Fertilitet 

Graviditet

Amning

Baby

Barsel

Familie

Det essentielle graviditet - og baby forløb

Anbefalinger

Tips & Tricks

Fællesskab

Familieliv

Parforhold

Rejse

Selvomsorg

Personlig

Mine favorit børnevenlige brunchsteder i Aarhus

Jeg er Maria

Jeg er vores faglige bidragsyder når det kommer til at fra delte mavemuskler, bækkengener, ernæring under og efter graviditeten, opstart på fast føde og ikke mindst sundhed i forbindelse med infertilitet

hey there

Haps en plads på
det essentielle graviditets/baby forløb!

jeg vil med!

Se dig omkring

Få hjælp, tips og støtte under din graviditet!

Lyt med til podcasten hos Morsomhed lige her

Jeg elsker brunch! Og jeg var typen, der spiste brunch ude hver weekend, inden jeg blev mor. Det sker godt nok ikke så ofte mere, men når det gør, skal der tages hensyn til børn… eller hvertfald babyer!

Jeg har lavet en liste til dig med mine favorit brunchsteder, hvor jeg har fokuseret på, at maden skal være god, OG at jeg skal have mulighed for at pusle og amme mit barn, hvis behovet opstår.

Btw – kan jeg anbefale at tage en brunch i forbindelse med babys lur. Jeg har erfaret at man får mindre for pengene (man når ikke lige ofte op til buffeten) når man sidder og ammer i sit måltid :p

Jeg er for resten ALDRIG ude og spise brunch med de 2 store. Mine børn synes IKKE, det er sjovt at være på en restaurant, når de har spist deres mad. Det har de efter 2-3 bidder, og så er resten af brunchen en kamp om at få dem til at sidde stille på sin stol uden at knuse noget. Ellers tak!

Ziggy Sidewalk ved å-boulevarden

Hyggelig restaurant midt på å’en. Deres brunch buffet er alsidig, og man mangler ikke noget. Pånær en appelsinjuice til mindre end 40 kr! Priserne på brunchen er middelklasse, men du skal selv købe kaffe/the til. Du må gerne amme, og de har en pusleplads på toiletterne. Om sommeren kan man sidde udenfor med barnevognen ved bordet. Ellers kan den stilles udenfor restauranten.

Langhoff og juul

Super skøn restaurant på Guldsmedgade! Deres mad er fantastisk, så det tæller helt sikker op. Du kan også amme derinde, og barnevognen kan stilles ude foran vinduerne. Puslebord er der også! Priserne er lidt til den høje ende, men helt klart det værd!

Stiften

Stiften ligger på banegårdspladsen og har lige gennemgået en renovering! Der er forskellige brunch ideér og alle er ganske glimrende. Jeg er personlig mest til tag-selv buffet, hvilket stiften ikke har. Men der må ammes og pusles, og så kan barnevognen stilles udenfor vinduet. Om sommeren kan man også nyde sin mad udenfor!

Juliette

En romantisk lille restaurant på Jægergårdsgade. De har den LÆKRESTE brunch-menu. Men igen ingen buffet. Priserne er lidt høje, men jeg har aldrig været utilfreds med deres mad eller betjening. Der er et puslebord på deres toilet, en gård hvor barnevognen kan stå, hvis man lige får en hjælpende hånd. Og så er det bare at amme!

Casablanca

Casablanca ligger ved Mejlgade og har et rigtig lækkert buffet-bord med ALT en brunchmave kan lyste! Udover det er der masser af plads i deres nye renoverede restaurant. Og så kan barnevognen stå lige udenfor! Jeg synes, personalet er super søde og serviceminded, så man føler sig tilpas som mor derinde. Deres priser er helt okay, og der kan ammes og pusles derinde!

Author

Tilbage til Viden

Mine favorit børnevenlige brunchsteder i Aarhus

Mine favorit børnevenlige brunchsteder i Aarhus

Alt du får med

Hent dit Essentielle Graviditetsforløb

Yes jeg er gravid!

Guide til vitaminer under graviditeten

Tjekliste til jordemoder tider

Alt du skal vide om træning og sundhed

Tjekliste til kemi, makeup og pleje

Næste

forrige

01

Fødselsforberedelse

Rebozo

Mindfulness og vejrtrækningsøvelser

Fødselsforberedelese ebog

Fødselspakken

Næste

forrige

02

0 kr

Udstyrsguiden

Barnevognsquiz

Din komplette guide af udstyr

Nice to have / need to have 

Rabatkodehæfte

Næste

forrige

03

0 kr

0 kr

Lad os være 

Pennevenner

Følg din babys udvikling dagligt eller ugentligt under hele graviditeten, og indtil din baby fylder 1 år i vores essentielle graviditet - og babyforløb til 0 kr. Du får værdifuld viden, mini-kurser, eksklusive rabatkoder & faglig vejledning direkte i din indbakke eller i dit medlemsområde!