Fertilitet 

Graviditet

Amning

Baby

Barsel

Familie

Det essentielle graviditet - og baby forløb

Anbefalinger

Tips & Tricks

Fællesskab

Familieliv

Parforhold

Rejse

Selvomsorg

Baby

Slyngevugge valg: Membantu eller Moonboon?

Guide til Slyngevugger
Vi er Baby Akademiet

Vi består af et team af fagpersoner indenfor sundhed og ernæring. babyfysioterapi, jordemoder, personlig træner med speciale i graviditet & efterfødsel, sexolog og sovevejledere

hey there

Haps en plads på
det essentielle graviditets/baby forløb!

jeg vil med!

Se dig omkring

Miniforløb til 0 kr som klæder jer på til den første måned med en baby

Sover din baby powernaps? Så skal du tilmelde dig vores powernaps workshop til 0 kr lige her

Kom godt i gang med babys første måltid i vores gratis onlinekursus

Som fagpersoner forsøger vi altid at forholde os neutralt/skeptisk til produkter til babyer. Ikke fordi vi ikke mener, at produkter til babyer ikke gør hvad de skal. Men fordi vi også ved, at der er mange forskellige produkter at vælge mellem på markedet, og ikke alle produkter er lige nødvendige for alle familier – eller babyer.

Dog er der ét særligt produkt som får meget opmærksomhed – Nemlig slyngevugger – både med og uden motor. Og det er ikke så mærkeligt – lad os lige kort dykke ned i, hvorfor slyngevugger er så populære, inden vi kigger på de 2 mest foretrukne brands og produkter:

Hvorfor er slyngevugger overhovedet et hit hos småbørnsfamilier?

Når det kommer til søvn, er der mange familier der oplever store udfordringer. Det er ikke så underligt. Din baby er vant til at sove i en hule, hvor der er begrænset med lys og lyd, og hvor der er (næsten) konstant vuggen og støddæmpere i form af fostervand. Det er en konstant summen af blodgennemstrømning og bløde “blurry” stemmer.

Overgangen fra at kunne sove i livmoderen, til at skulle kunne sove i den store verden, kan være umådelig svær for mange babyer. De første par uger efter en fødsel vil mange opleve, at deres baby sover meget, hvorefter det kan være svært at få baby til at sove uden bevægelse og uden mors hjerterytme tæt på.

Derudover oplever mange, at deres baby tager powernaps, og er svære at få til at falde i søvn igen. Det har vi faktisk lavet et online intro-kursus om kaldet “Drømmestart”, hvor vi blandt andet kommer ind på, hvad en søvncyklus er, hvordan man kan skabe gode soverutiner og soverammer fra start, og hvordan man kan hjælpe sin baby til bedre søvn allerede fra dag 1 – uden at overgangen fra søvn i livmoderen til søvn i den store verden bliver for voldsom eller uoverskuelig for din baby. Derfor vil vi ikke gå mere ind i det lige nu, men i stedet for lade dig suge faglig viden til dig, uden at det koster dig en krone lige her.

Slyngevuggen simulerer livmoderlignende miljø

En slyngevugge kan minde lidt om, at ligge inde i mors mave. Den har en organisk form, og krummer let, som din baby er vant til inden i livmoderen. Derudover giver den, med fjederen et let puf tilbage, ved en bevægelse, som også minder om tilværelsen i livmoderen.

En baldakin gør sovemiljøet lidt bedre, fordi man kan skærme for lys, uden at påvirke lysstimulanser for meget hos din baby.

Bevægelse er også rigtig dejligt at falde i søvn til. Det plejer voksne også, at kunne nikke genkendende til. Det betyder i denne sammenhæng, at mange ofte ønsker at supllere deres slyngevugge med en motor. Derfor er testen også lavet på de 2 forskellige motorer, som Membantu og Moonboon repræsenterer.

Der er ikke tvivl om, at slyngevuggen er en god investering for mange forældre. Fordi den ganske enkelt kan hjælpe baby til bedre søvn, uden at det kræver kræfter fra forældre, som kan være hårdt og udmattende at skulle opretholde. Det kræver en del, at skulle efterligne en livmoder som mor eller far, og forældre har også virkelig godt af, at kunne hvile selv, når baby sover.

Det er ikke alle forældre, der har brug for en slyngevugge. Og hellere ikke alle babyer. Men det skal ikke underkendes, at rigtig mange familier hænger bedre sammen, efter de har fået en pause fra den vuggen, traven og pilatesbold hop, som det kan kræve at få baby til at sove. Derfor vil vi understrege, at det ikke er en nødvendighed at anskaffe sig en slyngevugge. Bestemt hellere ikke en slyngevugge med motor. Men for mange kan det gøre en stor forskel i form af overskud og glæde i hverdagen, både for baby og for forældrene.

Vi har vurderet Membantu og Moonboon på følgende features/kriterier, og uddybet hvorfor vi netop har lagt vægt på disse i de forskellige afsnit nedenunder:

  • Materialevalg/økologi
  • Pasform
  • Motor
  • Tilbehør
  • Pris

Materialevalg af slyngevuggen

Membantu

Membantus slyngevugger er lavet i 100% økologisk bomuld, og kommer med en madras med fyld af 100% ren uld, et lagen, baldakin/myggenet og fjeder. Faktisk så er særligt baldakinen super smart, fordi du på den måde kan afskærme dit barn fra forstyrrelser udefra. Membantu påpeger, at deres produkter er lavet af GOTS certificerede tekstiler, selvom de som virksomhed ikke er GOTS certificeret.

Uld i madrassen er unikt for Membantu, hvilket kommer med følgende fordele:

Uld har flere egenskaber, der gør det til et fortræffeligt materiale i madrasser til babyer. Her er nogle af de vigtigste fordele ved at bruge uld i babymadrasser:

  1. Temperaturregulering: Uld er kendt for sin evne til at regulere temperatur, hvilket er særlig vigtigt for babyer, da de endnu ikke har fuldt udviklet deres evne til at regulere deres egen kropstemperatur. Uld holder babyer varme, når det er koldt, og hjælper med at frigive overskydende varme og fugtighed, når det er varmt. Dette sikrer en mere behagelig søvn, og reducerer risiko for vuggedød.
  2. Fugtabsorberende: Uld kan absorbere en betydelig mængde fugtighed uden at føles våd. Dette er især nyttigt for at holde babyen tør og forhindre irritation eller udslæt forårsaget af fugt.
  3. Naturligt hypoallergenisk: Uld er naturligt modstandsdygtig over for skimmelsvamp, støvmider og andre allergener, hvilket gør det til et godt valg for babyer med følsom hud eller allergier.
  4. Holdbarhed og elasticitet: Uldfibre har en naturlig elasticitet, hvilket betyder, at uldmadrasser bevarer deres form og støtte niveau over tid. Dette kan bidrage til at sikre korrekt støtte til babyens ryg og nakke, hvilket modvirker, at babyers kranie bliver forskudt, fordi baby ligger i en meget krum slyngevugge. Dette er nemlig noget, som mange babyer bærer præg af, hvilket kan resultere i et skævt/fladt baghoved.
  5. Brandsikkerhed: Uld er naturligt flammehæmmende, hvilket giver en ekstra sikkerhedsforanstaltning i tilfælde af brand.
  6. Miljøvenligt: Uld er et naturligt, vedvarende og biologisk nedbrydeligt materiale, hvilket gør det til et miljøvenligt valg sammenlignet med syntetiske materialer.

Farver på slyngevuggen

Membantu´s slyngevugge kommer i 2 farver – natur og grå.

Moonboon

Moonboon fremhæver deres engagement i bæredygtighed og kvalitet. De er en GOTS-certificeret virksomhed, og der lægges vægt på økologi og arbejdsvilkår i deres produktionskæde.

Køber man en slyngevugge hos Moonboon, får man en slyngevugge i 100% økologisk bomuld. Desuden medfølger blandt andet en økologisk bomuldsmadras med kapokfyld, en sikkerhedskarabinhage og en fjeder. 

Kapok fordele:

  • Miljøvenligt: Kapok er et bæredygtigt, økologisk materiale, der dyrkes uden brug af pesticider.
  • Letvægt: Kapok er meget let, hvilket gør håndtering og vedligeholdelse af madrassen nemmere.
  • Komfortabelt: Kapok er blødt og kan give en behagelig, støttende søvnoverflade.
  • Hypoallergenisk: Kapok er også naturligt hypoallergenisk, hvilket gør det til et godt valg for personer med allergier.
  • Vandafvisende: Kapokfibre er naturligt vandafvisende, hvilket kan bidrage til at holde madrassen tør.

Farver på moonboon vugge

Moonboons slyngevygger kommer i flere farver end Membantus. Hvis man ønsker en bredere farvepalette, er Moonboon klart foran.

Konklusion på materialer af Membantu´s & Moonboon´s slyngevugger:

Både Membantu og Moonboon har gjort sig tanker omkring materialevalg og økologi. Selvom Moonboon er en GOTS certificeret virksomhed, anvender Membantu GOTS certificerede materialer, og begge slynger er lavet af 100 % økologisk bomuld.

De to forskellige materialevalg i madrassen er også gennemtænkte, men uld har sine særlige fordele, som i dette tilfældet især har funktionelle værdier i form af pasform og barnets hovedform. Derfor scorer Membantu over Moonboon på dét område. Til gengæld har Moonboon et større farvevalg end Membantu.

Vi vælger at give Moonboon 4,5 stjerner og Membantu 4,6 stjerne på de materialer, de bruger i deres slyngevugger.

Pasform på slyngevuggen

Pasform er vigtigt. Især fordi babyers kranie er meget blødt det første år, og man ønsker samtidig at give en god liggestøtte med de to forskellige produkter.

Passformen på slyngevuggen har stor betydning for kropsposition for din baby og sovesikkerheden. Det er vigtigt, at der er plads til, at din baby kan vende hovedet til begge sider i slyngevuggen for at undgå skævt og fladt baghoved. Det er også vigtigt, at din baby ikke ligger for krumt i vuggen.

Membantu´s pasform:

Membantu´s slyngevugge har et liggemål på 85 cm og en bredde på 30 cm.

Designet på slyngevuggen har en let krumning men samtidig en god bredde med deres tværpind, som gør vuggen mere rummelig. Derudover giver brugen af afstivningsmadrassen, som kan tilkøbes, mulighed for endnu større bevægelsesfrihed hos baby. Dette gælder især for babys bevægelsesfrihed i skuldrer og hoved i slyngevuggen.

Moonboon´s pasform:

Moonboons slyngevugge har et lidt længere liggemål end Membantu – 5 cm præcist. Vuggen er 29 cm bred. Normalt vil vi anbefale et lidt længere liggemål, men i dette tilfælde gør det, at vuggen er lidt mere krum, hvilket vi ikke synes, er en fordel.

Testresultat på pasformen:

Fordi Membantu´s vugge har en mindre krumning, løber de som testvinder på pasformen af deres slyngevugge i denne omgang.

Test af motor til slyngevugger fra Membantu og Moonboon

Selvom det ikke er et must at have en motor med i købet når man investerer i en slyngevugge, er der alligevel mange der vælger denne løsning.

Derfor skal vi selvfølgelig også tage et kig på de 2 forskellige motorer, som er kompatible med slyngevuggerne fra Membantu og Moonboon

Membantu´s slyngemotor Leelo

Produktspecifikationer:

  • App-styring
  • 24 timers søvnlog
  • Rebophæng for at undgå metal mod metal
  • præcise timerindstillinger (15, 30, 45, 60 minutter, eller ubegrænset=
  • 10 hastighedsindstillinger
  • sikkerhedsstop
  • berøringsfri start
  • støjsvag
  • Dansk design
  • Soft touch overflade
  • 25 kg belastningsemne

Vuggemotoren Leelo er ganske enkelt fantastisk. Og årsagen til, at vi synes den er anbefalingsværdig kommer her:

Med appstyring tillader den dig, at starte og slukke for motoren uden at skulle forstyrre din babys sovecyklus, ved at skulle gå hen til motoren for at starte eller stoppe bevægelsen. Det betyder, at mens du sidder på gulvet og leger med storesøster, eller du har en sensitiv baby, der reagerer på lys og lyd, kan du undgå selv at blive en søvnforstyrrer ved at styre motorens bevægelse fra afstand. Det betyder også, at du kan indstille den til at starte, når baby er på vej ind i en ny sovecyklus omkring de 30-45 minutter, som virkelig kan hjælpe din baby af med powernaps og videre ind i næste sovecyklus. Dette kan du lære mere om i workshoppen “fra en powernap til en lur der dur´” her.

Derudover har den både tidsintervaller og ubegrænset vuggetid, hvilket gør den meget flexibel. Den har også hele 10 forskellige hastighedsindstillinger, hvilket er en kæmpe hjælp i både tilvænning og afvænning af brugen af bevægelse som et soveredskab hos babyer.

Motoren er støjsvag, og generer ikke, når den er tændt i nærheden af, hvor man befinder sig. Derudover er designet lækkert og tidsløst, og den føles behagelig at anvende, både i forhold til knapper og betjening.

Appen har et lækkert og brugervenlig design, og er nem at finde rundt i og anvende. Derudover har vi kun gode ting at sige om deres søvnlog, som giver dig et godt overblik over, hvordan din babys døgnrytme er, og hvordan din baby sover, som kan hjælpe dig med at sætte ind på eventuelle forbedringer, som vi også giver dig vejledning i, i powernaps workshoppen.

Med de mange funktioner som er nøje gennemtænkt, for at kunne hjælpe dig som forælder til at give dit barn gode sovebetingelser, kan vi sige, at vi synes motoren er gennemført på alle parametre, både i forhold til design, muligheder og anvendelsesfunktioner som tilfredsstiller os som forældre såvel som fagpersoner.

Moonboon slyngevuggemotor 2.0

Produktspecifikationer:

  • plastikbeskyttere til at undgå metal mod metal
  • Sikkerhedsstop efter 12 timer
  • Støjsvag
  • Dansk design
  • 20 kg belastningsemne
  • Ubegrænset tidsindstilling
  • 3 bevægelseshastigheder

Moonboons vuggenmotor har et rundt og stilrent design. Den er virkelig støjsvag, hvilket den skal have ros for. Den er nem at betjæne, og er et sikkert valg, når det kommer til, at skulle vælge vuggemotor til din slyngevugge. Der er ingen tvivl om, at Moonboon også har tænkt over funktionalitet og anvendelse med deres opgradering fra 1.0 versionen af deres vuggemotor, men alligevel når den ikke helt op til Membantu´s standard. Det gør den ikke af forskellige årsager, som vi kort vil komme ind på her:

Den mangler app styring og berøringsfri start. Måske tænker man, at det er et nice to have, men efter at have testet de to modeller op mod hinanden, vil vi strække os så langt som at sige, at det er et need to have mere end et nice to have. Det mener vi på bagrund af et fagligt perspektiv, når det kommer til sovekvalitet og overgang fra søvn i livmoderen til søvn udenfor livmoderen for din baby.

Derudover mangler der flere indstillinger i forhold til hastighed. Den er ganske enkelt en anelse mere begrænset end Membantu´s Leelo motor, fordi den gør det mindre simpelt for forældrene at hjælpe baby med at blive vænnet af med bevægelse under søvnen, som alt andet end lige giver jer som familie større frihed.

Betjeningen af motoren er nem, og knapperne er behagelige at betjene. Samtidig har den et flot design, og er alt i alt et udmærket valg.

Testresultat af motor:

Som konklusion kan vi sige, at Membantu´s vuggemotor Leelo overgår Moonboons på flere parametre, og er en klar testvinder, når det kommer til funktionalitet og anvendelse.

Designmessigt er begge motorer flotte og æstetisk pæne at have i sit hjem. Derudover er de begge rare at betjene. Moonboons motor er en anelse mere støjsvag en Membantu’s motor.

Sikkerheden er i top hos begge vuggemotorer, og de har begge gennemgået forskellige tests og kvalitetsstempler, som gør dem til et sikkert valg.

Membantu holder til flere kilos belastning, og så har den app, flere hastigheder og flere fordele ved afvænning og tilvænning – derfor får vuggemotoren toppoint fra os.

Tilbehør til slyngevuggerne:

Tilbehør til slyngevuggen kan gøre anvendelsesmulighederne bedre, og sikre en mere optimal søvn hos din baby. Derfor har vi valgt at kigge samlet på det tilbehør, der medfølger til de 2 forskellige brands slyngevugger og bundles pakker, for at kunne give dig en samlet vurdering af, hvordan de performer hver især, og hvordan du bedst vælger, hvilket tilbehør, hvis noget, som du har brug for.

Membantu slyngevugge tilbehør

Hos Membantu kan du vælge imellem tilbehør, der giver dig mulighed for at hænge vuggen op i dørkarmen, i loftet eller i et stativ. 

Stativet er i et smukt hvidt design, og er nemt at samle og meget stabilt. Derfor er det et rigtigt godt køb, hvis du skal have placeret slyngevuggen et fast sted i huset.

Derudover kan du vælge et loftsophæng, som kan hænges op i loftet, og som giver flere anvendelsesmuligheder i forhold til placering lige præcist det sted i hjemmet, der passer dig.

Hvis du har en baby, der virkelig har mange udfordringer med søvn, vil vi klart anbefale, at investere i et karmbeslag, som gør, at du nemmere kan tage vuggen med dig ud af huset, og sikre, at din baby får sin søvn – også når I ikke er hjemme.

I forhold til fjeder behøver man faktisk ikke tilkøbe en fjeder, når man køber Membantu’s nye slyngevugge med motor. Tidligere kunne man tilkøbe 2 forskellige typer fjedre hos Membantu: Én til nyfødte mellem 2-6 kilo og èn til større babyer fra 6-15 kg. Dette slipper man for med den nye motor, fordi den fjeder der følger med, dækker hele intervallet. Du behøver altså ikke investere i en ekstra fjeder for at opnå fuld afbenyttelse gennem produktets levetid. Det betyder også, at Membantu’s slyngevugge kan anvendes i længere tid rent kilomæssigt end Moonboons, da Moonboons fjeder, som kun kan bruges op til 12 kg.

Derudover er der baldakin, som vi har skrevet om tidligere i artiklen. Hos Membantu kan du vælge mellem 5 smukke farver. Designet er simpelt og smart, og giver en rigtig god afskærmning for babyen under søvnen. Du får ligeledes en afstiver madras hos Membantu, som er gavnlig i forhold til at sikre optimal pasform og sovestilling hos din baby. Den vil vi anbefale at investere i, i dit samlede køb.

Når du køber en slyngevugge hos Membantu får du følgende produkter med:

  1. Madras
  2. Mulepose til nem transport af vuggen
  3. Fjeder med sikkerhedsstrop og bomuldspose
  4. Tværpind i bøgetræ
  5. Påmonteret lagen til madras
  6. 1 stor karabinhage med skruelås og påmonteret gummiisolering

Hvad skal du tilkøbe?

  • Et stativ, ophæng eller krog
  • Afstivermadras

Og deres nye vuggemotor Leelo er smart. Udover at have hele 10 hastighedsindstillinger, så kan den også styres med en app. Så behøver du ikke afbryde det, du er i gang med for at sætte motoren i gang igen eller ændre hastighed. Det er altså super smart og virkelig anvendeligt i en travl hverdag.

Som et ekstra nice to have tilbehør lancerer Membantu om lidt deres white noise speaker, som b.la. har 10 forskellige white noise-lyde, timerfunktion og 10 timers batteritid. White noise hjælper med at berolige din baby og falde i søvn, da lydene minder om dem, baby hørte inde i livmoderen, og derfor associeres lydene med tryghed.

Moonboon slyngevugge og tilbehør

Hos Moonboon kan man ved køb af slyngevuggen købe diverse ophæng til, ligesom man kan hos Membantu. Her kan man vælge imellem 3 forskellige typer ophæng – et loftophæng, et karmbeslag eller et stativ. Desuden er det muligt at vælge forskelligt tilbehør, der kan gøre oplevelsen med slyngevuggen bedre. Det kan fx være en afstiverbund, lagen, madrasbeskytter eller en white noise speaker. Intet af dette medfølger dog og koster altså ekstra. 

Deres stativ er i et smukt og stabilt design. Det kan fåes i mørkegrå eller hvid.

Hvad får du med, når du køber en slyngevugge hos Moonboon?

  1. Slyngevugge
  2. Madras
  3. Tværstang i valnøddetræ
  4. Fjeder med swiwelsnap, sikkerhedsstrop og fjedercover
  5. 2 stk plastikdele til montering på slyngevuggens metaldele

Hvad skal du tilkøbe?

  • Afstivermadras
  • ophæng til vuggen

Konklution på tilbehør

Både Membantu og Moonboon har flere valgmuligheder, når det kommer til tilbehør. Umiddelbart har Membantu lidt ekstra, der medfølger i købet, især i form af deres lækre mulepose. Det trækker Membantu op. Alt i alt er begge valg gode, men igen er Membantu lige lidt bedre end Moonboon.

Prisforskelle og overordnet vurdering af hvilken slyngevugge vi anbefaler

Til sidst skal vi naturligvis kigge på prisen, som har en betydning for mange. Vi stiller det ganske enkelt op, og kigger på både bundles og de enkelte produkter, vi har valgt at fokusere på i denne guide til slyngevugger.

Slyngevugge pris:

Moonboons slyngevugge står til 1.600 kr

Membantu´s slyngevugge står til 1.499 kr

Når vi kigger på funktionalitet, design og det du får med i de to forskellige varianter, er Membantu både bedre og billigere – og vinder derfor testen.

Motor pris:

Moonboon´s vuggemotor 2.0 står til 1.800 kr

Membantu´s vuggemotor Leelo står til 1.999 kr

Membantu er i dette tilfælde knap 200 kr dyrere end moonboons motor. Tilgængeld forsvares prisen af de 10 hastigheder, app og søvnlog som medfølger. Derudover er vi vilde med, at de har dækket alt metal med reb. Derfor mener vi, at også her er Membantu en klar testvinder, trods den lille prisforskel.

Budle pris:

Moonboon´s bundle med stativ og motor: 5.500 kr

Membantu´s bundle med stativ og motor: 5.497 kr

Prismæssigt ligger bundles til stort set samme pris. Dog får du en motor, der har flere funktioner, en app og ikke mindst et fantastisk produkt med, når du vælger Membantu.

Baby Akademiet anbefaler

Efter vores mening er Membantu’s slyngevugge den bedste og derfor også den, vi anbefaler og kårer til testvinder i denne artikel. Det gør vi af flere grunde. Vuggen er lavet af god kvalitet og lækre materialer. Og så synes vi, at baldakinen er super praktisk. Desuden er det virkelig smart, at de allerede har samlet slyngevuggen med tilbehør i pakker, så man sparer penge, og sikrer sig, at alle elementer passer sammen. Sidst men absolut ikke mindst så er vi helt vilde med deres nye vuggemotor Leelo. Da motoren kan styres med app, behøver du hverken afbryde madlavning, afslapning eller andre gøremål, du tidligere har måttet pause for at hjælpe dit barn til mere eller bedre søvn.

En anden ting som er vigtigt at nævne, er, at Membantu virkelig går ind for at give dig som forælder redskaber til at håndtere søvnen – også uden at investere i deres produkter. Det synes vi siger enormt meget om menneskerne bagved brandet, som vi gerne vil highlighte. De har nemlig investeret i, at vi bidrager med faglig viden til deres univers, så de kan hjælpe dig som forælder til både at forstå din babys søvn og signaler, men også til at give dig viden og faglige redskaber til at afhjælpe soveudfordringer hos nyfødte og babyer.

Selvom vi har leveret indhold i form af et online drømmestart kursus du kan tilgå hos Membantu til 0 kr, og en workshop om powernaps, har denne artikels udfald ingenting at gøre med det. Der er taget faglig stilling til de forskellige produkter, og kigget objektivt på begge brands og produkter.

Vi har intet dårligt at sige om Moobnoon eller deres produkt. Det er et godt valg. Membantu er bare lige dét bedre, og med tanke på prisen, vil det være vores klare anbefaling at gå efter Membantu.

Alt i alt så synes vi, at Membantu er et super godt valg for dig, der skal til at købe en slyngevugge. 

Author

Tilbage til viden

Slyngevugge valg: Membantu eller Moonboon?

Slyngevugge valg: Membantu eller Moonboon?

Hent dit Essentielle Babyforløb

Alt du får med

Så blev jeg mor

Guide til Delte Mavemuskler

Genoptræning efter fødslen

Mindfulness og selvomsorg for mor

Guide til efterfødselskroppen - og sindet

Næste

forrige

01

Babymanualen

De første dage med baby

Sådan gør du med din baby - ebog

Guide til milepæle hos din baby

Alt du skal vide om de "første gange"

Næste

forrige

02

0 kr

Lad det ske! Opstart på fast føde

Rebozo guide

Mindfulness & Vejrtrækning

Fødselsplan skabeloner

Fødselsforberedelse ebog

Næste

forrige

03

0 kr

0 kr

Ammevenlige sutter fra FRIGG

Plejeprodukter fra Mushie

Alt til babys første måltid

Lav lækker mad til
din baby

Neglefil til de små hænder 

Svøb i det lækreste materiale 

Favorit produkter til dig og din baby

Lad os være 

Pennevenner

Følg din babys udvikling dagligt eller ugentligt under hele graviditeten, og indtil din baby fylder 1 år i vores essentielle graviditet - og babyforløb til 0 kr. Du får værdifuld viden, mini-kurser, eksklusive rabatkoder & faglig vejledning direkte i din indbakke eller i dit medlemsområde!