT RUNDT

Madplan til Gravide

Madplan til Gravide

Kære gravide kvinde Du er ved at gro et lille menneske inde i din mave - Det er ok ikke at have det helt samme overskud som før! Vi har derfor lavet en printvenlig madplan til dig til 1 uges...

4 alkoholfrie cocktails! 

4 alkoholfrie cocktails! 

Er du preggers? Gravid? Eller drikker du bare ikke rigtig alkohol? Så kan jeg glæde dig med, at jeg har lavet 4 alkoholfrie cocktails, som nok især er lækre her i sommerperioden.  Jeg har prøvet mig...