Om søndagen – forhåbentlig efter en lang dag i solen, så er der altså
ikke noget bedre, end at gå ombord i græske klassikere!
Ingredienser
Frikadellefars
500 g hakket lamme- eller oksekød
1 løg
2-3 fed hvidløg
100 g hakkede udstenede kalamataoliven
2 spsk rasp
1/2 dl mælk
1-2 tsk salt
1 æg
100 g fetaost i små tern
Lidt frisk oregano
Salat
4-5 tomater
1 agurk
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
1 glas kalamataoliven
1 rødløg
Fetaost
Frisk oregano
Olivenolie
Salt og peber
Fremgangsmåde
Rør kødet sejt med salt. Tilsæt resten af ingredienserne og rør det godt sammen.
Lad farsen hvile i ca. 1/2 time i køleskabet.
Lav salaten ved at skære alle grønsager i passende, mundrette størrelser. Bland det hele i en skål og smag til med olivenolie, oregano, salt og peber.
Steg frikadellerne på panden i en blanding af smør og olie.
Se denne opskrift og 6 andre i hæftet “En uges madplan til gravide” her
+ Vis kommentarer
- Hide Comments