Tilmeld dig det essentielle graviditets-og babyforløb til 0 kr

om mig

kontakt

terminsgrupper

mediekit

shop

favoritter

podcast

blog

freebies

Online kurser

Hejsa!

Naviger

Jeg er Maria Dior. Mor til 3, iværksætter med ADHD og popcornhjerne! Jeg elsker at have dig med i kulisserne, og håber du nyder at bruge tid på mit site!

Mine favorit børnevenlige brunchsteder i Aarhus

Jeg er Maria

Jeg blogger om alt fra sunde opskrifter, gode træningsøvelser, livet som mor, rejser og indretning, og selvfølgelig mit liv som iværksætter og content creator. Velkommen ind i varmen

hey there

Haps en plads på det essentielle graviditet/baby forløb

jeg vil med!

Hop ind og find alle mine opskrifter her!

Top kategorier

Find alle guides og indlæg til dig der er på barsel

Få hjælp, tips og støtte under din graviditet!

Hvad foretager jeg mig i mit liv for tiden? Hop ind og find ud af det! 

Nogle af mine favoritter

01

Beauty & wellness

02

Bolig og interiør

03

Sundhed 

04

Alt til børnene

Lyt til Podcasten

Børnevenlig brunch

Jeg elsker brunch! Og jeg var typen der spiste brunch ude hver weekend inden jeg blev mor. Det sker godt nok ikke så ofte mere, men når det gør, skal der tages hensyn til børn… eller hvertfald babyer!

Jeg har lavet en liste til dig med mine favorit brunchsteder, hvor jeg har fokuseret på at maden skal være godt, OG at jeg skal have mulighed for at pusle og amme mit barn, hvis behovet opstår.

Btw – kan jeg anbefale at tage en brunch i forbindelse med babys lur. Jeg har erfaret at man får mindre for pengene (man når ikke lige ofte op til buffeten) når man sidder og ammer i sit måltid :p

Jeg er for resten ALDRIG ude og spise brunch med de 2 store. Mine børn synes IKKE det er sjovt at være på en restaurant når de har spist sin mad. Det har de efter 2-3 bidder, også er resten af brunchen en kamp om at få dem til at sidde stille på sin stol uden at knuse noget. Ellers tak!

 

Ziggy Sidewalk ved å-boulevarden

Hyggelig restaurant midt på å’en. Deres brunch buffet er alsidig, og man mangler ikke noget. Pånær en appelsinjuice til mindre end 40 kr! Priserne på brunchen er middelklasse, men du skal selv købe kaffe/the til. Du må gerne amme, og de har en pusleplads på toiletterne. Om sommeren kan man sidde udenfor med barnevognen ved bordet. Ellers kan den stilles udenfor restauranten.

Langhoff og juul

Super skøn restaurant på guldsmedgade! Deres mad er fantastisk, så det tæller helt sikker op. Du kan også amme derinde, og barnevognen kan stilles ude foran vinduerne. Puslebord er der også! Priserne er lidt til den høje ende, men helt klart det værd!

Stiften

Stiften ligger på banegårdspladsen og har lige gennemgået en renovering! Der er forskellige brunch ideér og alle er ganske glimrende. Jeg er personlig mest til tag-selv buffet, hvilket stiften ikke har. Men der må ammes og pusles, også kan barnevognen stilles udenfor vinduet. Om sommeren kan man også nyde sin mad udenfor!

Juliette

En romantisk lille restaurant på jægergårdsgade. De har den LÆKRESTE brunch-menu. Men igen, ingen buffet. Priserne er lidt høje, men jeg har aldrig været utilfreds med deres mad eller betjening. Der er et puslebord på deres toilet, en gård hvor barnevognen kan stå, hvis man lige får en hjælpende hånd. Også er det bare at amme i vej!

Casablanca

Casablanca ligger ved mejlgade og har et rigtig lækkert buffet-bord med ALT en brunchmave kan lyste! Udover det er der masser af plads i deres nye renoverede restaurant. Også kan barnevognen stå lige udenfor! Jeg synes personalet er super søde og service minded, så man føler sig tilpas som mor derinde. Deres priser er helt okay, og der kan ammes og pusles derinde!

Børnevenlig brunch

Jeg elsker brunch! Og jeg var typen der spiste brunch ude hver weekend inden jeg blev mor. Det sker godt nok ikke så ofte mere, men når det gør, skal der tages hensyn til børn… eller hvertfald babyer!

Jeg har lavet en liste til dig med mine favorit brunchsteder, hvor jeg har fokuseret på at maden skal være godt, OG at jeg skal have mulighed for at pusle og amme mit barn, hvis behovet opstår.

Btw – kan jeg anbefale at tage en brunch i forbindelse med babys lur. Jeg har erfaret at man får mindre for pengene (man når ikke lige ofte op til buffeten) når man sidder og ammer i sit måltid :p

Jeg er for resten ALDRIG ude og spise brunch med de 2 store. Mine børn synes IKKE det er sjovt at være på en restaurant når de har spist sin mad. Det har de efter 2-3 bidder, også er resten af brunchen en kamp om at få dem til at sidde stille på sin stol uden at knuse noget. Ellers tak!

 

Ziggy Sidewalk ved å-boulevarden

Hyggelig restaurant midt på å’en. Deres brunch buffet er alsidig, og man mangler ikke noget. Pånær en appelsinjuice til mindre end 40 kr! Priserne på brunchen er middelklasse, men du skal selv købe kaffe/the til. Du må gerne amme, og de har en pusleplads på toiletterne. Om sommeren kan man sidde udenfor med barnevognen ved bordet. Ellers kan den stilles udenfor restauranten.

Langhoff og juul

Super skøn restaurant på guldsmedgade! Deres mad er fantastisk, så det tæller helt sikker op. Du kan også amme derinde, og barnevognen kan stilles ude foran vinduerne. Puslebord er der også! Priserne er lidt til den høje ende, men helt klart det værd!

Stiften

Stiften ligger på banegårdspladsen og har lige gennemgået en renovering! Der er forskellige brunch ideér og alle er ganske glimrende. Jeg er personlig mest til tag-selv buffet, hvilket stiften ikke har. Men der må ammes og pusles, også kan barnevognen stilles udenfor vinduet. Om sommeren kan man også nyde sin mad udenfor!

Juliette

En romantisk lille restaurant på jægergårdsgade. De har den LÆKRESTE brunch-menu. Men igen, ingen buffet. Priserne er lidt høje, men jeg har aldrig været utilfreds med deres mad eller betjening. Der er et puslebord på deres toilet, en gård hvor barnevognen kan stå, hvis man lige får en hjælpende hånd. Også er det bare at amme i vej!

Casablanca

Casablanca ligger ved mejlgade og har et rigtig lækkert buffet-bord med ALT en brunchmave kan lyste! Udover det er der masser af plads i deres nye renoverede restaurant. Også kan barnevognen stå lige udenfor! Jeg synes personalet er super søde og service minded, så man føler sig tilpas som mor derinde. Deres priser er helt okay, og der kan ammes og pusles derinde!

+ vis kommentarer

- Hide Comments

Skriv en kommentar

Når jeg ikke løber febrilsk rundt efter mine tre unger eller kysser på min mand, så kaster jeg kærlighed på mit andet hjertebarn – nemlig min online business.
Jeg arbejder med træning og sundhed før, under og efter en graviditet. Jeg har en uddannelse indenfor global sundhed og ernæring, et års studium fra UCLA i Los Angeles i bækken- og rygtræning under graviditet, en personlig træner uddannelse, en masse kurser og ikke mindst 10 års erfaring i at undervise gravide og mødre i optimal kost og træning.

I dag foregår det hele online, og jeg smiler til op over begge ører, når jeg får lov til at hjælpe gravide og nybagte mødre med at blive en gladere, sundere og stærkere udgave af sig selv.

Lær mere om mig

Top freebies

Gratis viden til at hjælpe dig videre

gratis minikursus

Tilmeld

gratis workshop

Online amme-forberedelse

Tilmeld

Gratis ebog

Din koplette guide til delte mavemuskler

Tilmeld

god ide alarm!

Lad os være 

Pennevenner

Hver uge leverer vi gode tips, anbefalinger, små snutter med værdifuld viden og inspiration til livet som gravid, på barsel eller i rollen som mor. Indhold med fokus på D-I-G. For ingen bryder sig om spam, vel?!