Menu

kontakt

om mig

mediekit

terminsgrupper

webshop

favoritter

podcast

free STUFF

Onlinekurser

Jeg er Maria Dior. Mor til 3, iværksætter med ADHD og popcornhjerne! Jeg elsker at have dig med "på holdet". Se dig omkring jeg håber du nyder at bruge tid på mit site!

Hejsa!

Sundere Risalamande

Jeg er Maria

Jeg blogger om alt fra sunde opskrifter, gode træningsøvelser, livet som mor, rejser og indretning, og selvfølgelig mit liv som iværksætter og content creator. Velkommen ind i varmen

hey there

Haps en plads på det essentielle graviditet/baby forløb

jeg vil med!

Hop ind og find alle mine opskrifter her!

SE DIG OMKRING

Find alle guides og indlæg til dig der er på barsel

Få hjælp, tips og støtte under din graviditet!

Hvad foretager jeg mig i mit liv for tiden? Hop ind og find ud af det! 

Nogle af mine favoritter

01

Beauty & wellness

02

Bolig og interiør

03

Sundhed 

04

Alt til børnene

Find alle guides og indlæg til om at være familie

Julemad

Julens kære mad og godter er ofte spækket med kalorier. Og sommetider lige til den gode side. Derfor har vi lavet en opskrift på en sundere risalamande, så du kan tage en ekstra portion med god samvittighed, uden at gå på kompromis med smagen!
Har du en slat risengrød fra gårdsdagens måltid tilovers, så brug bare den, og ellers følg da opskriften nedenfor.

Risengrød: 
115 gram grødris, 1,75 dl vand og en knivspis salt, koges sammen i en gryde i 2-3 min.
Herefter tilføjes 6,5 dl letmælk, og det hele koges op under omrøring. Når mælken begynder at boble skrues ned på lav varme og grøden simrer videre under låg i 40-50 min, alt efter hvor fast den ønskes. Rør meget gerne i grøden undervejs.
– Risengrøden behøver ikke laves efter denne opskrift, den skal bare laves på letmælk og ikke sødmælk, hvis man vil have et lettere kalorieindhold.

Sundere Risalamande
900 gram risengrød
1,5 dl soya fløde
60 gram Easis Perfect Multisød sukkererstatning
0,5 tsk vaniliepulver
40 gram smuttede mandler
Easis kirsebærsauce til topping

Pisk fløden stiv og rør den sammen med den kolde risengrød. Tilsæt hakkede mandler, sukkererstatning og vaniliepulver.
Smag evt. risalamanden til ved at holde lidt igen med sukker og vaniliepulver eller tilsæt ekstra så den bliver præcis, som den du husker fra barndommen.

Jeg håber, I er ligeså vilde med den, som vi er!

OBS: Da der bruges soyafløde anbefales det ikke at lave den dagen før, da luftigheden fra fløden kan forsvinde lidt på anden dagen.

 

Julemad

Julens kære mad og godter er ofte spækket med kalorier. Og sommetider lige til den gode side. Derfor har vi lavet en opskrift på en sundere risalamande, så du kan tage en ekstra portion med god samvittighed, uden at gå på kompromis med smagen!
Har du en slat risengrød fra gårdsdagens måltid tilovers, så brug bare den, og ellers følg da opskriften nedenfor.

Risengrød: 
115 gram grødris, 1,75 dl vand og en knivspis salt, koges sammen i en gryde i 2-3 min.
Herefter tilføjes 6,5 dl letmælk, og det hele koges op under omrøring. Når mælken begynder at boble skrues ned på lav varme og grøden simrer videre under låg i 40-50 min, alt efter hvor fast den ønskes. Rør meget gerne i grøden undervejs.
– Risengrøden behøver ikke laves efter denne opskrift, den skal bare laves på letmælk og ikke sødmælk, hvis man vil have et lettere kalorieindhold.

Sundere Risalamande
900 gram risengrød
1,5 dl soya fløde
60 gram Easis Perfect Multisød sukkererstatning
0,5 tsk vaniliepulver
40 gram smuttede mandler
Easis kirsebærsauce til topping

Pisk fløden stiv og rør den sammen med den kolde risengrød. Tilsæt hakkede mandler, sukkererstatning og vaniliepulver.
Smag evt. risalamanden til ved at holde lidt igen med sukker og vaniliepulver eller tilsæt ekstra så den bliver præcis, som den du husker fra barndommen.

Jeg håber, I er ligeså vilde med den, som vi er!

OBS: Da der bruges soyafløde anbefales det ikke at lave den dagen før, da luftigheden fra fløden kan forsvinde lidt på anden dagen.

 

+ vis kommentarer

GEM KOMMENTAR

Skriv en kommentar

Læs mere om mig

Når jeg ikke løber febrilsk rundt efter mine tre unger eller kysser på min mand, så kaster jeg kærlighed på mit andet hjertebarn – nemlig min online business.
Jeg arbejder med træning og sundhed før, under og efter graviditeten. Jeg har en uddannelse indenfor global sundhed og ernæring, et års studium fra UCLA i Los Angeles i bækken- og rygtræning under graviditeten, en personlig træner uddannelse, en masse kurser og ikke mindst 10 års erfaring i at undervise gravide og mødre i optimal kost og træning.

I dag foregår det hele online, og jeg smiler til op over begge ører, når jeg får lov til at hjælpe gravide og nybagte mødre med at blive en gladere, sundere og stærkere udgave af sig selv.

Top freebies

Gratis viden til at hjælpe dig videre

gratis minikursus

Tilmeld

gratis workshop

Online ammeforberedelse

Tilmeld

Gratis ebog

Din koplette guide til delte mavemuskler

Tilmeld

god ide alarm!

Lad os være 

Pennevenner

Få gode tips, anbefalinger, små perler med værdifuld viden og inspiration til livet som gravid, på barsel eller i som mor. Indhold med fokus på D-I-G. For ingen bryder sig om spam, vel?!