Menu

kontakt

om mig

mediekit

terminsgrupper

webshop

favoritter

podcast

free STUFF

Onlinekurser

Jeg er Maria Dior. Mor til 3, iværksætter med ADHD og popcornhjerne! Jeg elsker at have dig med "på holdet". Se dig omkring jeg håber du nyder at bruge tid på mit site!

Hejsa!

Tikka Massala i Pita

Jeg er Maria

Jeg blogger om alt fra sunde opskrifter, gode træningsøvelser, livet som mor, rejser og indretning, og selvfølgelig mit liv som iværksætter og content creator. Velkommen ind i varmen

hey there

Haps en plads på det essentielle graviditet/baby forløb

jeg vil med!

Hop ind og find alle mine opskrifter her!

SE DIG OMKRING

Find alle guides og indlæg til dig der er på barsel

Få hjælp, tips og støtte under din graviditet!

Hvad foretager jeg mig i mit liv for tiden? Hop ind og find ud af det! 

Nogle af mine favoritter

01

Beauty & wellness

02

Bolig og interiør

03

Sundhed 

04

Alt til børnene

Find alle guides og indlæg til om at være familie

Tid: 45 min

4 portioner

Ingredienser:

Fyld:

4 spsk. rødbede hummus

4 kyllingebryst

1 cm ingefær

1 tsk gurkemeje 

2 tsk. koriander

1. tsk. kommen

1 spsk. Garam masala

1 knivspids kardemomme

1 knivspids cayenne peber

60 ml kokosolie

80 gr usaltet smør (delt i 30 gr og 50 gr).

1 gult, finthakket løg

4 fed hvidløg, finthakket

1 dl flødeskum

1 spsk. kokossukker

1 tsk. paprika

4 dl vand

4 spsk. raita

Grøntsager efter eget valg – ca 400 

Pita:

80 g tapioka stivelse

45 g kikærtemel

1 æg

70 g mandelmel

10 g kokosfibermel 

120 g vand 1

tsk. bagepulver

1 tsk. salt

1 tsk. løgpulver

Fremgangsmåde:

Pita:

  1. Forvarm en pande til medium varme og hæld lidt olivenolie på.
  2. Miks alle ingredienser sammen grundigt. Massen bliver tyk men flydende.
  3. Fyld en øse med dej og hæld det på panden. Fordel det i cirkler, så det næsten dækker hele stegepanden. Vend pitaen når dejen begynder at boble. Steg den anden side i ca 1 minut.
  4. Fortsæt processen indtil al dejen er brugt.

 

Fyld:

  1. Forvarm ovnen til 180 grader
  2. I et ovnfast fad, har du vand, tomater og kyllingefileter. Sæt det ind i ovnen i 10 minutter på midterste rille.
  3. Tilsæt olie og smør på en pande på medium varme. Når smørret er smeltet, tilsætter du løg og hvidløg, ingefær og salt
  4. Rør godt rund i 5-7 minutter, derefter tilsætter du resten af krydderierne.
  5. På en anden pande steger du smør med kokossukker i 3 minutter på høj varme.
  6. Hav sovsen i en skål og blend det med en stavmixer, til det er flydende.
  7. Tag kyllingen ud, og tilsæt nu sovs, sukkersmør og flødeskum. Rør det godt rundt, inden du sætter fadet ind igen i yderligere 10 minutter – til kyllingen er færdig
  8. Fold pitapandekagerne sammen og tilsæt grøntsager, tikkamasala med kyllingebryst, hummus og raita.

Tid: 45 min

4 portioner

Ingredienser:

Fyld:

4 spsk. rødbede hummus

4 kyllingebryst

1 cm ingefær

1 tsk gurkemeje 

2 tsk. koriander

1. tsk. kommen

1 spsk. Garam masala

1 knivspids kardemomme

1 knivspids cayenne peber

60 ml kokosolie

80 gr usaltet smør (delt i 30 gr og 50 gr).

1 gult, finthakket løg

4 fed hvidløg, finthakket

1 dl flødeskum

1 spsk. kokossukker

1 tsk. paprika

4 dl vand

4 spsk. raita

Grøntsager efter eget valg – ca 400 

Pita:

80 g tapioka stivelse

45 g kikærtemel

1 æg

70 g mandelmel

10 g kokosfibermel 

120 g vand 1

tsk. bagepulver

1 tsk. salt

1 tsk. løgpulver

Fremgangsmåde:

Pita:

  1. Forvarm en pande til medium varme og hæld lidt olivenolie på.
  2. Miks alle ingredienser sammen grundigt. Massen bliver tyk men flydende.
  3. Fyld en øse med dej og hæld det på panden. Fordel det i cirkler, så det næsten dækker hele stegepanden. Vend pitaen når dejen begynder at boble. Steg den anden side i ca 1 minut.
  4. Fortsæt processen indtil al dejen er brugt.

 

Fyld:

  1. Forvarm ovnen til 180 grader
  2. I et ovnfast fad, har du vand, tomater og kyllingefileter. Sæt det ind i ovnen i 10 minutter på midterste rille.
  3. Tilsæt olie og smør på en pande på medium varme. Når smørret er smeltet, tilsætter du løg og hvidløg, ingefær og salt
  4. Rør godt rund i 5-7 minutter, derefter tilsætter du resten af krydderierne.
  5. På en anden pande steger du smør med kokossukker i 3 minutter på høj varme.
  6. Hav sovsen i en skål og blend det med en stavmixer, til det er flydende.
  7. Tag kyllingen ud, og tilsæt nu sovs, sukkersmør og flødeskum. Rør det godt rundt, inden du sætter fadet ind igen i yderligere 10 minutter – til kyllingen er færdig
  8. Fold pitapandekagerne sammen og tilsæt grøntsager, tikkamasala med kyllingebryst, hummus og raita.

+ vis kommentarer

GEM KOMMENTAR

Skriv en kommentar

Læs mere om mig

Når jeg ikke løber febrilsk rundt efter mine tre unger eller kysser på min mand, så kaster jeg kærlighed på mit andet hjertebarn – nemlig min online business.
Jeg arbejder med træning og sundhed før, under og efter graviditeten. Jeg har en uddannelse indenfor global sundhed og ernæring, et års studium fra UCLA i Los Angeles i bækken- og rygtræning under graviditeten, en personlig træner uddannelse, en masse kurser og ikke mindst 10 års erfaring i at undervise gravide og mødre i optimal kost og træning.

I dag foregår det hele online, og jeg smiler til op over begge ører, når jeg får lov til at hjælpe gravide og nybagte mødre med at blive en gladere, sundere og stærkere udgave af sig selv.

Top freebies

Gratis viden til at hjælpe dig videre

gratis minikursus

Tilmeld

gratis workshop

Online ammeforberedelse

Tilmeld

Gratis ebog

Din koplette guide til delte mavemuskler

Tilmeld

god ide alarm!

Lad os være 

Pennevenner

Få gode tips, anbefalinger, små perler med værdifuld viden og inspiration til livet som gravid, på barsel eller i som mor. Indhold med fokus på D-I-G. For ingen bryder sig om spam, vel?!