Menu

kontakt

om mig

mediekit

terminsgrupper

webshop

favoritter

podcast

free STUFF

Onlinekurser

Jeg er Maria Dior. Mor til 3, iværksætter med ADHD og popcornhjerne! Jeg elsker at have dig med "på holdet". Se dig omkring jeg håber du nyder at bruge tid på mit site!

Hejsa!

Gryderet med rejer

Jeg er Maria

Jeg blogger om alt fra sunde opskrifter, gode træningsøvelser, livet som mor, rejser og indretning, og selvfølgelig mit liv som iværksætter og content creator. Velkommen ind i varmen

hey there

Haps en plads på det essentielle graviditet/baby forløb

jeg vil med!

Hop ind og find alle mine opskrifter her!

SE DIG OMKRING

Find alle guides og indlæg til dig der er på barsel

Få hjælp, tips og støtte under din graviditet!

Hvad foretager jeg mig i mit liv for tiden? Hop ind og find ud af det! 

Nogle af mine favoritter

01

Beauty & wellness

02

Bolig og interiør

03

Sundhed 

04

Alt til børnene

Find alle guides og indlæg til om at være familie

Tid: 45 min

2 portioner

Ingredienser:

250 g rejer

1 dåse kokosmælk

1 pose frossen, hakket spinat

2 gule løg

1 håndfuld frisk koriander

1 spsk. Gurkemeje

3 spsk. Karry

1 tsk. Ingefær

1 håndfuld røde linser

1 dåse kidneybønner

2 store sødekartofler

2 fed hvidløg

½ citron

1 knivspids stødt kardemomme

3 revne gulerødder 2

håndfuld vilde ris

1 figen – kan undlades

1 spsk. kokosolie

Fremgangsmåde:

  1. Kog ris efter posens anvisning.
  2. Kog linserne efter posens anvisning – læg de gerne i blød natten forinden.
  3. Forvarm ovnen til 190 grader
  4. Skræl sødekartofler og gulerødder. Skær kartoflerne i tern, og riv gulerødderne.
  5. Skræl og hak løg og hvidløg fint – tag 1 løg fra til risene
  6. Riv skræl fra citronen og pres saften over rejerne
  7. Tilsæt i en ovnfastform; spinat, gulerødder, sødekartofler, løg, hvidløg, kidneybønner, rejer og den friske koriander.
  8. Hav kokosmælk og alle krydderier i en skål og bland godt sammen. Smag eventuelt til med salt og friskkværnet peber.
  9. Hæld vandet fra linserne og tilsæt dem i gryden.
  10. Hæld kokosmælk blandingen over gryderetten og sæt det i nederste rille i ovnen i 20 minutter, hvor du skruer op til 220 grader og rører godt rundt. Lad den stå i ovnen i 8-10 minutter yderligere.
  11. Imens steger du ris i figen, det andet løg og kokosolie i ca. 4 min på en pande ved høj varme. Smag til med salt og peber.
  12. Servér gryderetten med ris og figen til.

Tid: 45 min

2 portioner

Ingredienser:

250 g rejer

1 dåse kokosmælk

1 pose frossen, hakket spinat

2 gule løg

1 håndfuld frisk koriander

1 spsk. Gurkemeje

3 spsk. Karry

1 tsk. Ingefær

1 håndfuld røde linser

1 dåse kidneybønner

2 store sødekartofler

2 fed hvidløg

½ citron

1 knivspids stødt kardemomme

3 revne gulerødder 2

håndfuld vilde ris

1 figen – kan undlades

1 spsk. kokosolie

Fremgangsmåde:

  1. Kog ris efter posens anvisning.
  2. Kog linserne efter posens anvisning – læg de gerne i blød natten forinden.
  3. Forvarm ovnen til 190 grader
  4. Skræl sødekartofler og gulerødder. Skær kartoflerne i tern, og riv gulerødderne.
  5. Skræl og hak løg og hvidløg fint – tag 1 løg fra til risene
  6. Riv skræl fra citronen og pres saften over rejerne
  7. Tilsæt i en ovnfastform; spinat, gulerødder, sødekartofler, løg, hvidløg, kidneybønner, rejer og den friske koriander.
  8. Hav kokosmælk og alle krydderier i en skål og bland godt sammen. Smag eventuelt til med salt og friskkværnet peber.
  9. Hæld vandet fra linserne og tilsæt dem i gryden.
  10. Hæld kokosmælk blandingen over gryderetten og sæt det i nederste rille i ovnen i 20 minutter, hvor du skruer op til 220 grader og rører godt rundt. Lad den stå i ovnen i 8-10 minutter yderligere.
  11. Imens steger du ris i figen, det andet løg og kokosolie i ca. 4 min på en pande ved høj varme. Smag til med salt og peber.
  12. Servér gryderetten med ris og figen til.

+ vis kommentarer

GEM KOMMENTAR

Skriv en kommentar

Læs mere om mig

Når jeg ikke løber febrilsk rundt efter mine tre unger eller kysser på min mand, så kaster jeg kærlighed på mit andet hjertebarn – nemlig min online business.
Jeg arbejder med træning og sundhed før, under og efter graviditeten. Jeg har en uddannelse indenfor global sundhed og ernæring, et års studium fra UCLA i Los Angeles i bækken- og rygtræning under graviditeten, en personlig træner uddannelse, en masse kurser og ikke mindst 10 års erfaring i at undervise gravide og mødre i optimal kost og træning.

I dag foregår det hele online, og jeg smiler til op over begge ører, når jeg får lov til at hjælpe gravide og nybagte mødre med at blive en gladere, sundere og stærkere udgave af sig selv.

Top freebies

Gratis viden til at hjælpe dig videre

gratis minikursus

Tilmeld

gratis workshop

Online ammeforberedelse

Tilmeld

Gratis ebog

Din koplette guide til delte mavemuskler

Tilmeld

god ide alarm!

Lad os være 

Pennevenner

Få gode tips, anbefalinger, små perler med værdifuld viden og inspiration til livet som gravid, på barsel eller i som mor. Indhold med fokus på D-I-G. For ingen bryder sig om spam, vel?!