Kost og sundhed - Mariadior.dk
Kost og sundhed - Mariadior.dk
Kost og sundhed - Mariadior.dk

Jeg bliver tit spurgt hvordan det er at være iværksættermor. Jeg ved ikke om jeg kan svare for alle, for jeg tror at alle iværksætter liv er meget forskellige. Men jeg kan da svare for mig selv.

Det er altid nemt at kigge i bagspejlet. Seriøst, jeg ville give meget for at komme tilbage til tiden inden børn, bare for at nyde det hele lidt ekstra…

Jeg manglede virkelig at kunne bruge mine arme, men så fortalte min veninde mig og en stræk vikle. Den kommer med så mange fordele!

Jeg har overstået mit første barns selvstændighedsalder, og hallelujah! Men så har jeg 2 mere der skal igennem. Derfor valgte jeg at lave nogle små ”regler” til mig selv, dem deler jeg lige med dig i dag!

Min graviditet startede som så mange andre. En pind med en streg og en masse lykke og forvirring over at det allerede var nu. Lykken blev dog på kort tid vendt til mit værste mareridt.

Man skal ikke lyve. Men nogle gange føler jeg det har været helt nødvendigt. Jeg kan da se at mine forældre også har løjet for mig da jeg var lille, og jeg har da ingen skade taget?!

Brystbetændelse er super smertefuldt. Desværre bliver mange ramt af det i den første periode af babys liv. Her er nogle tips til at undgå og afhjælpe brystbetændelse.

Let’s face it! Man sover ELENDIGT under graviditeten! Mit største problem var at jeg slet ikke kunne finde en stilling, jeg synes jeg lå særlig godt i!

Være tilstedet I din graviditet, under din fødsel og I dine tanker omkring det at være mor. Lær hvordan du kan bruge mindfullness under din fødsel.

Jeg har lavet en liste til dig med mine favorit brunchsteder, hvor jeg har fokuseret på at maden skal være godt, OG at jeg skal have mulighed for at pusle og amme mit barn, hvis behovet opstår.

Hvis du og din partner planlægger en graviditet eller er i gang med at forsøge at blive gravide, kan det meget muligt være relevant for dig at tænke over sundheden af din eller din partners sæd.

Fødselsdepression rammer omkring 6 % af alle fødende. Derfor har vi i denne uge fokus på, hvordan træning kan være en af vejen ud af en fødselsdepression.

Jeg synes ikke selv det er spændende, men jeg bliver tit spurgt til, hvordan vi får hverdagen til at hænge sammen med så mange projekter..

Vi har stort set alle prøvet at være på kur en gang i løbet af livet. Men så daler motivationen og man ender med at tage 80% af det tabte på igen.. Hvorfor?

Er du gravid? Du vil måske opleve en masse symptomer. Vi forsøger at liste de mest almindelige, så du måske ikke er så nervøs for, om du er den eneste.

Disse knækbrød med forskellig pålæg er et rigtig godt budt på nærende og sunde mellemmåltider. Også er de hurtige at lave og smager fantastisk!

At træne under din graviditet kommer med mange fordele – bl.a. nedsat risiko for komplikationer og en nemmere fødsel og graviditet. Der er dog nogle “regler” du skal overholde for at drage fuld fordel af din træning under din graviditet.

Mangler du gode ideer til børnenes legetøj, og ligner det hele et stort kaos somme tider? Maria deler sine tanker praktisk legetøj og de mange muligheder.

Hvis du, ligesom mig elsker at træne, har jeg her samlet 6 workouts til inspiration som kan laves uden udstyr. Udnyt tiden mens baby sover, eller træn med din baby.

 

Velkommen til vores univers

Her vil vi dele alt fra opskrifter og træningsprogrammer, til personlige indlægs og den nyeste viden. Vi brænder for at hjælpe gravide, mødre og familier, mod en sundere og stærkere hverdag, og vi glæder os til at inspirerer alle jer derude. Tak fordi i læser med <3

Rikke & Maria

__________________________

Share This