Fertilitet 

Graviditet

Amning

Baby

Barsel

Familie

Det essentielle graviditet - og baby forløb

Anbefalinger

Tips & Tricks

Fællesskab

Familieliv

Parforhold

Rejse

Selvomsorg

Baby

Plejerutine til graviditeten, efter fødsel og baby

Vi er Baby Akademiet

Vi består af et team af fagpersoner indenfor sundhed og ernæring. babyfysioterapi, jordemoder, personlig træner med speciale i graviditet & efterfødsel, sexolog og sovevejledere

hey there

Haps en plads på
det essentielle graviditets/baby forløb!

jeg vil med!

Se dig omkring

Miniforløb til 0 kr som klæder jer på til den første måned med en baby

Sover din baby powernaps? Så skal du tilmelde dig vores powernaps workshop til 0 kr lige her

Kom godt i gang med babys første måltid i vores gratis onlinekursus

I en verden hvor familiens velvære står øverst på prioriteringslisten, men hvor de små glæder hurtigt bliver overset, vil vi give dig en indsigt i et produkt, som virkelig kan være svaret på mange af de spørgsmål, vi ser, gravide og nybagte forældre har til plejeprodukter under og efter graviditeten.

Som oftest behøver man ikke det store beautyskab fyldt med skønheds – og plejeprodukter, for at kunne klare sig igennem en graviditet og med en baby i huset. Alligevel findes der nogle produkter, vi anbefaler, som virkelig dækker et behov mange har. Alt fra kløe, sart hud og urenheder under graviditeten til ømme brystvorter, tørre hænder og sprukne læber efter fødslen og arp, tør hud, kolde kinder og røde knopper hos babyer. 

Der er selvfølgelig mange løsninger på ovenstående udfordringer, men vi erfarer at den universelle løsning kan findes hos 1 (højst 2) produkter fra Mushie. 

Det første “must have” produkt vi anbefaler er Mushies baby balm – et produkt, der lover at være en trofast ledsager gennem livets mest spændende, men også udfordrende tider. Fra de første tegn på graviditet til de dyrebare øjeblikke med din nyfødte og videre ind i babyens opvækst tilbyder denne balm et plejende touch, der nærer, beskytter, og lindrer huden for hele familien. Med fokus på naturlige ingredienser og en formulering skabt til de sarteste, tilbyder Mushies baby balm en unik blanding af omsorg og kvalitet, der tilgodeser ethvert hudplejebehov – alt fra udslæt og tør hud til daglig hydrering og beskyttelse.

I denne artikel vil vi udforske de mange facetter af Mushies Baby Balm, der gør den til en uundværlig del af hverdagsrutinen for gravide, mødre og babyer. Fra dens rolle i graviditetens hudplejeudfordringer til dens betydning i postpartum genoprettelse og den kærlige pleje af din babys sarte hud, lover vi at guide dig igennem, hvordan dette ene produkt kan opfylde mange behov. Forbered dig på at dykke ned i en verden af naturlig pleje, hvor videnskab møder omsorg, og opdag, hvorfor Mushies baby balm er det valg, moderne familier stoler på. 

Brug af Mushies baby balm og olie under graviditeten

Mushies olie og baby balm tilbyder en holistisk tilgang til hudpleje under graviditeten, hvor hver eneste ændring, din krop gennemgår, bliver mødt med nærende omsorg og beskyttelse. Graviditetskløe, en almindelig gene mange gravide står overfor, kan mildnes ved regelmæssig anvendelse af disse produkter, der effektivt fugter og beroliger huden. Det kan føles beroligende at smøre de kløende områder ind med Mushies balm, der hurtigt tilpasser sig din kropstemperatur, og derfor kan være med til at mindske følelsen af irritation og blødgøre hudens “tyndhed”, som man kan fornemme, når man har en mave eller et par bryster, der klør under graviditeten. Ved at massere maven med Mushies olie, beriges huden med essentielle næringsstoffer, der fremmer elasticitet og kan hjælpe med at forebygge udviklingen af strækmærker – en bekymring for mange under graviditeten. Det er dog ikke evidensbaseret, at olie kan forebygge strækmærker, men det kan begrænse omfanget af strækmærkerne. Desuden kan brugen af olie, fed creme og dybdegående massage ved påsmøring gøre huden og strækmærkerne mindre irritable og fremtrædende.

Disse produkter er ikke kun begrænset til brug på maven; de udviser en imponerende alsidighed, som gør dem til ideelle løsninger for de tørre læber og de hormonelt betingede hudforandringer, mange gravide oplever. Mushies olie kan bruges som en intensiv fugtgiver til ansigtet, mens baby balm er perfekt til at pleje og beskytte læberne mod barske vejrforhold takket være dens rige konsistens, der låser fugten inde og skaber en beskyttende barriere. Mushies baby balm indeholder ikke vand, og er derfor ideel til særligt koldt vejr, hvor den ellers ville have haft modsat effekt, hvis produktet var vandbaseret. 

Når det kommer til produktionen af disse produkter, går Mushie forrest med en transparent og ansvarlig tilgang. Begge produkter er omhyggeligt sammensat af naturlige ingredienser fri for skadelige kemikalier, der kan påvirke graviditetens sundhed og velvære. Med relevante certificeringer, der bekræfter deres sikkerhed og effektivitet, kan gravide føle sig trygge ved at inkorporere Mushies olie og baby balm i deres daglige hudplejerutine. Disse produkter er ikke blot en luksus – de kan virkelig afhjælpe nogle af de udfordringer, gravide oplever med deres hud, der ofte er ekstra skrøbelig under graviditeten. De er virkelig produceret ansvarligt, og er blevet anbefalet af Forbrugerrådet Tænk. 

Plejeprodukter til mor efter fødslen

For den nybagte mor kan Mushies olie og baby balm fortsat anvendes efter fødslen, hvor kroppens genoprettelse og velvære er i fokus. 

Efter fødslen kan mange mødre opleve udfordringer såsom tørre og følsomme brystvorter fra amning, samt behovet for at genopbygge og styrke huden efter graviditetens stræk og belastning. Mushies olie kan forsigtigt masseres på områder, der er blevet særligt tørre eller strakte under graviditeten. Den hjælper med at fugte huden og fremme hudens elasticitet og styrke. Dens naturlige, beroligende egenskaber gør den ideel til følsomme områder, og sikrer en mild pleje uden at irritere.

Desuden er olien det perfekte valg til en kærlig massage fra din partner – hvis han eller hun kan lokkes 😉 man kan også selv massere sine ømme skuldre og nakke med olien, som gør det nemmere for hænderne at glide på de spændte muskler, som mange mødre oplever efter fødslen og i forbindelse med amning. 

Hvis du har fået kejsersnit, kan Mushies olie bruges til blidt at massere arret og blødgøre arvævet, så det heler flot. 

Mushies baby balm tilbyder, med sin rige og nærende sammensætning, lindring for ammende mødre ved at fugte og reparere tørre, sprukne brystvorter. Dens sikre og naturlige formel betyder, at der ikke er behov for at vaske produktet af før amning, hvilket tilbyder en nem og bekymringsfri løsning for mødre, der navigerer i de første udfordrende uger af moderskabet og ammeetableringen. Det er ikke en decideret ammecreme, men den har vist sig, at have effekt på det man kalder fugtig sårheling, som jordemoder Camilla Kristiansen underviser i lige her. Derudover er den ikke vandbaseret, så den giver en virkelig god fugtighed til brystvorter, og hjælper derfor med at forebygge sprækker og sår efter amning. 

Plejeprodukter til babyer uden farlige stoffer og parfume

Til den lille ny i familien tilbyder Mushies olie og baby balm en skånsom og nærende start på livet. Disse produkter er specielt designet til at tage hånd om babyens sarte hud fra hoved til tå, og sikre, at produkterne ikke påvirker hudens naturlige fedtlag eller indeholder hormonforstyrrende stoffer eller kemikalier, der ikke er egnet for babys sarte hud. Her er nogle konkrete anbefalinger til, hvordan Mushies olie og baby balm kan blive uundværlige i din daglige pleje af din baby, med særligt fokus på babymassage, pleje af hovedbunden, og beskyttelse af babys hud. 

Babymassage med Mushies olie

Babymassage er en vidunderlig måde at styrke båndet mellem forældre og barn, samtidig med at det fremmer babyens velvære og afslapning. Mushies olie er ideel til dette formål, da den glider let over huden og hjælper med at berolige og afslappe baby. En regelmæssig massage kan også fremme bedre søvnvaner og fordøjelse for baby. Varm blot en lille mængde olie mellem hænderne, og massér forsigtigt babys krop med bløde, cirkelbevægelser. Vi har lavet en guide til babymassage, som du kan se lige her.

Olie i hovedbunden mod arp

Arp er en almindelig tilstand, hvor skæl og skorper dannes på babyens hovedbund. Arp kan nemt behandles med Mushies olie, da olien hjælper med at blødgøre og opløse skællene, hvilket gør det lettere at fjerne dem forsigtigt med en blød børste. Påfør en lille mængde olie på babyens hovedbund, lad den virke i nogle minutter eller natten over, og børst herefter skånsomt.

Baby balm til tør hud

Efter fødslen kan babyers hud opleve tørhed, især hvis de har været omgivet af fosterfedt i livmoderen. Mushies baby balm er en perfekt løsning til at genfugte og nære babyens hud, især på hænder, krop, og fødder. Den rige, men hurtigt absorberende formel, sikrer, at babyens hud forbliver blød og beskyttet uden at efterlade en fedtet rest. Desuden er balmen fedtbaseret, som gør, at den ikke udtørrer babyens hud yderligere som mange (overraskende nok) andre babycremer gør, fordi de er vandbaserede. 

Mange babyer, der lider af børneeksem, oplever også en positiv effekt med Mushies baby balm, fordi den netop fugtgiver huden uden at udtørre den, selvom det ikke er en decideret eksem-creme. 

Beskyttelse mod kulden

I de kolde måneder er babyens hud særligt udsat for kulde og tørhed, hvilket kan føre til tørre og røde kinder, hænder og sprukne læber. Påfør et tyndt lag af Mushies baby balm på babys kinder før en lur i barnevognen for at skabe en beskyttende barriere mod den kolde luft. Dette sikrer, at din baby forbliver komfortabel og beskyttet, mens den nyder sin søvn udendørs.

Med Mushies olie og baby balm som en del af den daglige plejerutine, sikres det, at babys hud får den bedste start på livet. Disse produkter er ikke kun udviklet med babys sarte hud for øje, men også med tanke på forældrenes ønske om at pleje og beskytte deres mest værdifulde skat.

Alt i alt er Mushies hudplejeprodukter anbefalelsesværdige både i anvendelse og produktion. De er skabt med omtanke, produceret i Danmark og har en række certificeringer, som gør, at de trygge at bruge, og samtidig effektive i mange forskellige situationer. 

Author

Tilbage til viden

Plejerutine til graviditeten, efter fødsel og baby

Plejerutine til graviditeten, efter fødsel og baby

Hent dit Essentielle Babyforløb

Alt du får med

Så blev jeg mor

Guide til Delte Mavemuskler

Genoptræning efter fødslen

Mindfulness og selvomsorg for mor

Guide til efterfødselskroppen - og sindet

Næste

forrige

01

Babymanualen

De første dage med baby

Sådan gør du med din baby - ebog

Guide til milepæle hos din baby

Alt du skal vide om de "første gange"

Næste

forrige

02

0 kr

Lad det ske! Opstart på fast føde

Rebozo guide

Mindfulness & Vejrtrækning

Fødselsplan skabeloner

Fødselsforberedelse ebog

Næste

forrige

03

0 kr

0 kr

Ammevenlige sutter fra FRIGG

Plejeprodukter fra Mushie

Alt til babys første måltid

Lav lækker mad til
din baby

Neglefil til de små hænder 

Svøb i det lækreste materiale 

Favorit produkter til dig og din baby

Lad os være 

Pennevenner

Følg din babys udvikling dagligt eller ugentligt under hele graviditeten, og indtil din baby fylder 1 år i vores essentielle graviditet - og babyforløb til 0 kr. Du får værdifuld viden, mini-kurser, eksklusive rabatkoder & faglig vejledning direkte i din indbakke eller i dit medlemsområde!