Tid: 30 min
10 ruller
Ingredienser:
Thai ruller:
1 lille rødkål
1 lille spidskål
2 gulerødder
2 forårsløg-bundter
10 ark rispapir
300 g kylling indrefilet skåret i små tern
Kokosolie til stegning
½ lime
2 avocado
1 mango
Sesamfrø
Peanutbutter dip:
1 spsk. Tahin
1 spsk. lime juice
1 spsk. rød chili sovs
2,5 dl crunchy peanutbutter
2 dl kokosmælk –creamy
1 lille fed hvidløg
Lidt friskhakket koriander
Fremgangsmåde:
Thai ruller:
- Steg kylling i kokosolie til det er gennemstegt.
- Hak alle grøntsager og skær mango og avocado i tynde strimler. Hak forårsløg. Riv gulerødderne. Tryk det hele sammen til en bolle. Pres juice fra ½ lime over grøntsags blandinge og tilsæt kyllingekødet.
- Find en stor skål med plads til rispapiret. Fyld skålen med rigtig varmt vand.
- Fugt rispapiret godt i skålen i ca 1 min, et af gangen. Læg det efterfølgende på et køkkenhåndklæde.
- Fyld kød – og grøntsags blandingen i hvert ark rispapir og rul dem sammen som en wrap om fyldet.
- Strø lidt sesamfrø over.
Peanutbutter dip
- Hav alle ingredienser i en foodprocessor og bland godt.
- Servér sammen med thai rullerne.
+ Vis kommentarer
- Hide Comments