fbpx

Mine favorit børnevenlige brunchsteder i Aarhus

9. februar 2019 | Efterfødsel, Personlig | 0 Kommentarer

Børnevenlig brunch

Jeg elsker brunch! Og jeg var typen der spiste brunch ude hver weekend inden jeg blev mor. Det sker godt nok ikke så ofte mere, men når det gør, skal der tages hensyn til børn… eller hvertfald babyer!

Jeg har lavet en liste til dig med mine favorit brunchsteder, hvor jeg har fokuseret på at maden skal være godt, OG at jeg skal have mulighed for at pusle og amme mit barn, hvis behovet opstår.

Btw – kan jeg anbefale at tage en brunch i forbindelse med babys lur. Jeg har erfaret at man får mindre for pengene (man når ikke lige ofte op til buffeten) når man sidder og ammer i sit måltid :p

Jeg er for resten ALDRIG ude og spise brunch med de 2 store. Mine børn synes IKKE det er sjovt at være på en restaurant når de har spist sin mad. Det har de efter 2-3 bidder, også er resten af brunchen en kamp om at få dem til at sidde stille på sin stol uden at knuse noget. Ellers tak!

 

Ziggy Sidewalk ved å-boulevarden

Hyggelig restaurant midt på å’en. Deres brunch buffet er alsidig, og man mangler ikke noget. Pånær en appelsinjuice til mindre end 40 kr! Priserne på brunchen er middelklasse, men du skal selv købe kaffe/the til. Du må gerne amme, og de har en pusleplads på toiletterne. Om sommeren kan man sidde udenfor med barnevognen ved bordet. Ellers kan den stilles udenfor restauranten.

Langhoff og juul

Super skøn restaurant på guldsmedgade! Deres mad er fantastisk, så det tæller helt sikker op. Du kan også amme derinde, og barnevognen kan stilles ude foran vinduerne. Puslebord er der også! Priserne er lidt til den høje ende, men helt klart det værd!

Stiften

Stiften ligger på banegårdspladsen og har lige gennemgået en renovering! Der er forskellige brunch ideér og alle er ganske glimrende. Jeg er personlig mest til tag-selv buffet, hvilket stiften ikke har. Men der må ammes og pusles, også kan barnevognen stilles udenfor vinduet. Om sommeren kan man også nyde sin mad udenfor!

Juliette

En romantisk lille restaurant på jægergårdsgade. De har den LÆKRESTE brunch-menu. Men igen, ingen buffet. Priserne er lidt høje, men jeg har aldrig været utilfreds med deres mad eller betjening. Der er et puslebord på deres toilet, en gård hvor barnevognen kan stå, hvis man lige får en hjælpende hånd. Også er det bare at amme i vej!

Casablanca

Casablanca ligger ved mejlgade og har et rigtig lækkert buffet-bord med ALT en brunchmave kan lyste! Udover det er der masser af plads i deres nye renoverede restaurant. Også kan barnevognen stå lige udenfor! Jeg synes personalet er super søde og service minded, så man føler sig tilpas som mor derinde. Deres priser er helt okay, og der kan ammes og pusles derinde!

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sådan får du tid til at træne med en baby i huset

Sådan får du tid til at træne med en baby i huset

Det kan som mor være svært at finde tid til sig selv og finde tid til, hvornår man skal træne. Heldigvis behøver din baby ikke at sove, for at du kan få trænet. Der er nemlig rigtig mange måder, hvorpå du kan inddrage din baby i træningen.

Share This