Fertilitet 

Graviditet

Amning

Baby

Barsel

Familie

Det essentielle graviditet - og baby forløb

Anbefalinger

Tips & Tricks

Fællesskab

Familieliv

Parforhold

Rejse

Selvomsorg

mød mig som jeg er


Velkommen til mit online fristed, hvor livets enkelhed møder moderinstinkt og kreativitet. Som mor til tre vidunderlige børn, en iværksætter med et ubendigt touch af ADHD, og med en professionel baggrund inden for sundhed og ernæring, er jeg klar til, at invitere dig ind i mit online univers

Jeg har opdaget en dyb, indre passion for at leve et simplere og mere meningsfuldt liv - meget forskelligt fra min travle hverdag som Chief Content Officer i Baby Akademiet. Denne åbenbaring leder mig tilbage til de urgamle traditioner og instinkter, der trækker os til at være fuldstændigt til stede i nuet, især gennem den helende proces med at tilberede nærende måltider, der ernærer kroppen og fylder sjælen med energi.

På Mariadior.dk inviterer jeg mødre og gravide ind i en verden, hvor vi genopdager glæden ved at skabe med vores hænder og hjerter - fra at plante et enkelt frø og se det vokse til en blomstrende kartoffel, til den dybe tilfredsstillelse ved at forvandle denne kartoffel til et måltid, der bringer familier sammen ved spisebordet.

Når jeg finder et øjebliks fred i livets tumult (ja, det sker!), elsker jeg at dykke ned i håndværkets verden, hvor jeg strikker, syr og former ler til keramik. Disse stille stunder er, hvor jeg genoplader, og jeg ser frem til at dele denne glæde med dig gennem mine oplevelser og DIY-projekter.

Desuden er jeg på en kontinuerlig rejse mod at være mere mindful og holde mig sund, ikke kun gennem den mad, jeg tilbereder, men også gennem bevidst bevægelse og fordybelse i øjeblikket.

Så tag min hånd (virtuelt, selvfølgelig), og lad os træde ind i en verden, hvor vi kan genforbinde med os selv, vores familier, og den jord, der nærer os. Her vil vi fejre den komplekse skønhed i simpelt liv og den ro, der kommer fra at være sandt tilstedeværende.

Tak fordi du er her. Nu begynder vores fælles rejse.

Kærligst,
Maria

Let's get to it...

BLOGGEN

her kommer overskriften på artiklen til at stå når den kobles til wordpress

Mariadiorblog

Opskrifter

Have & Køkken

Kreativt

Personlig

Find alle opskrifter der er designet særligt til dig der er mor og gravid, og som vil have sund og nærende mad på kort tid

Bliv inspireret af de forvandlinger vi er i gang med i vores køkken og udeområde i vores 311 kvm arkitekttegnede hus

Jeg ELSKER krea - og selv om jeg er ret ny i den kreative verdenen, er du velkommen indenfor i mit skønne univers

Jeg deler ikke ret meget personligt, for jeg er egentlig mest til, at bare passe mig selv. men jeg har et par historier og oplevelser jeg har valgt at dele, fordi jeg tror det kan give dig værdi. 

Sage kaffemaskine

Kaffen bliver ikke meget bedre end dette! Og den kan endda brygges og skummes fra dig eget køkken!

Kollagen pulver

For at holde min hud og krop yngre, elsker jeg mit kollagenpulver! Du kan få det samme fra Copenhagen Health lige her 

Favoritter 

Mariadiorblog

læs med her

Nyeste indlæg

Jeg er ikke særlig spirituel. Jeg har heller aldrig været ret god til at mærke efter inde i min krop. Jeg har måske altid synes det var sådan lidt hokus pokus det der med, at følge sin mavefornemmelse, eller mærke efter hvor godt man har det. Ikke fordi jeg ikke har tænkt det er rigtigt at gøre. Men måske mere fordi jeg i mange år har været ekstremt påvirket af den måde vores samfun er indrettet på, hvor det i stor grad handler om at være en superkvinde. Og jeg har ikke kunnet forene dét at være en superkvinde med det at også passe på sig selv. 

Derfor har jeg i gennem det seneste år følt et "kald" tilbage til vores simple liv. Du ved dengang hvor man lavede et måltid fra bunden. Høstede sine egne råvarer fra haven. Syltede. Arvet ens køkkenstel fra ens mormor, som hun selv havde arvet. Og syede flængen i kjolen, fremfor at bestille en ny på nettet. Det er ikke fordi jeg er en ekspert. Men det tiltaler mig ekstremt meget, at bruge hjemmet og tiden væk fra de nye normer jeg ser i vores samfund, væk fra forventninger. væk fra jag og stres, og hen til nærvær med mine børn. omfavnelse og fordybelse i noget der er så basalt som, at lave et måltid vi sammen kan nyde. 

Det startede med en personlig rejse for mig, og et indre behov for, at finde en balance i et travlt liv med mange forventtlinger

Måske mit favorit "menneske" i hele verden!

Sig hej til Jason

Det har taget noget tid, at blive enig med mig selv om, det her overhovedet var noget jeg havde lyst til. Altså at have en hjemmeside og en sociale medie platform hvor jeg deler min passion for "slow living" og madlavning og krea. For på den ene side er det mit frirum hvor jeg ikke er på arbejde. Og er det ikke lidt hyklerisk at søge tilbage til "rødderne" og det at være offline, for så at ligge det online? 

Men jeg tror jeg har fundet en balance i det. For det er jo ikke stunden hvor jeg står og er fordybet og er tilstedet jeg afbryder ved at tage min telefon op for at filme det hele. En del af mig kan nemlig godt lide, at fordybe mig i processen med at redigere og gøre det indhold jeg har skabt flot også. 

Måske finder jeg ud af, at det ikke er det rigtige alligevel, også kan man jo altid stoppe og fortryde sin beslutning. Men indtil nu giver det mig værdi at føle, at du på den anden side af skermen også kan få god gavn af mit indhold og det jeg skaber. Så jeg håber, at det er sådan det er for dig også. 

Jeg er ikke en trendsætter. Jeg er hellere ikke unik. 
Og måske er jeg her mest for min egen skyld

Favoritter fra min shop

Mine absolutte favoritter fra min lille, men mægtige shop

KREATIVITET

KAN IKKE LEVE UDEN

BAND OF BROTHERS

VERDENS BEDSTE SERIE

STRIK OG SYNING

NUVÆRENDE HOBBY

SUNDHED

PASSIONERET OMKRING

SOMMERHUS

min største drøm er at eje et

not about

sammenligning,
quick fixes,
bullsh*t,
Urealistiske forventninger,
Jante loven

I'M NOT ABOUT

Simpelt liv i "gamle dage",
søde drinks,
store drømme
hjælpe dig med at finde dine 
superkræfter

all about

I'm ALL ABOUT

Alt alle burde forkæles med 

Vi har brugt LANG tid på, at finde sammen med vores samarbejdspartnere. Vi har brugt endnu længere tid på, at teste deres produkter og ydelser af. Herunder finder du vores absolut favorit produkter - og brands indenfor de kategorier der spiller en roller under og efter graviditeten.

© Mariadior. All rights reserved. | Legal 
En del af Baby Akademiet ApS

@mariadiordk

Maria Dior er en del af Baby Akademiet ApS

Maria dior

Lad os være 

Pennevenner

Følg din babys udvikling dagligt eller ugentligt under hele graviditeten, og indtil din baby fylder 1 år i vores essentielle graviditet - og babyforløb til 0 kr. Du får værdifuld viden, mini-kurser, eksklusive rabatkoder & faglig vejledning direkte i din indbakke eller i dit medlemsområde!