Fertilitet 

Graviditet

Amning

Baby

Barsel

Familie

Det essentielle graviditet - og baby forløb

Anbefalinger

Tips & Tricks

Fællesskab

Familieliv

Parforhold

Rejse

Selvomsorg

Personlig

Sådan bor 5 personer i en 100 kvm lejlighed

Jeg er Maria

Jeg er vores faglige bidragsyder når det kommer til at fra delte mavemuskler, bækkengener, ernæring under og efter graviditeten, opstart på fast føde og ikke mindst sundhed i forbindelse med infertilitet

hey there

Haps en plads på
det essentielle graviditets/baby forløb!

jeg vil med!

Se dig omkring

Få hjælp, tips og støtte under din graviditet!

Lyt med til podcasten hos Morsomhed lige her

Vi bor i den skønneste lejlighed på Frederiksbjerg i Aarhus. Vi knuselsker beliggenheden. Vi bor 3 minutter fra Tivoli Friheden, 800 m fra banegården, 1,5 km fra stranden og 1 km fra skoven. 

Vi elsker vores lejlighed og har haft 7 gode år her, men nu er der tid til at flytte – så vi har faktisk sat lejligheden til salg, da vi har købt et hus i Stavtrup. 

Men før vi får solgt, og inden vi flytter, vil jeg gerne vise jer, hvordan man kan indrette sig i en lille lejlighed som en stor familie. 

For der skal ikke herske nogen tvivl om, at vi virkelig har nydt vores tid på Stadion Allé, og derfor er det også lidt vemodigt at skulle sige farvel til lejligheden, vi elsker så højt. Det er fantastisk at bo så centralt i Aarhus på en lukket gade med naturen og bylivet så tæt på. Det har gjort, at vi har klaret os uden bil i alle år, vi har boet her, og at afstanden til den nye Frederiksbjerg Skole, børnenes institution og arbejdet har ligget i nærheden. Derfor har det også været muligt at komme afsted til fritidsaktiviteter, sport, svømning og indkøb blot ved at gå derhen eller tage cyklen. Det kommer vi helt sikkert til at savne. 

Sådan har vi indrettet os: 

Lejligheden består af 4 værelser, hvor 2 hænger sammen. Den har smukke udsmykninger i loftet og er en klassisk herskabslejlighed. Vi har valgt at bruge de 2 store sammenhængende værelser som stue/spisestue og legerum/kontor. På den måde kan vi lukke døren fra rodet om aftenen og lade børnene boltre sig på et større areal. Da vi flyttede ind, var der et stort soveværelse i legerummet. Den tidligere ejer havde en spisestue derinde. 

 

Fælles soveværelse

Vi har bygget en hems i det største soveværelse. Egentlig var planen, at børnene selv skulle sove derinde og lege i hemsen. Men så endte vi med at ligge med dem i løbet af natten, fordi vi var bange for, de ville kravle derop, mens vi sov og falde ud. Haha. 

Så vi flyttede vores dobbeltseng fra det mindste værelse på 9 kvm og ind i hemsen. Der var lige plads til vores dobbeltseng og 2 skabe til os i det lille værelse før. Nu bruger vi det som et walk-in closet, og det fungerer faktisk rigtig godt. 

Ejerne, der boede der før os, brugte det som et babyværelse, mens de selv havde det store soveværelse. 

Stort bad og funktionelt køkken

Vi bruger ikke særlig meget tid på badetværelset med 3 små børn, men jeg er VIRKELIG glad for, at badet er stort nok til at kunne tage en ordentlig bruser uden at stå over toilettet, som man skal i så mange lejligheder i Aarhus. På den måde kan børnene stadig bade i deres kar, og vi kan stå i bruseren sammen, hvis vi har lyst! 

Køkkenet er lidt lille, synes jeg, men det er bare fordi, jeg elsker store køkkener. Det fungerer dog superfint og har alt, man skal bruge + masser af skabsplads. Især efter vi indrettede gangen med skabe fra Bestå for at kunne få mere køkkengrej ind i lejligheden. Vi har MEGET køkkengrej. Ellers kan jeg jo ikke lave de fede opskrifter til jer, som jeg så gerne vil 😉 

Jeg elsker vores gårdhave

Vi bruger MEGET tid derude om sommeren og i foråret. Vi både griller, planter, passer have, hopper på trampolin, leger med områdets andre børn, slikker sol og nyder en lækker morgenmad. Det er så fantastisk at bo på 1. sal og kun skulle ned af 3 trapper for at komme ud i haven. Så er det hele meget mere overskueligt end at skulle ned fra 3. sal. 

Det er en fælles gårdhave, så der er også af og til hyggelige arrangementer med de andre beboere i opgangen. 

En ganske fantastisk måde at bo på med Aarhus´ absolut bedste beliggenhed. 

Author

Tilbage til Viden

Sådan bor 5 personer i en 100 kvm lejlighed

Sådan bor 5 personer i en 100 kvm lejlighed

Alt du får med

Hent dit Essentielle Graviditetsforløb

Yes jeg er gravid!

Guide til vitaminer under graviditeten

Tjekliste til jordemoder tider

Alt du skal vide om træning og sundhed

Tjekliste til kemi, makeup og pleje

Næste

forrige

01

Fødselsforberedelse

Rebozo

Mindfulness og vejrtrækningsøvelser

Fødselsforberedelese ebog

Fødselspakken

Næste

forrige

02

0 kr

Udstyrsguiden

Barnevognsquiz

Din komplette guide af udstyr

Nice to have / need to have 

Rabatkodehæfte

Næste

forrige

03

0 kr

0 kr

Lad os være 

Pennevenner

Følg din babys udvikling dagligt eller ugentligt under hele graviditeten, og indtil din baby fylder 1 år i vores essentielle graviditet - og babyforløb til 0 kr. Du får værdifuld viden, mini-kurser, eksklusive rabatkoder & faglig vejledning direkte i din indbakke eller i dit medlemsområde!