Indlæg

Nu starter jeg til personlig træning, og det er der en årsag til! 

9. oktober 2019 | Personlig

Jeg har længe haft planer om at gøre noget med mine ekstra kilo. 

Det kender du måske godt? Man vil gerne men kan ikke sådan rigtig komme i gang. Alt andet man også skal nå i løbet af en dag, får lov til at bestemme hvorvidt man træner eller ej. 

Well – ikke længere. 

Jeg har altid alt for meget at se til på arbejdet. Man vil jo gerne nå det hele, og med den vækst og efterspørgsel vi oplever, bliver vi alle nødt til at løbe stærkt. 

Men jeg har haft det ret træls i lang tid. Det er ikke fordi, jeg er utaknemmelig. Det er heller ikke fordi, jeg ikke har mulighed for at gøre noget ved det. 

Der har bare været for langt fra tanke til handling. 

Det er ligesom om, at der altid er noget andet der er vigtigere end min egen sundhed og velvære. 

For et par uger siden delte jeg en story omkring Nathaniels ikke-eksisterende søvn, og om der var nogle der havde nogle gode råd omkring det at få et barn på 4 år til at sove igennem natten. 

Og det var der mange der havde. Men et af rådene jeg fik var faktisk, at jeg skulle passe bedre på mig selv, så jeg kunne klare den manglende søvn hvis nu intet hjalp. 

Og det er måske det bedste råd jeg fik! 

For hvis jeg ikke passer på mig selv, kan jeg jo hellere ikke passe mit arbejde, mine børn og min familie.

Så nu har jeg hyret Katrine til at være min personlige træner 2 dage i ugen. 

Selvom jeg træner hver morgen og spiser overvejende sundt, får jeg ikke det optimale ud af min træning. Og nogle dage skipper jeg endda min træning til fordel for at besvare mails og udvikle produkter. Og det er IKKE okay! 

Mit mål er at blive bedre ved mig selv. At styrke min krop og smide nogle kilo. Og så er mit mål at få mere overskud og energi! 

Hvad er dine mål? 

Og kender du også det med virkelig at have lyst til at komme i gang med træning men ikke rigtig finde en rutine i det? Måske vil du følges ad med mig?

Velkommen

… til mit blogunivers.

Her vil jeg dele alt fra opskrifter og træningsprogrammer, til personlige indlæg og den nyeste viden med omdrejningspunkt i træning, sundhed, fertilitet, graviditet og efterfødsel. Jeg brænder for at hjælpe gravide, mødre og familier mod en sundere og stærkere hverdag, og jeg glæder mig til at inspirere dig!

Tak fordi du læser med <3

KIG LIDT RUNDT

Få bedre nætter!

Få bedre nætter!

Som mange af jer ved, har jeg haft et barn, som slet ikke har ville sovet om natten. Dette har selvfølgelig taget hårdt på vores familie. Både min mand og jeg har også døjet meget med at ligge...

Et halvt år som Corona mor

Et halvt år som Corona mor

Der er en grund til at kun én forælder har barsel. Her er min Corona-barsel på godt og ondt. En søndag morgen i slutningen af februar 2020 kom han ud, vores lille basse af en dreng. Ikke mindre end...

Sådan sætter jeg nye mål og når dem

Sådan sætter jeg nye mål og når dem

Jeg har læst ufattelig mange selvhjælpsbøger, set foredrag og udforsket, hvordan man kan coache sig selv, og nå de mål man sætter sig. I dag vil jeg derfor dele min viden med jer, så I måske også kan få lidt inspiration til, hvordan I kan nå de mål, I har!