Fertilitet 

Graviditet

Amning

Baby

Barsel

Familie

Det essentielle graviditet - og baby forløb

Anbefalinger

Tips & Tricks

Fællesskab

Familieliv

Parforhold

Rejse

Selvomsorg

Desserter, Opskrifter

Hindbærcheesecake

Hindbærcheesecake
Jeg er Maria

Jeg er vores faglige bidragsyder når det kommer til at fra delte mavemuskler, bækkengener, ernæring under og efter graviditeten, opstart på fast føde og ikke mindst sundhed i forbindelse med infertilitet

hey there

Haps en plads på
det essentielle graviditets/baby forløb!

jeg vil med!

Se dig omkring

Få hjælp, tips og støtte under din graviditet!

Lyt med til podcasten hos Morsomhed lige her

Opskrift på hindbærcheesecake på nøddebund

 

Nøddebund:

2 spsk havregryn (finvalsede)

1 dl pekannødder

0,5 dl mandelmel

1 dl cashewnødder (lagt i vand minst 1 time forinden)

100 gr smeltet smør eller kokosolie.

8 dadler uden sten

1 banan

1 tsk vaniljepulver

 

 

Sådan gør du:

Put alle ingredienser i en foodprocessor udover smør/kokosolie, og blend til det er en hel masse.

Læg massen i en kageform (24 Ø brugte jeg selv).

Smelt smør/kokosolie og hæld udover massen. Fordel det godt så det er over hele massen.

Bag massen i ovnen i 5-10 minutter på 175 grader.

Lad den køle helt af inden du putter fyldet på.

 

Imens kagen køler af, laver du fyldet:

2 pk philadelphia – for LCHF versionen – full fat. Ellers efter ønske.

1 pose frosne hindbær af 250 gr.

2 spsk sukkererstatning fra easis (kan sløjfes, men kagen bliver så ikke så sød).

1 dl cashewnødder (lagt i vand i mindst 1 time forinden)

3 ark husblas

2 spsk mandelmælk (kokosmælk, havremælk eller alm mælk kan også bruges)

1 tsk kardemomme

1 tsk vaniljepulver

 

Sådan gør du:

Blend cashewnødder, philadelphia, mælk, vaniljepulver og kardemomme i en foodprocessor til det er en fast masse.

Kog hindbærrene og tilsæt husblas efter pakkens anvisninger.

Tilsæt sukkererstatning fra easis i hindbærblandingen og rør godt rundt.

Del massen fra philadelphia blandingen i 2, og læg den ene del over nøddebunden, som du derefter stiller i fryseren i en times tid – gerne 2.

I den anden blanding kommer du hindbærrene i og blander godt sammen. Hæld det over den hvide blanding og sæt det derefter i køleskabet til servering.

 

 

Kagen kan holde sig god på køl i et par dage, og i fryseren i en måneds tid.

Pynt med friske bær og spiselige blomster og nyd med mødregruppen eller familien!

Author

Tilbage til Viden

Hindbærcheesecake

Hindbærcheesecake

Alt du får med

Hent dit Essentielle Graviditetsforløb

Yes jeg er gravid!

Guide til vitaminer under graviditeten

Tjekliste til jordemoder tider

Alt du skal vide om træning og sundhed

Tjekliste til kemi, makeup og pleje

Næste

forrige

01

Fødselsforberedelse

Rebozo

Mindfulness og vejrtrækningsøvelser

Fødselsforberedelese ebog

Fødselspakken

Næste

forrige

02

0 kr

Udstyrsguiden

Barnevognsquiz

Din komplette guide af udstyr

Nice to have / need to have 

Rabatkodehæfte

Næste

forrige

03

0 kr

0 kr

Lad os være 

Pennevenner

Følg din babys udvikling dagligt eller ugentligt under hele graviditeten, og indtil din baby fylder 1 år i vores essentielle graviditet - og babyforløb til 0 kr. Du får værdifuld viden, mini-kurser, eksklusive rabatkoder & faglig vejledning direkte i din indbakke eller i dit medlemsområde!