Fertilitet 

Graviditet

Amning

Baby

Barsel

Familie

Det essentielle graviditet - og baby forløb

Anbefalinger

Tips & Tricks

Fællesskab

Familieliv

Parforhold

Rejse

Selvomsorg

Personlig

Confessions of a Mom – vores mor-fantasier

Jeg er Maria

Jeg er vores faglige bidragsyder når det kommer til at fra delte mavemuskler, bækkengener, ernæring under og efter graviditeten, opstart på fast føde og ikke mindst sundhed i forbindelse med infertilitet

hey there

Haps en plads på
det essentielle graviditets/baby forløb!

jeg vil med!

Se dig omkring

Få hjælp, tips og støtte under din graviditet!

Lyt med til podcasten hos Morsomhed lige her

Efter at have haft en dejlig og befriende samtale med min bedste veninde hvor hun altid fortæller, hvad der foregår i hendes liv som to-barns mor, kom vi til at tale om alt det, vi virkelig godt kunne tænke os, efter vi er blevet mødre.

Jeg synes, det var en skøøøn samtale, der varede alt for kort tid (afbrudt af en lorte ble efterfulgt af en ordentlig gylpetur), fordi vi blev så fanget i vores drømme, at vi i et øjeblik kunne forestille os, det var vores faktiske virkelighed. Nu deler jeg vores mor-fantasier med jer og håber, I har lyst til at kommentere jeres! Tænk, hvis de gik i opfyldelse. Bare nogle af dem i det mindste!

Jeg drømmer om…

…at min mand kommer hjem fra arbejdet 5 timer før, end han plejer og siger til mig ”Skat, du er verdens bedste mor og kone. Du fortjener virkelig en fridag. Faktisk en hel fri-uge. Så jeg har booket et 5 stjernet hotel til dig og din veninde på Hawaii – uden børn. Jeg lover at passe godt på dem, og jeg skal nok sørge for amningen, mens du er væk. Du bliver hentet om en time, og der er allerede pakket, og din konto er fyldt op, så du kan købe alt, du kunne tænke dig! Jeg gør rent og sørger for at du kommer hjem til et nydeligt hus. Rigtig god tur”! Jeg kunne SÅ meget bruge den ferie.

Jeg ville helt sikkert savne mine børn efter 5 timer, men det ændrer ikke på, at jeg virkelig kunne forestille mig selv på en privat strand på et 5 stjernet hotel på Hawaii med en drik i hver hånd!

Bring it on!

1 hel dag…

…hvor børnene hører efter og ikke skændes med hinanden. Behøver jeg overhovedet sige mere?

EN HEL DAG! Ja tak!

At der fandtes selvrensende tøj.

Det er måske en god forretningsidé derude til en anden iværksætter – husk lige at kreditere mig, ikke? Men forestil dig, at dit barn starter dagen med at vælte morgenmadsskålen ud over bordet – og sig selv. Også går der 3-4 minutter, og trøjen er ren igen. Aldrig mere vasketøj! Aldrig mere folde sammen, lægge i skabet, vaske igen og en gang mere, fordi man glemte at ligge det i tørretumbleren.

Det må være helt fantastisk. Jeg vil gerne bestille 2 af alt af det tøj!

Jeg vil kunne tage til en fest…

…festival eller bytur med pigerne og drikke mig fuldstændig fra sans og samling uden at skulle tage mig af børn med tømmermænd dagen efter. Altså at de bare ikke-eksisterede i 2 dage så jeg kunne tage ud og drikke også tage hjem og sove, indtil jeg ikke havde tømmermænd mere.

Ved nærmere eftertanke burde det måske være for hele weekenden, da tømmermænd ikke ligefrem bliver nemmere med årene.

At jeg kan finde en optimal balance…

…mellem mit arbejde og at være en god mor på samme tid. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at tage på arbejde og være en boss. Og så tage af sted efter børnene i en acceptabel tid uden at føle, jeg forlader arbejdet uden at have nået det, jeg skulle den dag.

Jeg kunne samtidig tænke mig at have mulighed for at lægge arbejdet fra mig, når jeg er sammen med børnene. Enten er mine tanker hos dem, og jeg har det dårligt i forhold til mit arbejde eller arbejdsplads. Eller mine tanker er på arbejdet, og jeg føler jeg svigter mine børn og går glip af deres opvækst.

At min familie…

…(læs: forældre, søskende og svigerfamilie) accepterer mine valg som mor, og mine opdragelsesmetoder uden at blande sig, og at de følger mine regler. Altså du ved, når jeg siger, at mit barn ikke skal spise slik og drikke sodavand, at så svigermor respekterer det og ikke giver mit barn slik og sodavand. Eller fortæller mig, hvordan børnene skal sidde ved bordet ifølge hende…

At mine børn…

…spiser det jeg serverer uden at bede om noget andet eller vælte et glas vand samtidig med, at de forsøger at spise.

At mine børn…

…sover hele natten igennem. Og når jeg putter dem, falder de i søvn det sekund, hovedet rammer puden. Også sover de bare hele natten uden problemer. Ingen overhovedet. Ikke en eneste lyd. I minimum 12 timer. Imens jeg kan bestille tøj online for et ubegrænset beløb, mens jeg drikker vin. Og spiser ost. Og drikker mere vin.

At tage en lang…

…uforstyrret morfar for så at vågne op til et hus, der skinner, vasketøj der er foldet sammen, og at jeg på magisk vis har tabt alle mine graviditetskilo.

Author

Tilbage til Viden

Confessions of a Mom – vores mor-fantasier

Confessions of a Mom – vores mor-fantasier

Alt du får med

Hent dit Essentielle Graviditetsforløb

Yes jeg er gravid!

Guide til vitaminer under graviditeten

Tjekliste til jordemoder tider

Alt du skal vide om træning og sundhed

Tjekliste til kemi, makeup og pleje

Næste

forrige

01

Fødselsforberedelse

Rebozo

Mindfulness og vejrtrækningsøvelser

Fødselsforberedelese ebog

Fødselspakken

Næste

forrige

02

0 kr

Udstyrsguiden

Barnevognsquiz

Din komplette guide af udstyr

Nice to have / need to have 

Rabatkodehæfte

Næste

forrige

03

0 kr

0 kr

Lad os være 

Pennevenner

Følg din babys udvikling dagligt eller ugentligt under hele graviditeten, og indtil din baby fylder 1 år i vores essentielle graviditet - og babyforløb til 0 kr. Du får værdifuld viden, mini-kurser, eksklusive rabatkoder & faglig vejledning direkte i din indbakke eller i dit medlemsområde!