Fertilitet 

Graviditet

Amning

Baby

Barsel

Familie

Det essentielle graviditet - og baby forløb

Anbefalinger

Tips & Tricks

Fællesskab

Familieliv

Parforhold

Rejse

Selvomsorg

Barsel, Mor sundhed

Kampen mod mor-kroppen

Jeg er Maria

Jeg er vores faglige bidragsyder når det kommer til at fra delte mavemuskler, bækkengener, ernæring under og efter graviditeten, opstart på fast føde og ikke mindst sundhed i forbindelse med infertilitet

hey there

Haps en plads på
det essentielle graviditets/baby forløb!

jeg vil med!

Se dig omkring

Få hjælp, tips og støtte under din graviditet!

Lyt med til podcasten hos Morsomhed lige her

Insta-moms og selvhad

Vi kvinder må være noget nær verdensmestre i at være utilfredse med os selv. Vi scorer max point i alle konkurrencer, når det handler om at dømme os selv, tale grimt om os selv og have kæmpe forventninger til os selv.

”Jeg skal være en super mor, super kæreste/kone, have et flot og pænt hjem, virke overskudsagtig, gå i det rigtige tøj og se ud, som jeg gjorde, før jeg blev gravid”.

Og nej piger, det skal I ikke!

Der er et kæmpe fokus på kvindekroppen efter fødslen, og måske følger du selv personer på de sociale medier, der er tilbage i form kort tid efter fødslen? Men det er vigtigt at huske på, at disse kvinder sandsynligvis havde et helt andet udgangspunkt end dig, da de blev gravide.

Samfundet sætter alle disse forventninger op, men bag facaden hos instagrammere og insta-moms er der ikke altid så rosenrødt, som billederne afspejler. Derfor må I heller ikke lade jer blive tryllebundet af alle disse forventninger. Det er et falsk billede, og ingen kan opnå dette og stadig være en fantastisk, glad og engageret mor/kone/kæreste fra den ene dag til den anden.

Jeg vil gerne veje det samme og se ud, som før jeg var gravid..

Den sætning hører vi ofte.
Og hvis dette er dit mål, så giver du dig selv de dårligste forudsætninger for at lykkedes.


Din krop har været igennem en graviditet (måske flere). Den har skabt et barn, gjort dig til forælder, og du har været vågen i utallige nætter i træk. Sæt pris på alt det, din krop kan i stedet for at hade den, for det den ikke kan eller er.

Sæt pris på din krop, og gør noget godt for den. Spis sundt for at give den de bedste forudsætninger for at være sund, og træn for at skabe en stærk og energisk krop. En krop der kan holde til at bære rundt på dine børn, lege med dine børn og stadig fungere efter utallige nætter med minimal søvn.

Forventninger vs. Realitet

– NEJ! du skal ikke stå skarpt 8 uger efter, du har født!

Så tag den nu med ro, og træn når du er klar til det. Det er en omvæltning at blive mor, og mange kvinder føler ikke, at de kan tillade sig at sætte tid af til træning – da de således prioriterer sig selv over deres baby.

Vi mener dog netop, at træning med din baby er den perfekte mellemvej. Du får din træning, og baby bliver aktiveret gennem træningen. Vi har opbygget vores Fit moms & baby bootcamp ud fra denne problematik, og vi kan allerede nu mærke, at vores bootcampere ikke føler, at de prioriterer sig selv over deres baby.

Vi bygger træningen op om problematikker, der kan være opstået efter en fødsel, og bruger baby som redskab, således at babys sanser og motorik vil blive sat i spil, mens du som mor får sved på panden.

Vi anbefaler opstart af træning ca. 6 uger efter vaginal fødsel og 8 uger efter kejsersnit. Men alle kroppe er forskellige, så lyt til din krop og mærk efter, hvornår du er klar.

– Nyd den første tid som mor, og tag fat i træningen med din baby, når du er klar til det!

Du kan altid kigge forbi vores center til en workshop eller en gratis konsultation, så vi sammen kan finde ud af, hvornår du er klar til at påbegynde træning.

Sidder du allerede nu og er klar til at komme i gang, så tilmeld dig næste opstart i uge 25, d. 17 og 18 juni. https://mariadior.simplero.com/product_categories/31935-Bootcamps-for-moedre

Og sidst men ikke mindst..Din krop er faktisk ret fantastisk, og det skal du huske at fortælle dig selv. Forsøg at sætte pris på dig selv og din krop, og sørg for, at de ting du gør, er for at styrke din krop, nære din krop og passe på din krop.

Author

Tilbage til Viden

Kampen mod mor-kroppen

Kampen mod mor-kroppen

Alt du får med

Hent dit Essentielle Graviditetsforløb

Yes jeg er gravid!

Guide til vitaminer under graviditeten

Tjekliste til jordemoder tider

Alt du skal vide om træning og sundhed

Tjekliste til kemi, makeup og pleje

Næste

forrige

01

Fødselsforberedelse

Rebozo

Mindfulness og vejrtrækningsøvelser

Fødselsforberedelese ebog

Fødselspakken

Næste

forrige

02

0 kr

Udstyrsguiden

Barnevognsquiz

Din komplette guide af udstyr

Nice to have / need to have 

Rabatkodehæfte

Næste

forrige

03

0 kr

0 kr

Lad os være 

Pennevenner

Følg din babys udvikling dagligt eller ugentligt under hele graviditeten, og indtil din baby fylder 1 år i vores essentielle graviditet - og babyforløb til 0 kr. Du får værdifuld viden, mini-kurser, eksklusive rabatkoder & faglig vejledning direkte i din indbakke eller i dit medlemsområde!