Indlæg

Confessions of a Mom

5. november 2018 | Personlig

Vores mor fantasier

 

Efter at have haft en dejlig og befriende samtale med min bedste veninde, hvor hun altid fortæller, hvad der foregår i hendes liv som tobarns mor. Kom vi til at tale om alt det vi virkelig godt kunne tænke os nu efter vi er blevet mødre.

Jeg synes det var en skøøøn samtale der varede alt for kort tid (afbrudt af en lorte ble efterfulgt med en ordentlig gylpetur) fordi vi blev så fanget i vores drømme, at vi i et øjeblik kunne forestille os det var vores faktiske virkelighed. Nu deler jeg vores mor-fantasier med jer, og håber I har lyst til at kommentere jeres! Tænk hvis de gik i opfyldelse. Bare nogle af dem i det mindste!

Jeg drømmer om..
at min mand kommer hjem fra arbejdet, 5 timer før han plejer og siger til mig ”Skat, du er verdens bedste mor og kone. Du fortjener virkelig en fridag. Faktisk en hel fri-uge. Så jeg har booket et 5 stjernet hotel til dig og din veninde på Hawaii, uden børn. Jeg lover at passe godt på dem, og jeg skal nok sørge for amningen, mens du er væk. Du bliver hentet om en time, og der er allerede pakket til dig, og din konto er fyldt op, så du kan købe alt du kunne tænke dig! Jeg gør rent og sørger for at du kommer hjem til et nydeligt hus. Rigtig god tur”! Jeg kunne SÅ meget bruge den ferie. Jeg ville helt sikkert savne mine børn efter 5 timer, men det ændrer ikke på at jeg virkelig kunne forestille mig selv på en privat strand på et 5 stjernet hotel på Hawaii med en drik i hver hånd! Bring it on!

1 hel dag..
hvor børnene hører efter og ikke skændes med hinanden. Behøver jeg overhovedet sige mere? EN HEL DAG! Ja tak!

At der fandtes selvrensende tøj..
Det er måske en god forretningsidé derude til en anden iværksætter – husk lige at kreditere mig, ikke? Men forestil dig så, at du tager tøj på dit barn. Dit barn starter dagen med at vælte morgenmadsskålen ud over bordet – og sig selv. Også går der 3-4 minutter, og trøjen er ren igen. Aldrig mere vasketøj! Aldrig mere folde sammen, lægge i skabet, vaske igen og en gang mere fordi man glemte at ligge det i tørretrumbleren. Det må være helt fantastisk. Jeg vil gerne bestille 2 af alt af det tøj!

Jeg vil kunne tage til en fest..
festival eller bytur med pigerne, og drikke mig fuldstændig kanaks, uden at skulle tage mig af børn med tømmermænd dagen efter. Altså at de bare ikke-eksisterede i 2 dage, så jeg kunne tage ud og drikke også tage hjem og sove indtil jeg ikke havde tømmermænd mere. Ved nærmere eftertanke burde det måske være for hele weekenden. De tømmermænd bliver ikke ligefrem nemmere med årene.

At jeg kan finde en optimal balance..
mellem at være en god ansat og en god mor på samme tid. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at tage på arbejde og være en boss. Også tage af sted efter børnene i en acceptabel tid, uden at føle jeg forlader arbejdet uden at have lavet alt jeg skulle den dag. Jeg kunne samtidig tænke mig at have mulighed for at lægge arbejdet fra mig når jeg er sammen med børnene. Og at kunne tage en arbejdsrelateret telefon samtale i weekenden, uden at det gik ud over mine børn. Enten er mine tanker hos dem, og jeg har det dårligt i forhold til mine kollegaer og arbejdsplads. Ellers er mine tanker på arbejdet, og jeg føler jeg svigter mine børn og går glip af deres opvækst.

At min familie..
(læs: forældre, søskende og svigerfamilie) ville acceptere mine valg som mor, og mine opdragelsesmetoder uden at blande sig og lade være med at lytte til mine regler. Altså du ved. Når jeg siger at mit barn ikke skal spise slik og drikke sodavand, at så svigermor respekterer det og ikke giver mit barn slik og sodavand. Eller fortæller mig hvordan børnene skal sidde ved bordet ifølge hende…

At mine børn..
spiser det jeg serverer, uden at bede om noget andet eller vælte et glas vand samtidig med de forsøger at spise. Imens jeg kan bestille tøj online for et ubegrænset beløb, mens jeg drikker vin. Og spiser ost. Og drikker mere vin.

At mine børn..
sover hele natten igennem. Og når jeg putter dem, falder i de søvn det sekund hovedet rammer pude. Også sover de bare hele natten uden problemer. Intet overhovedet. Ikke en eneste lyd. I minimum 12 timer.

At tage en lang..
uforstyrret morfar, for så at vågne op til et hus der skinner, vasketøj er foldet sammen og at jeg på magisk vis har tabt alle mine graviditetskilo.

 

Velkommen

… til mit blogunivers.

Her vil jeg dele alt fra opskrifter og træningsprogrammer, til personlige indlæg og den nyeste viden med omdrejningspunkt i træning, sundhed, fertilitet, graviditet og efterfødsel. Jeg brænder for at hjælpe gravide, mødre og familier mod en sundere og stærkere hverdag, og jeg glæder mig til at inspirere dig!

Tak fordi du læser med <3

KIG LIDT RUNDT

Få bedre nætter!

Få bedre nætter!

Som mange af jer ved, har jeg haft et barn, som slet ikke har ville sovet om natten. Dette har selvfølgelig taget hårdt på vores familie. Både min mand og jeg har også døjet meget med at ligge...

Et halvt år som Corona mor

Et halvt år som Corona mor

Der er en grund til at kun én forælder har barsel. Her er min Corona-barsel på godt og ondt. En søndag morgen i slutningen af februar 2020 kom han ud, vores lille basse af en dreng. Ikke mindre end...

Sådan sætter jeg nye mål og når dem

Sådan sætter jeg nye mål og når dem

Jeg har læst ufattelig mange selvhjælpsbøger, set foredrag og udforsket, hvordan man kan coache sig selv, og nå de mål man sætter sig. I dag vil jeg derfor dele min viden med jer, så I måske også kan få lidt inspiration til, hvordan I kan nå de mål, I har!