fbpx

Hvorfor skal du lave knibeøvelser? Jo se du, der er faktisk mange fordele at hente, ved at huske denne lille øvelse. Prøv disse 4 gode knibeøvelser.

Det kan være svært at finde tid og overskud til træning, når du har børn. .Derfor har vi lavet 5 øvelser, som du kan lave derhjemme med din baby og slippe for den dårlige samvittighed.

Jeg har fået en del spørgsmål, om min træning under mine graviditeter. Jeg vil gerne fortælle, hvordan jeg trænede, og ikke mindst hvad jeg trænede. Men det bliver med disse forbehold..

Efter jeg blev mor, har jeg virkelig kunnet mærke den dårlige samvittighed, jeg konstant går rundt med. Det er en træls følelse i kroppen, når den er tilstedet, hvilket er ret ofte, og det giver sådan et ækelt sug i maven.

Der ligger meget mere bag økologi end det blotte øje ser. Vi giver dig derfor 3 gode grunde til at vælge økologi.

For mig er det super vigtigt at have mål i livet. Det gør at jeg altid kan handle på baggrund af, hvad mine drømme er.

De fleste kvinder vil opleve at mavemusklerne deler sig under en graviditet for at lave plads til baby. Nedenfor giver vi dig 4 facts, som kan hjælpe dig med at få styr på dine mavemuskler.

Vi har samlet 5 lindrende yoga øvelser til dig der er gravid. Disse kan lindrer smerter i hofterne, ryggen og lænden, og være gavnlige under enhver graviditet!

Efter at have haft en dejlig og befriende samtale med min bedste veninde, hvor hun altid fortæller, hvad der foregår i hendes liv som tobarns mor. Kom vi til at tale om alt det vi virkelig godt kunne tænke os nu efter vi er blevet mødre.

Er manden også gravid? Det er jo os kvinder, der virkelig mærker graviditeten på egen krop. Men hvordan inkluderer man faderen, så han bliver en ligeså stor del af processen?

 

Velkommen til vores univers

Her vil vi dele alt fra opskrifter og træningsprogrammer, til personlige indlægs og den nyeste viden. Vi brænder for at hjælpe gravide, mødre og familier, mod en sundere og stærkere hverdag, og vi glæder os til at inspirerer alle jer derude. Tak fordi i læser med <3

Rikke & Maria

__________________________