De tager kun 10 minutter at lave, når alt er klar, og så skal du have en blender for at få dem lavet!
Ingredienser:
- 5 dl blødgjorte cashewnødder (lad dem ligge i en skål med kogende vand i 1 time)
- 0,5 dl citronsaft – friskpresset
- 2 spsk kokosolie
- 3 spsk vand
- 1,1 dl pekannødder
- 1,1 dl dadler (uden sten og friske)
- 1 dl kogte hindbær (eller mere – hvis du vil have mere friskhed) – nedkølet
- 1 dåse kokosmælk (full fat)
- 1 tsk vaniljepulver
- 2 spsk sukkererstatning/kokossukker (kan sløjfes)
Sådan gør du:
- Blend de første 4 ingredienser fra listen i en blender, til det er fuldstændig blendet sammen i en masse.
- Bland pekannødder og dadler i en foodprocessor til det er blandet godt sammen og knust.
- Læg blandingen fra foodprocessoren på en bageplade med bagepapir, så det fylder ca halvdelen af et bagepapir
- Fordel cashew-blandingen på pekannøddeblandingen.
- Tilføj hindbærrene og fordel ligeligt.
- Lav kokoscremen ved at tage det øverste fedt i dåsen i en skål med vaniljepulveret og sukkererstatningen. Mix det med en stavblender til det er cremet.
- Sæt det gerne i fryseren en halv time, inden du serverer dem!
Se denne og 3 andre opskrifter på lækre snacks du fx. kan lave under barsel her
+ Vis kommentarer
- Hide Comments