Menu

kontakt

om mig

mediekit

terminsgrupper

webshop

favoritter

podcast

free STUFF

Onlinekurser

Jeg er Maria Dior. Mor til 3, iværksætter med ADHD og popcornhjerne! Jeg elsker at have dig med "på holdet". Se dig omkring jeg håber du nyder at bruge tid på mit site!

Hejsa!

Lam m. bagte aspargeskartofler

Jeg er Maria

Jeg blogger om alt fra sunde opskrifter, gode træningsøvelser, livet som mor, rejser og indretning, og selvfølgelig mit liv som iværksætter og content creator. Velkommen ind i varmen

hey there

Haps en plads på det essentielle graviditet/baby forløb

jeg vil med!

Hop ind og find alle mine opskrifter her!

SE DIG OMKRING

Find alle guides og indlæg til dig der er på barsel

Få hjælp, tips og støtte under din graviditet!

Hvad foretager jeg mig i mit liv for tiden? Hop ind og find ud af det! 

Nogle af mine favoritter

01

Beauty & wellness

02

Bolig og interiør

03

Sundhed 

04

Alt til børnene

Find alle guides og indlæg til om at være familie

En lækker lørdagsret du nemt kan gange op, hvis der kommer gæster forbi

Tid: 30 min

2 Portioner

Ingredienser

200 g. små aspargeskartofler

Koldpresset rapsolie

Havsalt

En kvist rosmarin, alternativt en tsk. tørret rosmarin

200 g. palmekål, grønkål eller savojkål

Ekstra jomfruolivenolie

1 fed hvidløg

¼ tsk. stødte tørrede chiliflager

100 g. grønne bønner

2 stk. lammefilet a ca. 150g

2 tsk. smør

Friskkværnet sort peber

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 grader.

Skrub kartoflerne, dup dem tørre, skær dem i halve på langs, og gnid dem let med rapsolie. Giv dem et drys salt, vend dem med rosmarinnåle, og bag i 20 minutter.

Gør kålen i stand. Er det palmekål eller grønkål, skal stokken og lidt af bunden skæres fra. Skær bladene i mindre stykker, skyl dem, og slyng dem tørre.

Gør bønnerne i stand.

Steg kålen i 1 spsk. olivenolie sammen med presset hvidløg og chili. Kort tid, men lidt hårdt. Smag til med salt.

Kog bønnerne i letsaltet vand med dryp af rapsolie – 2-3 minutter.

Dup kødet tørt. Varm 2 tsk. olivenolie op på panden, kom smør ved, lad det bruse op, og steg nu kødet ca. 4-7 minutter på hver side, afhængigt af tykkelsen. Krydr med salt og peber undervejs.

Anret kødet med kål, bønner og kartofler.

Se denne opskrift og 6 andre i hæftet “En uges madplan til gravide” her

En lækker lørdagsret du nemt kan gange op, hvis der kommer gæster forbi

Tid: 30 min

2 Portioner

Ingredienser

200 g. små aspargeskartofler

Koldpresset rapsolie

Havsalt

En kvist rosmarin, alternativt en tsk. tørret rosmarin

200 g. palmekål, grønkål eller savojkål

Ekstra jomfruolivenolie

1 fed hvidløg

¼ tsk. stødte tørrede chiliflager

100 g. grønne bønner

2 stk. lammefilet a ca. 150g

2 tsk. smør

Friskkværnet sort peber

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 grader.

Skrub kartoflerne, dup dem tørre, skær dem i halve på langs, og gnid dem let med rapsolie. Giv dem et drys salt, vend dem med rosmarinnåle, og bag i 20 minutter.

Gør kålen i stand. Er det palmekål eller grønkål, skal stokken og lidt af bunden skæres fra. Skær bladene i mindre stykker, skyl dem, og slyng dem tørre.

Gør bønnerne i stand.

Steg kålen i 1 spsk. olivenolie sammen med presset hvidløg og chili. Kort tid, men lidt hårdt. Smag til med salt.

Kog bønnerne i letsaltet vand med dryp af rapsolie – 2-3 minutter.

Dup kødet tørt. Varm 2 tsk. olivenolie op på panden, kom smør ved, lad det bruse op, og steg nu kødet ca. 4-7 minutter på hver side, afhængigt af tykkelsen. Krydr med salt og peber undervejs.

Anret kødet med kål, bønner og kartofler.

Se denne opskrift og 6 andre i hæftet “En uges madplan til gravide” her

+ vis kommentarer

GEM KOMMENTAR

Skriv en kommentar

Læs mere om mig

Når jeg ikke løber febrilsk rundt efter mine tre unger eller kysser på min mand, så kaster jeg kærlighed på mit andet hjertebarn – nemlig min online business.
Jeg arbejder med træning og sundhed før, under og efter graviditeten. Jeg har en uddannelse indenfor global sundhed og ernæring, et års studium fra UCLA i Los Angeles i bækken- og rygtræning under graviditeten, en personlig træner uddannelse, en masse kurser og ikke mindst 10 års erfaring i at undervise gravide og mødre i optimal kost og træning.

I dag foregår det hele online, og jeg smiler til op over begge ører, når jeg får lov til at hjælpe gravide og nybagte mødre med at blive en gladere, sundere og stærkere udgave af sig selv.

Top freebies

Gratis viden til at hjælpe dig videre

gratis minikursus

Tilmeld

gratis workshop

Online ammeforberedelse

Tilmeld

Gratis ebog

Din koplette guide til delte mavemuskler

Tilmeld

god ide alarm!

Lad os være 

Pennevenner

Få gode tips, anbefalinger, små perler med værdifuld viden og inspiration til livet som gravid, på barsel eller i som mor. Indhold med fokus på D-I-G. For ingen bryder sig om spam, vel?!