fbpx

7 løgne jeg har fortalt mine børn

21. februar 2019 | Personlig | 0 Kommentarer

Man skal ikke lyve. Men nogle gange føler jeg, det har været helt nødvendigt. Jeg kan da se, at mine forældre også har løjet for mig, da jeg var lille, og jeg har da ingen skade taget?!

Jeg deler i hvert fald, helt ærligt, med jer de 10 ting jeg kan huske, jeg har løjet om til mine børn! Så må vi se om nogle af jer også sidder og tænker – shit, det har jeg da også løjet om!

 

  1. Når isbilen ringer med klokken betyder det, at de har udsolgt.

En klassiker. Men en god en! Den kommer hver fredag, og når det er så dyrt, kan det simpelthen ikke betale sig at fortælle sandheden. Det ender i skrig og skrål og en tom tegnebog! Mila’s respons sidste gang den var forbi: ”Mamma, den har da altid udsolgt. Hvorfor når vi aldrig at købe is før alle andre?”

 

  1. Når man spiser slik, og det ikke er fredag, får man mareridt!

Børnene sikrer sig derfor altid, at det rent faktisk er fredag, når de skal spise sin slikpose. Den er også god at have på lur, når man er i butikken, og de bliver draget til slik-sektionen 😉

 

  1. Hvis I piller ved juletræet eller mammas julekugler, mister de deres julemagi, og så finder julemanden os ikke, når han skal levere julegaver!

Jeg har ikke ét eneste ødelagt jule-element, trods det meste er af glas! Det skal være insta-venligt ikke?

 

  1. Legepladsen lukker nu, vi må hellere hjemad!

Ja, når man har været der i 3 timer og er ved at fryse til is, og ikke hedder Elsa, må man have sine tricks! Når legepladsen er lukket, må man respektere det!

 

  1. Kan du se den hvide runde ting i loftet skat? Den som blinker rødt? Det er julemandens overvågningskameraer. Så han hele tiden kan holde øje med, om du er sød og god og må få julegaver til jul! Er det ikke smart?

Vi har en røgalarm i alle husets værelser året rundt. Nogle gange skal de mindes om det, men ellers er den vist plantet godt i deres hukommelse. Jeg får et forklaringsproblem, når de går af. Men det håber jeg aldrig sker! Af flere årsager…

 

  1. Når du lyver, kommer der en rød prik i din pande, som kun mamma og far kan se. Når du fortæller sandheden forsvinder den igen.

    1. Sørg for at sige det første gang, når du VED, at dit barn lyver! Ellers giver det ingen mening. 2. Når hun så lyver, tager hun sig altid til panden – og afslører sig selv! HAHA, den er genial!

  2. Hvis du spiser nok grøntsager, vil kroppen få det til at smage af slik.

Ikke 100 % en løgn, meeen ikke helt rigtig. Dog er resultatet 2 børn der KUN spiser deres grøntsager til aftensmad… det var lidt for godt gået!

 

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sådan sætter jeg nye mål og når dem

Sådan sætter jeg nye mål og når dem

Jeg har læst ufattelig mange selvhjælpsbøger, set foredrag og udforsket, hvordan man kan coache sig selv, og nå de mål man sætter sig. I dag vil jeg derfor dele min viden med jer, så I måske også kan få lidt inspiration til, hvordan I kan nå de mål, I har! 

Derfor skal du træne sammen med andre

Derfor skal du træne sammen med andre

Når du træner med andre, udforsker du også dine sociale relationer, og du bliver mere disciplineret af at have en aftale, du ikke vil aflyse i samme frekvens som aftaler med dig selv. Udover det får man sparring fra andre, og træningen bliver mere kreativ og variabel, idet man er flere om at vælge øvelser og designe programmer. Så når du træner med andre, får du generelt bedre resultater, end når du træner alene. 

Share This