Indlæg

Urtekram Opskrifthæfte

23. april 2019 | E-bøger & Freebies, Opskrifter

Gratis E-bog med lækre opskrifter i samarbejde med Urtekram

 

Mangler du inspiration til nye spændende og lækre retter? I samarbejde med Urtekram har vi udarbejdet en gratis e-bog med en række nemme og, hvis vi selv må sige det, super lækre opskrifter – lige til at downloade.

 

Share a bite with me!

 

E-bogen “Share a bite with me!” er udviklet på økologiske produkter fra Urtekram med den gravide kvinde for øje. Dermed er alle fødevarer og sammensætninger nænsomt udvalgt for at optimere din kost som gravid så godt som muligt. 

 

 

Velbekomme siger vi bare!

 

Har du spørgsmål til din kost under din graviditet, er du meget velkommen til at skrive en kommentar herunder 🙂

URTEKRAM OPSKRIFThæfte

 

Velkommen

… til mit blogunivers.

Her vil jeg dele alt fra opskrifter og træningsprogrammer, til personlige indlæg og den nyeste viden med omdrejningspunkt i træning, sundhed, fertilitet, graviditet og efterfødsel. Jeg brænder for at hjælpe gravide, mødre og familier mod en sundere og stærkere hverdag, og jeg glæder mig til at inspirere dig!

Tak fordi du læser med <3

KIG LIDT RUNDT

Madplan til Gravide

Madplan til Gravide

Kære gravide kvinde Du er ved at gro et lille menneske inde i din mave - Det er ok ikke at have det helt samme overskud som før! Vi har derfor lavet en printvenlig madplan til dig til 1 uges...

4 alkoholfrie cocktails! 

4 alkoholfrie cocktails! 

Er du preggers? Gravid? Eller drikker du bare ikke rigtig alkohol? Så kan jeg glæde dig med, at jeg har lavet 4 alkoholfrie cocktails, som nok især er lækre her i sommerperioden.  Jeg har prøvet mig...