Der er ikke meget klassisk burger over denne avocadoburger. Til
gengæld er den fyldt med velsmag og sunde sager!
Ingredienser
2 store formodnede avocadoer
2 håndfulde røde quinoa
1 dåse kidneybønner
2 store sødekartofler, skrællet og
skåret i tern
2 spsk. sesamfrø
2 spsk. mandelmel
Rødbedespirer
1 spsk. Karry
1 tsk. stødt kardemomme
2 dl rice and quinoa milk
2 spsk. mango/curry sovs
1 spsk. kokosolie
5 dl vand
2 fed hvidløg, finthakket
Aftensmad
Chilipot
1 dåse kidneybønner
1 dåse koksmælk
1 tsk gurkemeje
1 tsk ingefær
1 gulerod, skåret i skiver
1 rød peber, skåret i tynde strimler
1 gul løg, finthakket
2 fed hvidløg, finthakket
Saften af ½ lime
Hindbær
Frisk ruccola eller feldsalat
Fremgangsmåde – Dellerne
Kog quinoaen efter posens anvisninger.
I en gryde lader du 1 spsk. Kokosolie, sødekartofler, hvidløg, sesamfrø, mandelmel, karry, kardemomme, vand og kidneybønnner koge under låg til kartoflerne er bløde (ca 15 min). Rør ofte rundt. Når kartoflerne er færdige, skal der ikke være mere vand i gryden.
Tilsæt rice and quinoa mælk samt den færdig kogte quinoa i gryden. Smag til med salt og peber. Lad det simre i 5 minutter.
Skær avocadoen i 2 halve og form grydeblandingen til deller – der er til ca 4 deller. Læg den i mellem avocadostykkerne (der skal fungere som burgerboller) og top med rødbederadiser og en god ske mango/curry sovs
Fremgangsmåde – Chilipot
Hav alle ingredienser i en gyde og kog op i ca 8 min, til alle ingredienserne er bløde og godt blandet. Pynt med hindbær og friske ruccola.
Der er ikke meget klassisk burger over denne avocadoburger. Til
gengæld er den fyldt med velsmag og sunde sager!
Ingredienser
2 store formodnede avocadoer
2 håndfulde røde quinoa
1 dåse kidneybønner
2 store sødekartofler, skrællet og
skåret i tern
2 spsk. sesamfrø
2 spsk. mandelmel
Rødbedespirer
1 spsk. Karry
1 tsk. stødt kardemomme
2 dl rice and quinoa milk
2 spsk. mango/curry sovs
1 spsk. kokosolie
5 dl vand
2 fed hvidløg, finthakket
Aftensmad
Chilipot
1 dåse kidneybønner
1 dåse koksmælk
1 tsk gurkemeje
1 tsk ingefær
1 gulerod, skåret i skiver
1 rød peber, skåret i tynde strimler
1 gul løg, finthakket
2 fed hvidløg, finthakket
Saften af ½ lime
Hindbær
Frisk ruccola eller feldsalat
Fremgangsmåde – Dellerne
Kog quinoaen efter posens anvisninger.
I en gryde lader du 1 spsk. Kokosolie, sødekartofler, hvidløg, sesamfrø, mandelmel, karry, kardemomme, vand og kidneybønnner koge under låg til kartoflerne er bløde (ca 15 min). Rør ofte rundt. Når kartoflerne er færdige, skal der ikke være mere vand i gryden.
Tilsæt rice and quinoa mælk samt den færdig kogte quinoa i gryden. Smag til med salt og peber. Lad det simre i 5 minutter.
Skær avocadoen i 2 halve og form grydeblandingen til deller – der er til ca 4 deller. Læg den i mellem avocadostykkerne (der skal fungere som burgerboller) og top med rødbederadiser og en god ske mango/curry sovs
Fremgangsmåde – Chilipot
Hav alle ingredienser i en gyde og kog op i ca 8 min, til alle ingredienserne er bløde og godt blandet. Pynt med hindbær og friske ruccola.
+ vis kommentarer
GEM KOMMENTAR
Skriv en kommentar