Indlæg

Mine favorit børnevenlige brunchsteder i Aarhus

9. februar 2019 | Efterfødsel, Personlig

Børnevenlig brunch

Jeg elsker brunch! Og jeg var typen der spiste brunch ude hver weekend inden jeg blev mor. Det sker godt nok ikke så ofte mere, men når det gør, skal der tages hensyn til børn… eller hvertfald babyer!

Jeg har lavet en liste til dig med mine favorit brunchsteder, hvor jeg har fokuseret på at maden skal være godt, OG at jeg skal have mulighed for at pusle og amme mit barn, hvis behovet opstår.

Btw – kan jeg anbefale at tage en brunch i forbindelse med babys lur. Jeg har erfaret at man får mindre for pengene (man når ikke lige ofte op til buffeten) når man sidder og ammer i sit måltid :p

Jeg er for resten ALDRIG ude og spise brunch med de 2 store. Mine børn synes IKKE det er sjovt at være på en restaurant når de har spist sin mad. Det har de efter 2-3 bidder, også er resten af brunchen en kamp om at få dem til at sidde stille på sin stol uden at knuse noget. Ellers tak!

 

Ziggy Sidewalk ved å-boulevarden

Hyggelig restaurant midt på å’en. Deres brunch buffet er alsidig, og man mangler ikke noget. Pånær en appelsinjuice til mindre end 40 kr! Priserne på brunchen er middelklasse, men du skal selv købe kaffe/the til. Du må gerne amme, og de har en pusleplads på toiletterne. Om sommeren kan man sidde udenfor med barnevognen ved bordet. Ellers kan den stilles udenfor restauranten.

Langhoff og juul

Super skøn restaurant på guldsmedgade! Deres mad er fantastisk, så det tæller helt sikker op. Du kan også amme derinde, og barnevognen kan stilles ude foran vinduerne. Puslebord er der også! Priserne er lidt til den høje ende, men helt klart det værd!

Stiften

Stiften ligger på banegårdspladsen og har lige gennemgået en renovering! Der er forskellige brunch ideér og alle er ganske glimrende. Jeg er personlig mest til tag-selv buffet, hvilket stiften ikke har. Men der må ammes og pusles, også kan barnevognen stilles udenfor vinduet. Om sommeren kan man også nyde sin mad udenfor!

Juliette

En romantisk lille restaurant på jægergårdsgade. De har den LÆKRESTE brunch-menu. Men igen, ingen buffet. Priserne er lidt høje, men jeg har aldrig været utilfreds med deres mad eller betjening. Der er et puslebord på deres toilet, en gård hvor barnevognen kan stå, hvis man lige får en hjælpende hånd. Også er det bare at amme i vej!

Casablanca

Casablanca ligger ved mejlgade og har et rigtig lækkert buffet-bord med ALT en brunchmave kan lyste! Udover det er der masser af plads i deres nye renoverede restaurant. Også kan barnevognen stå lige udenfor! Jeg synes personalet er super søde og service minded, så man føler sig tilpas som mor derinde. Deres priser er helt okay, og der kan ammes og pusles derinde!

Velkommen

… til mit blogunivers.

Her vil jeg dele alt fra opskrifter og træningsprogrammer, til personlige indlæg og den nyeste viden med omdrejningspunkt i træning, sundhed, fertilitet, graviditet og efterfødsel. Jeg brænder for at hjælpe gravide, mødre og familier mod en sundere og stærkere hverdag, og jeg glæder mig til at inspirere dig!

Tak fordi du læser med <3

KIG LIDT RUNDT

Få bedre nætter!

Få bedre nætter!

Som mange af jer ved, har jeg haft et barn, som slet ikke har ville sovet om natten. Dette har selvfølgelig taget hårdt på vores familie. Både min mand og jeg har også døjet meget med at ligge...

Et halvt år som Corona mor

Et halvt år som Corona mor

Der er en grund til at kun én forælder har barsel. Her er min Corona-barsel på godt og ondt. En søndag morgen i slutningen af februar 2020 kom han ud, vores lille basse af en dreng. Ikke mindre end...