fbpx

Mangler du gode ideer til børnenes legetøj, og ligner det hele et stort kaos somme tider? Maria deler sine tanker praktisk legetøj og de mange muligheder.

Hvis du, ligesom mig elsker at træne, har jeg her samlet 6 workouts til inspiration som kan laves uden udstyr. Udnyt tiden mens baby sover, eller træn med din baby.

Hvis du gerne vil have en sundere hverdag, er det vigtigt at du ikke ændre 17 vaner på samme tid. Det bedste du kan gøre, er at ændre en vane ad gangen.

Ikke bare er det en naturlig respons fra mennesker, at ønske at knuse, kysse og kramme de små personer vi har bragt ind i verdenen. Det er også det rigtige at gøre. I hvert fald ifølge et nyere studie.

Mangler i inspiration til træning i kan lave sammen som familie?
Så har vi lavet en uges træningsplan til jer, fyldt med lege, sved og højt humør.

Rigtig mange gravide døjer med voldsom hovedpine under graviditeten. Hvad skal du gøre ved det?Jeg deler mine bedste erfaringer med jer i dag.

Hvad kan vi selv gøre, for at undgå at hoppe ind i det nye år, 5 kilo tungere og med dårlig samvittighed, endnu engang? Vi giver vores bedste anbefalinger!

Hvis du skal arrangere en babyshower for din veninde, så har jeg samlet alle gode tips til lege, pynt og meget mere i dette indlæg. God læselyst!

Jeg har lavet en liste over ting, jeg kan gøre for at bibeholde den positive tankegang og opretholde mit drive. Den deler jeg med jer i dag.

Vi har skruet lidt ned for kalorie indholdet, og lavet en skøn opskrift på sundere risalamande uden at gå på kompromis med smagen.
Spis du bare anden portion med god samvittighed.

Mange døjer med smerter I og omkring bækkenet, lænd, skambenet og iskias under graviditeten. Det bedste du kan gøre for at forebygge er at holde dit bækken og krop stærk. Derfor har vi fundet 7 gode øvelser til netop dette!

For os er det vigtigt at være funktionel i hverdagen som småbørns familie. Derfor har vi tilpasset træningen ud fra de problematikker vi oftest ser hos familier med små børn.

Motivationen er på sit højeste i starten, og daler ofte gennem processen. Derfor får du vores bedste råd til, hvordan du bedst kan bibeholde din motivation i det du har sat dig for.

Hvorfor skal du lave knibeøvelser? Jo se du, der er faktisk mange fordele at hente, ved at huske denne lille øvelse. Prøv disse 4 gode knibeøvelser.

Det kan være svært at finde tid og overskud til træning, når du har børn. .Derfor har vi lavet 5 øvelser, som du kan lave derhjemme med din baby og slippe for den dårlige samvittighed.

Jeg har fået en del spørgsmål, om min træning under mine graviditeter. Jeg vil gerne fortælle, hvordan jeg trænede, og ikke mindst hvad jeg trænede. Men det bliver med disse forbehold..

Efter jeg blev mor, har jeg virkelig kunnet mærke den dårlige samvittighed, jeg konstant går rundt med. Det er en træls følelse i kroppen, når den er tilstedet, hvilket er ret ofte, og det giver sådan et ækelt sug i maven.

Der ligger meget mere bag økologi end det blotte øje ser. Vi giver dig derfor 3 gode grunde til at vælge økologi.

For mig er det super vigtigt at have mål i livet. Det gør at jeg altid kan handle på baggrund af, hvad mine drømme er.

De fleste kvinder vil opleve at mavemusklerne deler sig under en graviditet for at lave plads til baby. Nedenfor giver vi dig 4 facts, som kan hjælpe dig med at få styr på dine mavemuskler.

 

Velkommen til vores univers

Her vil vi dele alt fra opskrifter og træningsprogrammer, til personlige indlægs og den nyeste viden. Vi brænder for at hjælpe gravide, mødre og familier, mod en sundere og stærkere hverdag, og vi glæder os til at inspirerer alle jer derude. Tak fordi i læser med <3

Rikke & Maria

__________________________