Menu

kontakt

om mig

mediekit

terminsgrupper

webshop

favoritter

podcast

free STUFF

Onlinekurser

Jeg er Maria Dior. Mor til 3, iværksætter med ADHD og popcornhjerne! Jeg elsker at have dig med "på holdet". Se dig omkring jeg håber du nyder at bruge tid på mit site!

Hejsa!

Gazpacho

Jeg er Maria

Jeg blogger om alt fra sunde opskrifter, gode træningsøvelser, livet som mor, rejser og indretning, og selvfølgelig mit liv som iværksætter og content creator. Velkommen ind i varmen

hey there

Haps en plads på det essentielle graviditet/baby forløb

jeg vil med!

Hop ind og find alle mine opskrifter her!

SE DIG OMKRING

Find alle guides og indlæg til dig der er på barsel

Få hjælp, tips og støtte under din graviditet!

Hvad foretager jeg mig i mit liv for tiden? Hop ind og find ud af det! 

Nogle af mine favoritter

01

Beauty & wellness

02

Bolig og interiør

03

Sundhed 

04

Alt til børnene

Find alle guides og indlæg til om at være familie

Gazpacho er en kold grøntsagssuppe, som, hvis den laves på solmodne og friske ingredienser, smager skønt på en varm sommerdag.

Tid: 3 timer

4 Portioner

Ingredienser

2-3 skiver af et daggammelt hvedebrød

1/2 kg solmodne tomater

2 røde peberfrugter

1 grøn peberfrugt

1 stor agurk

1-2 fed hvidløg

1 dl olivenolie

2-3 tsk sherryvineddike eller balsamico

 

Garniture

Resten af brødet

Olivenolie

1/4 rød peberfrugt

2 tomater

1/3 agurk

Fremgangsmåde

Skær skorpen fra brødet, skær brødet i tern og læg det i blød i vand i ca. 1/2 time.

Blancher de solmodne tomater: skær et kryds i toppen af tomaterne, put dem i en skål og hæld kogende vand over. Lad dem stå et par minutter. Herefter kan du trække “skindet” af. Fjern saft og kerner og put tomaterne i blenderen sammen med brødet.

Tilsæt peberfrugter, agurk (skrællet og uden kerner), hvidløg, olivenolie.

Blend suppen godt og smag til med eddike, salt og peber.

Smid et par isterninger i suppen og stil den på køl i minimum 2-3 timer, til den er iskold.

Resten af brødet skæres i tern og steges sprøde i olivenolie på en pande.

Peberfrugt, tomat og agurk skæres i bitte små tern.

Server den kolde gazpacho med garniture og dryp med olivenolie.

Se denne opskrift og 6 andre i hæftet “En uges madplan til gravide” her

Gazpacho er en kold grøntsagssuppe, som, hvis den laves på solmodne og friske ingredienser, smager skønt på en varm sommerdag.

Tid: 3 timer

4 Portioner

Ingredienser

2-3 skiver af et daggammelt hvedebrød

1/2 kg solmodne tomater

2 røde peberfrugter

1 grøn peberfrugt

1 stor agurk

1-2 fed hvidløg

1 dl olivenolie

2-3 tsk sherryvineddike eller balsamico

 

Garniture

Resten af brødet

Olivenolie

1/4 rød peberfrugt

2 tomater

1/3 agurk

Fremgangsmåde

Skær skorpen fra brødet, skær brødet i tern og læg det i blød i vand i ca. 1/2 time.

Blancher de solmodne tomater: skær et kryds i toppen af tomaterne, put dem i en skål og hæld kogende vand over. Lad dem stå et par minutter. Herefter kan du trække “skindet” af. Fjern saft og kerner og put tomaterne i blenderen sammen med brødet.

Tilsæt peberfrugter, agurk (skrællet og uden kerner), hvidløg, olivenolie.

Blend suppen godt og smag til med eddike, salt og peber.

Smid et par isterninger i suppen og stil den på køl i minimum 2-3 timer, til den er iskold.

Resten af brødet skæres i tern og steges sprøde i olivenolie på en pande.

Peberfrugt, tomat og agurk skæres i bitte små tern.

Server den kolde gazpacho med garniture og dryp med olivenolie.

Se denne opskrift og 6 andre i hæftet “En uges madplan til gravide” her

+ vis kommentarer

GEM KOMMENTAR

Skriv en kommentar

Læs mere om mig

Når jeg ikke løber febrilsk rundt efter mine tre unger eller kysser på min mand, så kaster jeg kærlighed på mit andet hjertebarn – nemlig min online business.
Jeg arbejder med træning og sundhed før, under og efter graviditeten. Jeg har en uddannelse indenfor global sundhed og ernæring, et års studium fra UCLA i Los Angeles i bækken- og rygtræning under graviditeten, en personlig træner uddannelse, en masse kurser og ikke mindst 10 års erfaring i at undervise gravide og mødre i optimal kost og træning.

I dag foregår det hele online, og jeg smiler til op over begge ører, når jeg får lov til at hjælpe gravide og nybagte mødre med at blive en gladere, sundere og stærkere udgave af sig selv.

Top freebies

Gratis viden til at hjælpe dig videre

gratis minikursus

Tilmeld

gratis workshop

Online ammeforberedelse

Tilmeld

Gratis ebog

Din koplette guide til delte mavemuskler

Tilmeld

god ide alarm!

Lad os være 

Pennevenner

Få gode tips, anbefalinger, små perler med værdifuld viden og inspiration til livet som gravid, på barsel eller i som mor. Indhold med fokus på D-I-G. For ingen bryder sig om spam, vel?!