Fertilitet 

Graviditet

Amning

Baby

Barsel

Familie

Det essentielle graviditet - og baby forløb

Anbefalinger

Tips & Tricks

Fællesskab

Familieliv

Parforhold

Rejse

Selvomsorg

Personlig

Sådan ser en uge ud hjemme hos familien Duegaard Amdahl

Jeg er Maria

Jeg er vores faglige bidragsyder når det kommer til at fra delte mavemuskler, bækkengener, ernæring under og efter graviditeten, opstart på fast føde og ikke mindst sundhed i forbindelse med infertilitet

hey there

Haps en plads på
det essentielle graviditets/baby forløb!

jeg vil med!

Se dig omkring

Få hjælp, tips og støtte under din graviditet!

Lyt med til podcasten hos Morsomhed lige her

Jeg synes ikke selv, det er så spændende, men det er SÅ tit jeg bliver spurgt til, hvordan vi får hverdagen til at hænge sammen med så mange projekter. Så nu svarer jeg på det i dagens blog-indlæg!

Det varierer egentlig meget

Når man er selvstændig, har man selv ansvar for, hvor meget man arbejder, og hvad dagen skal bestå af. Jeg har aldrig haft 2 dage, der har været ens. Det er både fedt og nogle gange slidsomt. Jeg elsker, at der sker noget forskelligt, selvom jeg ligeså meget elsker mine rutiner. Vores indhold hver uge er derfor meget varierende, mens vi forsøger (så vidt muligt) at have rammerne i orden.

Mandag:

Jeg står op kl. 04.30, tager tøj på og spiser morgenmad. Derefter gør jeg mig klar til at træne og pakker min taske til dagens arbejde. Som oftest vågner Matheo kl 05.00, så får han en ren ble og tøj på, og så cykler vi på arbejde. Der får han sin morgenmad, mens jeg træner, og så cykler jeg og afleverer ham ved hans dagplejemor omkring kl 06.45. Så cykler jeg tilbage på arbejdet og sætter mig på kontoret. Jeg har et træningspas igen inden frokost kl. 11.30 ca.

Lasse afleverer de to store og møder på arbejde ca. kl. 09. Han henter så alle børn ved 15.30 tiden og har dem alene hele eftermiddagen. Jeg er nemlig på arbejdet til kl. 21.15, hvor jeg lufter hunden og hopper i seng lige efter, jeg er kommet hjem.

Tirsdag:

Tirsdag står jeg op kl. 04.30, lister mig ud og tager ned på arbejde for at træne til kl. 05.30. Der cykler jeg hjem, og det passer med, at børnene vågner deromkring. Jeg giver dem tøj på, og så kører vi til hhv. børnehave og dagpleje, hvor de spiser deres morgenmad. De bliver afleveret kl. 06.30 og 06.45. Så cykler jeg på arbejdet og sætter mig på kontoret til kl. 13.00, hvor Lasse kommer for at træne sammen med mig. Så tager vi i supermarkedet og handler ind til foodprep, som vi så laver sammen ca. kl. 14.30-15.30, hvor Lasse kører efter børnene, og jeg forstætter. Kl. 16.30 er det børnetid, så der leger vi og hygger os med børnene, inden vi spiser aftensmad. De bliver puttet omkring kl. 18-30-19.00.

Onsdag:

Onsdag er en lang dag igen, men der afleverer jeg børnene, inden jeg tager ned og træner. De bliver afleveret til samme tid igen, så jeg er klar til træning kl. 07.15. Ca. kl. 08.30 sætter jeg mig på kontoret. Jeg træner et pas mere kl. 11.30. og så arbejder jeg til kl. 21.15, hvor jeg igen lufter hunden og hopper i seng. Lasse er alene med børnene hele eftermiddagen/aften.

Torsdag:

Igen står jeg op før fanden har fået sko på. Kl. 04.30! Hurtigt ned og træne og hjem for at aflevere børnene! Jeg sætter mig på kontoret kl. 07.15 og arbejder til kl. 12.00, hvor jeg kører hjem, løber en tur med hunden og ordner ting i huset. Så cykler jeg af sted efter børnene igen ved 14.45 tiden. Resten af dagen bruger vi på at hygge. Og rydde alt det op jeg typisk lige har rodet til. Jeg forsøger at holde aftenen fri, og så går jeg i seng sammen med børnene kl. 19.30 ish.

Fredag:

Jeg tager Matheo med til træning, ligesom jeg gør om mandagen, hvor han spiser morgenmad, mens jeg træner. Så cykler vi af sted til dagplejen, og jeg cykler tilbage, så jeg er på kontoret k.l 07.15. Dagen bruges på at arbejde indtil kl 12.30, hvor jeg og Lasse træner sammen og tager hjem for at lave mad indtil kl. 15.00. Der cykler eller løber jeg efter børnene. Og så plejer vi at lave noget forskelligt med børnene om eftermiddagen, så de får lidt alene tid. Det er ofte tiltrængt efter en uge i institution. Vi spiser aftensmad, og så har jeg og Lasse kæreste-tid. Vi sidder først og planlægger den kommende uge mhp. mad, aftaler, gøremål osv. Også sidder vi og snakker, eller spiller et spil eller glor netflix til vi falder om af udmattelse. Haha.

Weekenderne:

Vi forsøger at holde os til kun 1 aftale i weekenden. Vi er alle sammen brugte efter ugen, og vores børn skal have lov til at tøffe rundt i pyjamas hele søndag, hvis de vil det. Lørdag er jeg og Matheo af sted til træning og undervisning i centeret til kl. 10.00, hvor Lasse og de 2 store er til gymnastik. Så spiser vi brunch kl. 10.30, og om eftermiddagen plejer vi at gå en tur eller være udenfor.

Det er sådan en typisk uge ser ud hos os.

Author

Tilbage til Viden

Sådan ser en uge ud hjemme hos familien Duegaard Amdahl

Sådan ser en uge ud hjemme hos familien Duegaard Amdahl

Alt du får med

Hent dit Essentielle Graviditetsforløb

Yes jeg er gravid!

Guide til vitaminer under graviditeten

Tjekliste til jordemoder tider

Alt du skal vide om træning og sundhed

Tjekliste til kemi, makeup og pleje

Næste

forrige

01

Fødselsforberedelse

Rebozo

Mindfulness og vejrtrækningsøvelser

Fødselsforberedelese ebog

Fødselspakken

Næste

forrige

02

0 kr

Udstyrsguiden

Barnevognsquiz

Din komplette guide af udstyr

Nice to have / need to have 

Rabatkodehæfte

Næste

forrige

03

0 kr

0 kr

Lad os være 

Pennevenner

Følg din babys udvikling dagligt eller ugentligt under hele graviditeten, og indtil din baby fylder 1 år i vores essentielle graviditet - og babyforløb til 0 kr. Du får værdifuld viden, mini-kurser, eksklusive rabatkoder & faglig vejledning direkte i din indbakke eller i dit medlemsområde!