Menu

kontakt

om mig

mediekit

terminsgrupper

webshop

favoritter

podcast

free STUFF

Onlinekurser

Jeg er Maria Dior. Mor til 3, iværksætter med ADHD og popcornhjerne! Jeg elsker at have dig med "på holdet". Se dig omkring jeg håber du nyder at bruge tid på mit site!

Hejsa!

Squash tærte

Jeg er Maria

Jeg blogger om alt fra sunde opskrifter, gode træningsøvelser, livet som mor, rejser og indretning, og selvfølgelig mit liv som iværksætter og content creator. Velkommen ind i varmen

hey there

Haps en plads på det essentielle graviditet/baby forløb

jeg vil med!

Hop ind og find alle mine opskrifter her!

SE DIG OMKRING

Find alle guides og indlæg til dig der er på barsel

Få hjælp, tips og støtte under din graviditet!

Hvad foretager jeg mig i mit liv for tiden? Hop ind og find ud af det! 

Nogle af mine favoritter

01

Beauty & wellness

02

Bolig og interiør

03

Sundhed 

04

Alt til børnene

Find alle guides og indlæg til om at være familie

I denne skønne madtærte bliver squashen akkompagneret af cremet gedeost, rosemarin og citronskal.

Ingredienser

125 g hvedemel

125 g groft speltmel

1/2 tsk salt

125 g smør

1 æg

1 spsk vand

Fyld

4 æg

1,5 dl creme fraiche

1/2 tsk revet muskatnød

skal af 1 øko citron

1/2 rulle gedeost

1-2 kviste rosemarin

2-4 squash alt efter størrelse

Salt og peber

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 grader.

Bland hvedemel og speltmel i en skål sammen med salt.

Smuldr ituskåret smør med melet og tilføj æg og vand. Ælt ikke dejen for meget.

Stil dejen på køl, mens du laver fyldet.

I en skål piskes creme fraiche, æg, muskatnød, citronskal, hakket rosemarin, salt og peber.

Rør til sidst tern af gedeost i.

Rul dejen ud til den passer i tærtefadet.

Hæld blandingen i tærteformen og bag den i ca. 30 minutter.

Se denne opskrift og 6 andre i hæftet “En uges madplan til gravide” her

I denne skønne madtærte bliver squashen akkompagneret af cremet gedeost, rosemarin og citronskal.

Ingredienser

125 g hvedemel

125 g groft speltmel

1/2 tsk salt

125 g smør

1 æg

1 spsk vand

Fyld

4 æg

1,5 dl creme fraiche

1/2 tsk revet muskatnød

skal af 1 øko citron

1/2 rulle gedeost

1-2 kviste rosemarin

2-4 squash alt efter størrelse

Salt og peber

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 grader.

Bland hvedemel og speltmel i en skål sammen med salt.

Smuldr ituskåret smør med melet og tilføj æg og vand. Ælt ikke dejen for meget.

Stil dejen på køl, mens du laver fyldet.

I en skål piskes creme fraiche, æg, muskatnød, citronskal, hakket rosemarin, salt og peber.

Rør til sidst tern af gedeost i.

Rul dejen ud til den passer i tærtefadet.

Hæld blandingen i tærteformen og bag den i ca. 30 minutter.

Se denne opskrift og 6 andre i hæftet “En uges madplan til gravide” her

+ vis kommentarer

GEM KOMMENTAR

Skriv en kommentar

Læs mere om mig

Når jeg ikke løber febrilsk rundt efter mine tre unger eller kysser på min mand, så kaster jeg kærlighed på mit andet hjertebarn – nemlig min online business.
Jeg arbejder med træning og sundhed før, under og efter graviditeten. Jeg har en uddannelse indenfor global sundhed og ernæring, et års studium fra UCLA i Los Angeles i bækken- og rygtræning under graviditeten, en personlig træner uddannelse, en masse kurser og ikke mindst 10 års erfaring i at undervise gravide og mødre i optimal kost og træning.

I dag foregår det hele online, og jeg smiler til op over begge ører, når jeg får lov til at hjælpe gravide og nybagte mødre med at blive en gladere, sundere og stærkere udgave af sig selv.

Top freebies

Gratis viden til at hjælpe dig videre

gratis minikursus

Tilmeld

gratis workshop

Online ammeforberedelse

Tilmeld

Gratis ebog

Din koplette guide til delte mavemuskler

Tilmeld

god ide alarm!

Lad os være 

Pennevenner

Få gode tips, anbefalinger, små perler med værdifuld viden og inspiration til livet som gravid, på barsel eller i som mor. Indhold med fokus på D-I-G. For ingen bryder sig om spam, vel?!