fbpx

Hindbærcheesecake

juli 6, 2019 | 0 Kommentarer

Opskrift på hindbærcheesecake på nøddebund

 

Nøddebund:

2 spsk havregryn (finvalsede)

1 dl pekannødder

0,5 dl mandelmel

1 dl cashewnødder (lagt i vand minst 1 time forinden)

100 gr smeltet smør eller kokosolie.

8 dadler uden sten

1 banan

1 tsk vaniljepulver

 

 

Sådan gør du:

Put alle ingredienser i en foodprocessor udover smør/kokosolie, og blend til det er en hel masse.

Læg massen i en kageform (24 Ø brugte jeg selv).

Smelt smør/kokosolie og hæld udover massen. Fordel det godt så det er over hele massen.

Bag massen i ovnen i 5-10 minutter på 175 grader.

Lad den køle helt af inden du putter fyldet på.

 

Imens kagen køler af, laver du fyldet:

2 pk philadelphia – for LCHF versionen – full fat. Ellers efter ønske.

1 pose frosne hindbær af 250 gr.

2 spsk sukkererstatning fra easis (kan sløjfes, men kagen bliver så ikke så sød).

1 dl cashewnødder (lagt i vand i mindst 1 time forinden)

3 ark husblas

2 spsk mandelmælk (kokosmælk, havremælk eller alm mælk kan også bruges)

1 tsk kardemomme

1 tsk vaniljepulver

 

Sådan gør du:

Blend cashewnødder, philadelphia, mælk, vaniljepulver og kardemomme i en foodprocessor til det er en fast masse.

Kog hindbærrene og tilsæt husblas efter pakkens anvisninger.

Tilsæt sukkererstatning fra easis i hindbærblandingen og rør godt rundt.

Del massen fra philadelphia blandingen i 2, og læg den ene del over nøddebunden, som du derefter stiller i fryseren i en times tid – gerne 2.

I den anden blanding kommer du hindbærrene i og blander godt sammen. Hæld det over den hvide blanding og sæt det derefter i køleskabet til servering.

 

 

Kagen kan holde sig god på køl i et par dage, og i fryseren i en måneds tid.

Pynt med friske bær og spiselige blomster og nyd med mødregruppen eller familien!

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Share This