Indlæg

Sådan bor 5 personer i en 100 kvm lejlighed

1. august 2019 | Personlig

Vi bor i den skønneste lejlighed på Frederiksbjerg i Aarhus. Vi knuselsker beliggenheden. Vi bor 3 minutter fra Tivoli Friheden, 800 m fra banegården, 1,5 km fra stranden og 1 km fra skoven. 

Vi elsker vores lejlighed og har haft 7 gode år her, men nu er der tid til at flytte – så vi har faktisk sat lejligheden til salg, da vi har købt et hus i Stavtrup. 

Men før vi får solgt, og inden vi flytter, vil jeg gerne vise jer, hvordan man kan indrette sig i en lille lejlighed som en stor familie. 

For der skal ikke herske nogen tvivl om, at vi virkelig har nydt vores tid på Stadion Allé, og derfor er det også lidt vemodigt at skulle sige farve,l til lejligheden vi elsker så højt. Det er fantastisk at bo så centralt i Aarhus på en lukket gade med naturen og bylivet så tæt på. Det har gjort, at vi har klaret os uden bil i alle år, vi har boet her, og at afstanden til den nye Frederiksbjerg Skole, børnenes institution og arbejdet har ligget i nærheden. Derfor har det også været muligt at komme afsted til fritidsaktiviteter, sport, svømning og indkøb blot ved at gå derhen eller tage cyklen. Det kommer vi helt sikkert til at savne. 

Sådan har vi indrettet os: 

Lejligheden består af 4 værelser, hvor 2 hænger sammen. Den har smukke udsmykninger i loftet, og er en klassisk herskabslejlighed. Vi har valgt at bruge de 2 store sammenhængende værelser som stue/spisestue og legerum/kontor. På den måde kan vi lukke døren fra rodet om aftenen, og lade børnene boltre sig på et større areal. Da vi flyttede ind var der et stort soveværelse i legerummet. Den tidligere ejer havde en spisestue derinde. 

 

 

 

 

Fælles soveværelse

Vi har bygget en hems i det største soveværelse. Egentlig var planen, at børnene selv skulle sove derinde og lege i hemsen. Men så endte vi med at ligge med dem i løbet af natten, fordi vi var bange for, de ville kravle derop, mens vi sov og falde ud. Haha. 

Så vi flyttede vores dobbeltseng fra det mindste værelse på 9 kvm og ind i hemsen. Der var lige plads til vores dobbeltseng og 2 skabe til os i det lille værelse før. Nu bruger vi det som et walk-in closet, og det fungerer faktisk rigtig godt. 

Ejerne der boede der før os, brugte det som et babyværelse, mens de selv havde det store soveværelse. 

 

 

 

 

 

Stort bad og funktionelt køkken

Vi bruger ikke særlig meget tid på badet med 3 små børn, men jeg er VIRKELIG glad for, at badet er stort nok til at kunne tage en ordentlig bruser uden at stå over toilettet, som man skal i så mange lejligheder i Aarhus. På den måde kan børnene stadig bade i deres kar, og vi kan stå i bruseren sammen, om vi har lyst! 

Køkkenet er lidt lille synes jeg, men det er bare fordi, jeg elsker store køkkener. Det fungerer dog superfint, og har alt man skal bruge + masser af skabsplads. Især efter vi indrettede gangen med skabe fra Bestå for at kunne få mere køkkengrej ind i lejligheden. Vi har MEGET køkkengrej. Ellers kan jeg jo ikke lave de fede opskrifter til jer, som jeg så gerne vil jo 😉 

Jeg elsker vores gårdhave

Vi bruger MEGET tid derude om sommeren og i foråret. Vi både griller, planter, passer have, hopper på trampolin, leger med områdets andre børn, slikker sol og nyder en lækker morgenmad. Det er så fantastisk at bo på 1. sal og kun skulle ned af 3 trapper for at komme ud i haven. Så er det hele meget mere overskueligt end at skulle ned fra 3. sal. 

Det er en fælles gårdhave, så der er også af og til hyggelige arrangementer med de andre beboere i opgangen. 

En ganske fantastisk måde at bo på med Aarhus´ absolut bedste beliggenhed. 

Hvis du kunne tænke dig at købe vores lejlighed, har jeg sat et link op til den her; 

https://danbolig.dk/bolig/aarhus/8000/andelsbolig/226-mg19063-226

Velkommen

… til mit blogunivers.

Her vil jeg dele alt fra opskrifter og træningsprogrammer, til personlige indlæg og den nyeste viden med omdrejningspunkt i træning, sundhed, fertilitet, graviditet og efterfødsel. Jeg brænder for at hjælpe gravide, mødre og familier mod en sundere og stærkere hverdag, og jeg glæder mig til at inspirere dig!

Tak fordi du læser med <3

KIG LIDT RUNDT

Få bedre nætter!

Få bedre nætter!

Som mange af jer ved, har jeg haft et barn, som slet ikke har ville sovet om natten. Dette har selvfølgelig taget hårdt på vores familie. Både min mand og jeg har også døjet meget med at ligge...

Et halvt år som Corona mor

Et halvt år som Corona mor

Der er en grund til at kun én forælder har barsel. Her er min Corona-barsel på godt og ondt. En søndag morgen i slutningen af februar 2020 kom han ud, vores lille basse af en dreng. Ikke mindre end...

Sådan sætter jeg nye mål og når dem

Sådan sætter jeg nye mål og når dem

Jeg har læst ufattelig mange selvhjælpsbøger, set foredrag og udforsket, hvordan man kan coache sig selv, og nå de mål man sætter sig. I dag vil jeg derfor dele min viden med jer, så I måske også kan få lidt inspiration til, hvordan I kan nå de mål, I har!