Forside

Online Kurser

Freebies

Viden

Podcast

Favoritter

Om os

App

Kontakt

Booking

Babypakke

Terminsgrupper

Samarbejde

Fertilitet

Graviditet

Amning

Baby

Barsel

Søvn

Familie

Søg

Hovedmåltider, Opskrifter

Tikka Massala i Pita

Vi er Camilla & Maria

Camilla er vores IBCLC ammekonsulent og jordemoder som underviser dig det bedste hun har lært om alt indenfor graviditet, baby, søvn og amning. 
Maria er vores Sundhedskonsulent og ernæringsfysiolog, og hun underviser dig i alt om træning, søvn, motorisk udvikling, kost og en krop i balance før, under og efter din graviditet. 

hey there

Haps en plads på
det essentielle graviditets/baby forløb!

jeg vil med!

Lyt til vores podcast

Flere kategorier

Tid: 45 min

4 portioner

Ingredienser:

Fyld:

4 spsk. rødbede hummus

4 kyllingebryst

1 cm ingefær

1 tsk gurkemeje 

2 tsk. koriander

1. tsk. kommen

1 spsk. Garam masala

1 knivspids kardemomme

1 knivspids cayenne peber

60 ml kokosolie

80 gr usaltet smør (delt i 30 gr og 50 gr).

1 gult, finthakket løg

4 fed hvidløg, finthakket

1 dl flødeskum

1 spsk. kokossukker

1 tsk. paprika

4 dl vand

4 spsk. raita

Grøntsager efter eget valg – ca 400 

Pita:

80 g tapioka stivelse

45 g kikærtemel

1 æg

70 g mandelmel

10 g kokosfibermel 

120 g vand 1

tsk. bagepulver

1 tsk. salt

1 tsk. løgpulver

Fremgangsmåde:

Pita:

  1. Forvarm en pande til medium varme og hæld lidt olivenolie på.
  2. Miks alle ingredienser sammen grundigt. Massen bliver tyk men flydende.
  3. Fyld en øse med dej og hæld det på panden. Fordel det i cirkler, så det næsten dækker hele stegepanden. Vend pitaen når dejen begynder at boble. Steg den anden side i ca 1 minut.
  4. Fortsæt processen indtil al dejen er brugt.

 

Fyld:

  1. Forvarm ovnen til 180 grader
  2. I et ovnfast fad, har du vand, tomater og kyllingefileter. Sæt det ind i ovnen i 10 minutter på midterste rille.
  3. Tilsæt olie og smør på en pande på medium varme. Når smørret er smeltet, tilsætter du løg og hvidløg, ingefær og salt
  4. Rør godt rund i 5-7 minutter, derefter tilsætter du resten af krydderierne.
  5. På en anden pande steger du smør med kokossukker i 3 minutter på høj varme.
  6. Hav sovsen i en skål og blend det med en stavmixer, til det er flydende.
  7. Tag kyllingen ud, og tilsæt nu sovs, sukkersmør og flødeskum. Rør det godt rundt, inden du sætter fadet ind igen i yderligere 10 minutter – til kyllingen er færdig
  8. Fold pitapandekagerne sammen og tilsæt grøntsager, tikkamasala med kyllingebryst, hummus og raita.

Author

Tikka Massala i Pita

det koster 0 kr

Kurser om første trimester, fødselsforberedelse, amning, babypleje, søvn, træning og meget mere

DET ESSENTIELLE GRAVIDITETS - OG BABYFORLØB

FÅ adgang til en app fyldt med viden til dig

E-bøger og guides om bækkengener, delte mavemuskler, udstyr til graviditeten og baby 

Sparring og rådgivning af jordemoder og sundhedskonsulent + fællesskaber direkte i appen

Daglige mails med viden om din graviditets - og babys udvikling

god ide alarm!

Lad os være 

Pennevenner

Få en daglig email om din graviditet - eller babys udvikling, gode gratis kurser som du helt sikkert får masser af viden og læring ud af, og unikke tilbud og et skønt fællesskab, ved at tilmelde dig vores dag-for dag nyhedsbrev her! Du kan afmelde dig med et enkelt klik, hvis du ikke længere vil forkæles maks! Og der er INTET spam - det lover vi!