Forside

Online Kurser

Freebies

Viden

Podcast

Favoritter

Om os

App

Kontakt

Booking

Babypakke

Terminsgrupper

Samarbejde

Fertilitet

Graviditet

Amning

Baby

Barsel

Søvn

Familie

Søg

Desserter, Opskrifter

Hindbærcheesecake

Hindbærcheesecake
Vi er Camilla & Maria

Camilla er vores IBCLC ammekonsulent og jordemoder som underviser dig det bedste hun har lært om alt indenfor graviditet, baby, søvn og amning. 
Maria er vores Sundhedskonsulent og ernæringsfysiolog, og hun underviser dig i alt om træning, søvn, motorisk udvikling, kost og en krop i balance før, under og efter din graviditet. 

hey there

Haps en plads på
det essentielle graviditets/baby forløb!

jeg vil med!

Lyt til vores podcast

Flere kategorier

Opskrift på hindbærcheesecake på nøddebund

 

Nøddebund:

2 spsk havregryn (finvalsede)

1 dl pekannødder

0,5 dl mandelmel

1 dl cashewnødder (lagt i vand minst 1 time forinden)

100 gr smeltet smør eller kokosolie.

8 dadler uden sten

1 banan

1 tsk vaniljepulver

 

 

Sådan gør du:

Put alle ingredienser i en foodprocessor udover smør/kokosolie, og blend til det er en hel masse.

Læg massen i en kageform (24 Ø brugte jeg selv).

Smelt smør/kokosolie og hæld udover massen. Fordel det godt så det er over hele massen.

Bag massen i ovnen i 5-10 minutter på 175 grader.

Lad den køle helt af inden du putter fyldet på.

 

Imens kagen køler af, laver du fyldet:

2 pk philadelphia – for LCHF versionen – full fat. Ellers efter ønske.

1 pose frosne hindbær af 250 gr.

2 spsk sukkererstatning fra easis (kan sløjfes, men kagen bliver så ikke så sød).

1 dl cashewnødder (lagt i vand i mindst 1 time forinden)

3 ark husblas

2 spsk mandelmælk (kokosmælk, havremælk eller alm mælk kan også bruges)

1 tsk kardemomme

1 tsk vaniljepulver

 

Sådan gør du:

Blend cashewnødder, philadelphia, mælk, vaniljepulver og kardemomme i en foodprocessor til det er en fast masse.

Kog hindbærrene og tilsæt husblas efter pakkens anvisninger.

Tilsæt sukkererstatning fra easis i hindbærblandingen og rør godt rundt.

Del massen fra philadelphia blandingen i 2, og læg den ene del over nøddebunden, som du derefter stiller i fryseren i en times tid – gerne 2.

I den anden blanding kommer du hindbærrene i og blander godt sammen. Hæld det over den hvide blanding og sæt det derefter i køleskabet til servering.

 

 

Kagen kan holde sig god på køl i et par dage, og i fryseren i en måneds tid.

Pynt med friske bær og spiselige blomster og nyd med mødregruppen eller familien!

Author

Hindbærcheesecake

Hindbærcheesecake

det koster 0 kr

Kurser om første trimester, fødselsforberedelse, amning, babypleje, søvn, træning og meget mere

DET ESSENTIELLE GRAVIDITETS - OG BABYFORLØB

FÅ adgang til en app fyldt med viden til dig

E-bøger og guides om bækkengener, delte mavemuskler, udstyr til graviditeten og baby 

Sparring og rådgivning af jordemoder og sundhedskonsulent + fællesskaber direkte i appen

Daglige mails med viden om din graviditets - og babys udvikling

god ide alarm!

Lad os være 

Pennevenner

Få en daglig email om din graviditet - eller babys udvikling, gode gratis kurser som du helt sikkert får masser af viden og læring ud af, og unikke tilbud og et skønt fællesskab, ved at tilmelde dig vores dag-for dag nyhedsbrev her! Du kan afmelde dig med et enkelt klik, hvis du ikke længere vil forkæles maks! Og der er INTET spam - det lover vi!