Indlæg

Sådan ser en uge ud hjemme hos os familien Duegaard Amdahl

26. januar 2019 | Personlig

Jeg synes ikke selv det er så spændende, men det er SÅ tit jeg bliver spurgt til, hvordan vi får hverdagen til at hænge sammen med så mange projekter. Så nu svarer jeg på det i dagens blog-indlæg!

Det varierer egentlig meget

Når man er selvstændig, har man selv ansvar for, hvor meget man arbejder og hvad dagen skal bestå af. Jeg har aldrig haft 2 dage der har været ens. Det er både fedt, og nogle gange slidsomt. Jeg elsker at der sker noget forskelligt, selvom jeg ligeså meget elsker mine rutiner. Vores indhold hver uge er derfor meget varierende, mens vi forsøger (så vidt muligt) at have rammerne i orden.

Mandag:

Jeg står op kl. 04.30, tager tøj på og spiser morgenmad. Derefter gør jeg mig klar til at træne, og pakker min taske til dagens arbejde. Som oftest vågner Matheo kl 05.00, så får han en ren ble, og tøj på, også cykler vi på arbejde. Der får han sin morgenmad, mens jeg træner, også cykler jeg og afleverer ham ved hans dagpleje mor omkring kl 06.45. Så cykler jeg tilbage på arbejdet og sætter mig på kontoret. Jeg har et træningspas igen, inden frokost kl. 11.30 ca.

Lasse afleverer de to store, og møder på arbejde ca. kl. 09. han henter så alle børn ved 15.30 tiden og har dem alene hele eftermiddagen. Jeg er nemlig på arbejdet til kl. 21.15, hvor jeg lufter hunden og hopper i seng lige efter jeg er kommet hjem.

 

Tirsdag

Tirsdag står jeg op kl. 04.30, lister mig ud og tager ned på arbejde for at træne til kl. 05.30. Der cykler jeg hjem og det passer med at børnene vågner der omkring. Jeg giver dem tøj på også kører vi til hhv. børnehave og dagpleje, hvor de spiser sin morgenmad. De bliver afleveret kl. 06.30 og 06.45. Så cykler jeg på arbejdet og sætter mig på kontoret til kl. 13.00 der kommer Lasse for at træne sammen med mig. Så tager vi i butikken og handler ind til foodprep, som vi så sammen laver ca. kl. 14.30-15.30, hvor Lasse kører efter børnene og jeg forstætter. Kl. 16.30 er det børnetid, så der leger vi og hygger os med børnene inden vi spiser aftensmad. De bliver puttet omkring kl. 18-30-19.00.

Onsdag

Onsdag er en lang dag igen, men der afleverer jeg børnene inden jeg tager ned og træner. De bliver afleveret til samme tid igen, så jeg er klar til træning kl. 07.15 ca. kl. 08.30 sætter jeg mig på kontoret. Jeg træner et pas mere kl. 11.30. også arbejder jeg på til kl. 21.15, hvor jeg igen lufter hunden og hopper i seng. Lasse er alene med børnene hele eftermiddagen/aften.

Torsdag

Igen står jeg op før fanden har fået sko på. Kl. 04.30! hurtig ned og træne og hjem for at aflevere børnene! Jeg sætter mig på kontoret kl. 07.15 og arbejder til kl. 12.00, hvor jeg kører hjem, løber en tur med hunden og ordner ting i huset. Så cykler jeg af sted efter børnene igen ved 14.45 tiden. Resten af dagen bruger vi på at hygge. Og rode alt det jeg typisk lige har ryddet op. Jeg forsøger at holde aftenen fri, også går jeg i seng sammen med børnene kl. 19.30 ish.

Fredag

Jeg tager Matheo med til træning, ligesom jeg gør om mandagen, hvor han spiser morgenmad mens jeg træner. Så cykler vi af sted til dagplejen, og jeg cykler tilbage så jeg er på kontoret k.l 07.15. dagen bruges på at arbejde indtil kl 12.30, hvor jeg og Lasse træner sammen og tager hjem for at lave mad indtil kl. 15.00. Der cykler eller løber jeg efter børnene. Også plejer vi at lave noget forskelligt med børnene om eftermiddagen. Så de får lidt alene tid. Det er ofte tiltrængt efter en uge i institution. Vi spiser aftensmad, også har jeg og Lasse kæreste tid. Vi sidder først og planlægger den kommende uge mhp. mad, aftaler, gøremål osv. Også sidder vi og snakker, eller spiller et spil eller glor netflix til vi falder om af udmattelse. Haha.

Weekenderne

Vi forsøger at holde os til kun 1 aftale i weekenden. Vi er alle sammen brugte efter ugen, og vores børn skal have lov til at tøffe rundt i pyjamas hele søndag, hvis de vil det. Lørdag er jeg og Matheo af sted til træning og undervisning i centeret til kl. 10.00, hvor Lasse og de 2 store er til gymnastik. Så spiser vi brunch kl. 10.30, og om eftermiddagen plejer vi at gå en tur eller være udenfor.

Det er sådan en typisk uge ser ud hos os.

 

Velkommen

… til mit blogunivers.

Her vil jeg dele alt fra opskrifter og træningsprogrammer, til personlige indlæg og den nyeste viden med omdrejningspunkt i træning, sundhed, fertilitet, graviditet og efterfødsel. Jeg brænder for at hjælpe gravide, mødre og familier mod en sundere og stærkere hverdag, og jeg glæder mig til at inspirere dig!

Tak fordi du læser med <3

KIG LIDT RUNDT

Få bedre nætter!

Få bedre nætter!

Som mange af jer ved, har jeg haft et barn, som slet ikke har ville sovet om natten. Dette har selvfølgelig taget hårdt på vores familie. Både min mand og jeg har også døjet meget med at ligge...

Et halvt år som Corona mor

Et halvt år som Corona mor

Der er en grund til at kun én forælder har barsel. Her er min Corona-barsel på godt og ondt. En søndag morgen i slutningen af februar 2020 kom han ud, vores lille basse af en dreng. Ikke mindre end...

Sådan sætter jeg nye mål og når dem

Sådan sætter jeg nye mål og når dem

Jeg har læst ufattelig mange selvhjælpsbøger, set foredrag og udforsket, hvordan man kan coache sig selv, og nå de mål man sætter sig. I dag vil jeg derfor dele min viden med jer, så I måske også kan få lidt inspiration til, hvordan I kan nå de mål, I har!