Tid: 20 min
2 portioner
Ingredienser:
1 blomkål
4 spsk. karry
1 tsk. gurkemeje
1 tsk. ingefær
1 tsk. salt
Friskkværnet peber
4 mynteblade til pynt
Saften af 1 friskpresset lime
2 dåser kokosmælk
1 tsk. paprika
1 lille håndfuld finthakket koriander
1 bananskalotteløg, finthakket
¼ grøntsags boullion
2 fed hvidløg, finthakket
1 tsk. salt
1 dåse kikærter
30 g smør
Fremgangsmåde:
- Skær blomkålen i små bidder.
- I en stor gryde tilsætter du smør, løg og hvidløg. Brun løget i et par minutter, til de er gyldne.
- Hæld kokosmælk, boullion, krydderier og koriander i gryden og kog op.
- Blend kikærterne og tilsæt i gryden. Rør godt, og lad det koge i 3 minutter.
- Tilsæt blomkålen og limesaft, og lad det koge i yderligere 8 minutter.
- Smag til med salt og peber og server med mynte og limeskiver.
+ Vis kommentarer
- Hide Comments