Indlæg

6 workouts for hardcore mødre

16. januar 2019 | Efterfødsel

Workouts for mødre

Hvis du, ligesom mig elsker at træne, har jeg her samlet 6 workouts til inspiration som kan laves uden udstyr (for det meste). Udnyt tiden mens baby sover, eller tag din baby med til en træning derhjemme på stuegulvet. God træning! HUSK opvarmning! Ca. 10 minutter inden du begynder træningspasset for at undgå skader. Jeg anbefaler ligeledes at få tjekket om du har delte mavemuskler inden du går i gang med træningen. Det kan du gøre helt gratis hos os!

Tabata

20 sekunders arbejde, 10 sekunders pause – 4 runder tilsammen

 1. squats
 2. push ups
 3. sit ups
 4. rygups
 5. burpees

 

30 complex

 • 30 hamstring raises
 • 30 skulderpres med baby
 • 30 tricepsdips
 • 30 diagonale rygløft
 • 30 omvendt planke
 • 30 back row med 2 1L vandflasker
 • 30 walking lounges

 

12 days of fun

Du starter med runde 1, som du laver 1 gang, før du starter forfra og fortsætter til runde 2. efter runde 2 kører du øvelse 1, 2 og så 3. derefter 1, 2, 3, 4 osv. Antal foran øvelsen er det antal repetitioner du skal lave.

 • 1 dødløft m/baby
 • 2 pushups
 • 3 triceps dips
 • 4 side crunshes
 • 5 burpees
 • 6 ryg ups
 • 7 hofteløft
 • 8 walking lounges
 • 9 walking planks
 • 10 thrusters
 • 11 meter bear cralw
 • 12 turkish get ups

 

 

Marathon

 • 150 squats
 • 100 frog squats
 • 50 burrpees
 • 1 km løb

 

20 min intervals

30 sekunders arbejde og 30 sekunders pause, 5 intervaller per øvelse;

 • Burpees
 • Squats
 • Push ups
 • Step ups

 

Butt burner

Med et bootyband

 • 2 minutters sidewalk til hver side
 • 2 min butt burner (siddende)
 • 2 min balde spark til siden (per side)
 • 2 min omvendt planke
 • 2 min slow squats
 • 2 min liggende knæløft (til hver side)
 • 2 min hofteløft på en bold/1 ½ liters flaske

 

Find inspiration til øvelserne på vores youtube kanal eller facebook side!

Har du lavet én af disse workouts? Tag os på instagram 😉

Find gratis træningsprogrammer mm. På vores hjemmeside! Og husk at deltage i vores gratis prøveuge i uge 12 i Aarhus!
Vi glæder os til at få dig i form!

Velkommen

… til mit blogunivers.

Her vil jeg dele alt fra opskrifter og træningsprogrammer, til personlige indlæg og den nyeste viden med omdrejningspunkt i træning, sundhed, fertilitet, graviditet og efterfødsel. Jeg brænder for at hjælpe gravide, mødre og familier mod en sundere og stærkere hverdag, og jeg glæder mig til at inspirere dig!

Tak fordi du læser med <3

KIG LIDT RUNDT

Få bedre nætter!

Få bedre nætter!

Som mange af jer ved, har jeg haft et barn, som slet ikke har ville sovet om natten. Dette har selvfølgelig taget hårdt på vores familie. Både min mand og jeg har også døjet meget med at ligge...

Et halvt år som Corona mor

Et halvt år som Corona mor

Der er en grund til at kun én forælder har barsel. Her er min Corona-barsel på godt og ondt. En søndag morgen i slutningen af februar 2020 kom han ud, vores lille basse af en dreng. Ikke mindre end...