Menu

kontakt

om mig

mediekit

terminsgrupper

webshop

favoritter

podcast

free STUFF

Onlinekurser

Jeg er Maria Dior. Mor til 3, iværksætter med ADHD og popcornhjerne! Jeg elsker at have dig med "på holdet". Se dig omkring jeg håber du nyder at bruge tid på mit site!

Hejsa!

Confessions of a Mom – vores mor-fantasier

Jeg er Maria

Jeg blogger om alt fra sunde opskrifter, gode træningsøvelser, livet som mor, rejser og indretning, og selvfølgelig mit liv som iværksætter og content creator. Velkommen ind i varmen

hey there

Haps en plads på det essentielle graviditet/baby forløb

jeg vil med!

Hop ind og find alle mine opskrifter her!

SE DIG OMKRING

Find alle guides og indlæg til dig der er på barsel

Få hjælp, tips og støtte under din graviditet!

Hvad foretager jeg mig i mit liv for tiden? Hop ind og find ud af det! 

Nogle af mine favoritter

01

Beauty & wellness

02

Bolig og interiør

03

Sundhed 

04

Alt til børnene

Find alle guides og indlæg til om at være familie

Efter at have haft en dejlig og befriende samtale med min bedste veninde hvor hun altid fortæller, hvad der foregår i hendes liv som to-barns mor, kom vi til at tale om alt det, vi virkelig godt kunne tænke os, efter vi er blevet mødre.

Jeg synes, det var en skøøøn samtale, der varede alt for kort tid (afbrudt af en lorte ble efterfulgt af en ordentlig gylpetur), fordi vi blev så fanget i vores drømme, at vi i et øjeblik kunne forestille os, det var vores faktiske virkelighed. Nu deler jeg vores mor-fantasier med jer og håber, I har lyst til at kommentere jeres! Tænk, hvis de gik i opfyldelse. Bare nogle af dem i det mindste!

Jeg drømmer om…

…at min mand kommer hjem fra arbejdet 5 timer før, end han plejer og siger til mig ”Skat, du er verdens bedste mor og kone. Du fortjener virkelig en fridag. Faktisk en hel fri-uge. Så jeg har booket et 5 stjernet hotel til dig og din veninde på Hawaii – uden børn. Jeg lover at passe godt på dem, og jeg skal nok sørge for amningen, mens du er væk. Du bliver hentet om en time, og der er allerede pakket, og din konto er fyldt op, så du kan købe alt, du kunne tænke dig! Jeg gør rent og sørger for at du kommer hjem til et nydeligt hus. Rigtig god tur”! Jeg kunne SÅ meget bruge den ferie.

Jeg ville helt sikkert savne mine børn efter 5 timer, men det ændrer ikke på, at jeg virkelig kunne forestille mig selv på en privat strand på et 5 stjernet hotel på Hawaii med en drik i hver hånd!

Bring it on!

1 hel dag…

…hvor børnene hører efter og ikke skændes med hinanden. Behøver jeg overhovedet sige mere?

EN HEL DAG! Ja tak!

At der fandtes selvrensende tøj.

Det er måske en god forretningsidé derude til en anden iværksætter – husk lige at kreditere mig, ikke? Men forestil dig, at dit barn starter dagen med at vælte morgenmadsskålen ud over bordet – og sig selv. Også går der 3-4 minutter, og trøjen er ren igen. Aldrig mere vasketøj! Aldrig mere folde sammen, lægge i skabet, vaske igen og en gang mere, fordi man glemte at ligge det i tørretumbleren.

Det må være helt fantastisk. Jeg vil gerne bestille 2 af alt af det tøj!

Jeg vil kunne tage til en fest…

…festival eller bytur med pigerne og drikke mig fuldstændig fra sans og samling uden at skulle tage mig af børn med tømmermænd dagen efter. Altså at de bare ikke-eksisterede i 2 dage så jeg kunne tage ud og drikke også tage hjem og sove, indtil jeg ikke havde tømmermænd mere.

Ved nærmere eftertanke burde det måske være for hele weekenden, da tømmermænd ikke ligefrem bliver nemmere med årene.

At jeg kan finde en optimal balance…

…mellem mit arbejde og at være en god mor på samme tid. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at tage på arbejde og være en boss. Og så tage af sted efter børnene i en acceptabel tid uden at føle, jeg forlader arbejdet uden at have nået det, jeg skulle den dag.

Jeg kunne samtidig tænke mig at have mulighed for at lægge arbejdet fra mig, når jeg er sammen med børnene. Enten er mine tanker hos dem, og jeg har det dårligt i forhold til mit arbejde eller arbejdsplads. Eller mine tanker er på arbejdet, og jeg føler jeg svigter mine børn og går glip af deres opvækst.

At min familie…

…(læs: forældre, søskende og svigerfamilie) accepterer mine valg som mor, og mine opdragelsesmetoder uden at blande sig, og at de følger mine regler. Altså du ved, når jeg siger, at mit barn ikke skal spise slik og drikke sodavand, at så svigermor respekterer det og ikke giver mit barn slik og sodavand. Eller fortæller mig, hvordan børnene skal sidde ved bordet ifølge hende…

At mine børn…

…spiser det jeg serverer uden at bede om noget andet eller vælte et glas vand samtidig med, at de forsøger at spise.

At mine børn…

…sover hele natten igennem. Og når jeg putter dem, falder de i søvn det sekund, hovedet rammer puden. Også sover de bare hele natten uden problemer. Ingen overhovedet. Ikke en eneste lyd. I minimum 12 timer. Imens jeg kan bestille tøj online for et ubegrænset beløb, mens jeg drikker vin. Og spiser ost. Og drikker mere vin.

At tage en lang…

…uforstyrret morfar for så at vågne op til et hus, der skinner, vasketøj der er foldet sammen, og at jeg på magisk vis har tabt alle mine graviditetskilo.

Efter at have haft en dejlig og befriende samtale med min bedste veninde hvor hun altid fortæller, hvad der foregår i hendes liv som to-barns mor, kom vi til at tale om alt det, vi virkelig godt kunne tænke os, efter vi er blevet mødre.

Jeg synes, det var en skøøøn samtale, der varede alt for kort tid (afbrudt af en lorte ble efterfulgt af en ordentlig gylpetur), fordi vi blev så fanget i vores drømme, at vi i et øjeblik kunne forestille os, det var vores faktiske virkelighed. Nu deler jeg vores mor-fantasier med jer og håber, I har lyst til at kommentere jeres! Tænk, hvis de gik i opfyldelse. Bare nogle af dem i det mindste!

Jeg drømmer om…

…at min mand kommer hjem fra arbejdet 5 timer før, end han plejer og siger til mig ”Skat, du er verdens bedste mor og kone. Du fortjener virkelig en fridag. Faktisk en hel fri-uge. Så jeg har booket et 5 stjernet hotel til dig og din veninde på Hawaii – uden børn. Jeg lover at passe godt på dem, og jeg skal nok sørge for amningen, mens du er væk. Du bliver hentet om en time, og der er allerede pakket, og din konto er fyldt op, så du kan købe alt, du kunne tænke dig! Jeg gør rent og sørger for at du kommer hjem til et nydeligt hus. Rigtig god tur”! Jeg kunne SÅ meget bruge den ferie.

Jeg ville helt sikkert savne mine børn efter 5 timer, men det ændrer ikke på, at jeg virkelig kunne forestille mig selv på en privat strand på et 5 stjernet hotel på Hawaii med en drik i hver hånd!

Bring it on!

1 hel dag…

…hvor børnene hører efter og ikke skændes med hinanden. Behøver jeg overhovedet sige mere?

EN HEL DAG! Ja tak!

At der fandtes selvrensende tøj.

Det er måske en god forretningsidé derude til en anden iværksætter – husk lige at kreditere mig, ikke? Men forestil dig, at dit barn starter dagen med at vælte morgenmadsskålen ud over bordet – og sig selv. Også går der 3-4 minutter, og trøjen er ren igen. Aldrig mere vasketøj! Aldrig mere folde sammen, lægge i skabet, vaske igen og en gang mere, fordi man glemte at ligge det i tørretumbleren.

Det må være helt fantastisk. Jeg vil gerne bestille 2 af alt af det tøj!

Jeg vil kunne tage til en fest…

…festival eller bytur med pigerne og drikke mig fuldstændig fra sans og samling uden at skulle tage mig af børn med tømmermænd dagen efter. Altså at de bare ikke-eksisterede i 2 dage så jeg kunne tage ud og drikke også tage hjem og sove, indtil jeg ikke havde tømmermænd mere.

Ved nærmere eftertanke burde det måske være for hele weekenden, da tømmermænd ikke ligefrem bliver nemmere med årene.

At jeg kan finde en optimal balance…

…mellem mit arbejde og at være en god mor på samme tid. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at tage på arbejde og være en boss. Og så tage af sted efter børnene i en acceptabel tid uden at føle, jeg forlader arbejdet uden at have nået det, jeg skulle den dag.

Jeg kunne samtidig tænke mig at have mulighed for at lægge arbejdet fra mig, når jeg er sammen med børnene. Enten er mine tanker hos dem, og jeg har det dårligt i forhold til mit arbejde eller arbejdsplads. Eller mine tanker er på arbejdet, og jeg føler jeg svigter mine børn og går glip af deres opvækst.

At min familie…

…(læs: forældre, søskende og svigerfamilie) accepterer mine valg som mor, og mine opdragelsesmetoder uden at blande sig, og at de følger mine regler. Altså du ved, når jeg siger, at mit barn ikke skal spise slik og drikke sodavand, at så svigermor respekterer det og ikke giver mit barn slik og sodavand. Eller fortæller mig, hvordan børnene skal sidde ved bordet ifølge hende…

At mine børn…

…spiser det jeg serverer uden at bede om noget andet eller vælte et glas vand samtidig med, at de forsøger at spise.

At mine børn…

…sover hele natten igennem. Og når jeg putter dem, falder de i søvn det sekund, hovedet rammer puden. Også sover de bare hele natten uden problemer. Ingen overhovedet. Ikke en eneste lyd. I minimum 12 timer. Imens jeg kan bestille tøj online for et ubegrænset beløb, mens jeg drikker vin. Og spiser ost. Og drikker mere vin.

At tage en lang…

…uforstyrret morfar for så at vågne op til et hus, der skinner, vasketøj der er foldet sammen, og at jeg på magisk vis har tabt alle mine graviditetskilo.

+ vis kommentarer

GEM KOMMENTAR

Skriv en kommentar

Læs mere om mig

Når jeg ikke løber febrilsk rundt efter mine tre unger eller kysser på min mand, så kaster jeg kærlighed på mit andet hjertebarn – nemlig min online business.
Jeg arbejder med træning og sundhed før, under og efter graviditeten. Jeg har en uddannelse indenfor global sundhed og ernæring, et års studium fra UCLA i Los Angeles i bækken- og rygtræning under graviditeten, en personlig træner uddannelse, en masse kurser og ikke mindst 10 års erfaring i at undervise gravide og mødre i optimal kost og træning.

I dag foregår det hele online, og jeg smiler til op over begge ører, når jeg får lov til at hjælpe gravide og nybagte mødre med at blive en gladere, sundere og stærkere udgave af sig selv.

Top freebies

Gratis viden til at hjælpe dig videre

gratis minikursus

Tilmeld

gratis workshop

Online ammeforberedelse

Tilmeld

Gratis ebog

Din koplette guide til delte mavemuskler

Tilmeld

god ide alarm!

Lad os være 

Pennevenner

Få gode tips, anbefalinger, små perler med værdifuld viden og inspiration til livet som gravid, på barsel eller i som mor. Indhold med fokus på D-I-G. For ingen bryder sig om spam, vel?!