Menu

kontakt

om mig

mediekit

terminsgrupper

webshop

favoritter

podcast

free STUFF

Onlinekurser

Jeg er Maria Dior. Mor til 3, iværksætter med ADHD og popcornhjerne! Jeg elsker at have dig med "på holdet". Se dig omkring jeg håber du nyder at bruge tid på mit site!

Hejsa!

Hindbærcheesecake

Hindbærcheesecake

Jeg er Maria

Jeg blogger om alt fra sunde opskrifter, gode træningsøvelser, livet som mor, rejser og indretning, og selvfølgelig mit liv som iværksætter og content creator. Velkommen ind i varmen

hey there

Haps en plads på det essentielle graviditet/baby forløb

jeg vil med!

Hop ind og find alle mine opskrifter her!

SE DIG OMKRING

Find alle guides og indlæg til dig der er på barsel

Få hjælp, tips og støtte under din graviditet!

Hvad foretager jeg mig i mit liv for tiden? Hop ind og find ud af det! 

Nogle af mine favoritter

01

Beauty & wellness

02

Bolig og interiør

03

Sundhed 

04

Alt til børnene

Find alle guides og indlæg til om at være familie

Opskrift på hindbærcheesecake på nøddebund

 

Nøddebund:

2 spsk havregryn (finvalsede)

1 dl pekannødder

0,5 dl mandelmel

1 dl cashewnødder (lagt i vand minst 1 time forinden)

100 gr smeltet smør eller kokosolie.

8 dadler uden sten

1 banan

1 tsk vaniljepulver

 

 

Sådan gør du:

Put alle ingredienser i en foodprocessor udover smør/kokosolie, og blend til det er en hel masse.

Læg massen i en kageform (24 Ø brugte jeg selv).

Smelt smør/kokosolie og hæld udover massen. Fordel det godt så det er over hele massen.

Bag massen i ovnen i 5-10 minutter på 175 grader.

Lad den køle helt af inden du putter fyldet på.

 

Imens kagen køler af, laver du fyldet:

2 pk philadelphia – for LCHF versionen – full fat. Ellers efter ønske.

1 pose frosne hindbær af 250 gr.

2 spsk sukkererstatning fra easis (kan sløjfes, men kagen bliver så ikke så sød).

1 dl cashewnødder (lagt i vand i mindst 1 time forinden)

3 ark husblas

2 spsk mandelmælk (kokosmælk, havremælk eller alm mælk kan også bruges)

1 tsk kardemomme

1 tsk vaniljepulver

 

Sådan gør du:

Blend cashewnødder, philadelphia, mælk, vaniljepulver og kardemomme i en foodprocessor til det er en fast masse.

Kog hindbærrene og tilsæt husblas efter pakkens anvisninger.

Tilsæt sukkererstatning fra easis i hindbærblandingen og rør godt rundt.

Del massen fra philadelphia blandingen i 2, og læg den ene del over nøddebunden, som du derefter stiller i fryseren i en times tid – gerne 2.

I den anden blanding kommer du hindbærrene i og blander godt sammen. Hæld det over den hvide blanding og sæt det derefter i køleskabet til servering.

 

 

Kagen kan holde sig god på køl i et par dage, og i fryseren i en måneds tid.

Pynt med friske bær og spiselige blomster og nyd med mødregruppen eller familien!

Opskrift på hindbærcheesecake på nøddebund

 

Nøddebund:

2 spsk havregryn (finvalsede)

1 dl pekannødder

0,5 dl mandelmel

1 dl cashewnødder (lagt i vand minst 1 time forinden)

100 gr smeltet smør eller kokosolie.

8 dadler uden sten

1 banan

1 tsk vaniljepulver

 

 

Sådan gør du:

Put alle ingredienser i en foodprocessor udover smør/kokosolie, og blend til det er en hel masse.

Læg massen i en kageform (24 Ø brugte jeg selv).

Smelt smør/kokosolie og hæld udover massen. Fordel det godt så det er over hele massen.

Bag massen i ovnen i 5-10 minutter på 175 grader.

Lad den køle helt af inden du putter fyldet på.

 

Imens kagen køler af, laver du fyldet:

2 pk philadelphia – for LCHF versionen – full fat. Ellers efter ønske.

1 pose frosne hindbær af 250 gr.

2 spsk sukkererstatning fra easis (kan sløjfes, men kagen bliver så ikke så sød).

1 dl cashewnødder (lagt i vand i mindst 1 time forinden)

3 ark husblas

2 spsk mandelmælk (kokosmælk, havremælk eller alm mælk kan også bruges)

1 tsk kardemomme

1 tsk vaniljepulver

 

Sådan gør du:

Blend cashewnødder, philadelphia, mælk, vaniljepulver og kardemomme i en foodprocessor til det er en fast masse.

Kog hindbærrene og tilsæt husblas efter pakkens anvisninger.

Tilsæt sukkererstatning fra easis i hindbærblandingen og rør godt rundt.

Del massen fra philadelphia blandingen i 2, og læg den ene del over nøddebunden, som du derefter stiller i fryseren i en times tid – gerne 2.

I den anden blanding kommer du hindbærrene i og blander godt sammen. Hæld det over den hvide blanding og sæt det derefter i køleskabet til servering.

 

 

Kagen kan holde sig god på køl i et par dage, og i fryseren i en måneds tid.

Pynt med friske bær og spiselige blomster og nyd med mødregruppen eller familien!

+ vis kommentarer

GEM KOMMENTAR

Skriv en kommentar

Læs mere om mig

Når jeg ikke løber febrilsk rundt efter mine tre unger eller kysser på min mand, så kaster jeg kærlighed på mit andet hjertebarn – nemlig min online business.
Jeg arbejder med træning og sundhed før, under og efter graviditeten. Jeg har en uddannelse indenfor global sundhed og ernæring, et års studium fra UCLA i Los Angeles i bækken- og rygtræning under graviditeten, en personlig træner uddannelse, en masse kurser og ikke mindst 10 års erfaring i at undervise gravide og mødre i optimal kost og træning.

I dag foregår det hele online, og jeg smiler til op over begge ører, når jeg får lov til at hjælpe gravide og nybagte mødre med at blive en gladere, sundere og stærkere udgave af sig selv.

Top freebies

Gratis viden til at hjælpe dig videre

gratis minikursus

Tilmeld

gratis workshop

Online ammeforberedelse

Tilmeld

Gratis ebog

Din koplette guide til delte mavemuskler

Tilmeld

god ide alarm!

Lad os være 

Pennevenner

Få gode tips, anbefalinger, små perler med værdifuld viden og inspiration til livet som gravid, på barsel eller i som mor. Indhold med fokus på D-I-G. For ingen bryder sig om spam, vel?!