I denne skønne madtærte bliver squashen akkompagneret af cremet gedeost, rosemarin og citronskal.
Ingredienser
125 g hvedemel
125 g groft speltmel
1/2 tsk salt
125 g smør
1 æg
1 spsk vand
Fyld
4 æg
1,5 dl creme fraiche
1/2 tsk revet muskatnød
skal af 1 øko citron
1/2 rulle gedeost
1-2 kviste rosemarin
2-4 squash alt efter størrelse
Salt og peber
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 grader.
Bland hvedemel og speltmel i en skål sammen med salt.
Smuldr ituskåret smør med melet og tilføj æg og vand. Ælt ikke dejen for meget.
Stil dejen på køl, mens du laver fyldet.
I en skål piskes creme fraiche, æg, muskatnød, citronskal, hakket rosemarin, salt og peber.
Rør til sidst tern af gedeost i.
Rul dejen ud til den passer i tærtefadet.
Hæld blandingen i tærteformen og bag den i ca. 30 minutter.
Se denne opskrift og 6 andre i hæftet “En uges madplan til gravide” her
+ Vis kommentarer
- Hide Comments