Menu

kontakt

om mig

mediekit

terminsgrupper

webshop

favoritter

podcast

free STUFF

Onlinekurser

Jeg er Maria Dior. Mor til 3, iværksætter med ADHD og popcornhjerne! Jeg elsker at have dig med "på holdet". Se dig omkring jeg håber du nyder at bruge tid på mit site!

Hejsa!

3 måder at optimere din fertilitet på

Jeg er Maria

Jeg blogger om alt fra sunde opskrifter, gode træningsøvelser, livet som mor, rejser og indretning, og selvfølgelig mit liv som iværksætter og content creator. Velkommen ind i varmen

hey there

Haps en plads på det essentielle graviditet/baby forløb

jeg vil med!

Hop ind og find alle mine opskrifter her!

SE DIG OMKRING

Find alle guides og indlæg til dig der er på barsel

Få hjælp, tips og støtte under din graviditet!

Hvad foretager jeg mig i mit liv for tiden? Hop ind og find ud af det! 

Nogle af mine favoritter

01

Beauty & wellness

02

Bolig og interiør

03

Sundhed 

04

Alt til børnene

Find alle guides og indlæg til om at være familie

Infertilitet rammer flere og flere kvinder og mænd i Danmark. Det er ikke mange år siden, at infertilitet var et tabu, men når flere og flere – også kendte og influencere begynder at tale åbent om deres fertilitetsudfordringer, er det også nemmere for os dødelige at sætte ord på vores oplevelse med infertilitet.

Når man ønsker at gøre noget selv for at optimere ens fertilitet

Noget af det de fleste med fertilitetsudfordringer føler størst frustration og afmagt ved er følelsen af tab af kontrol.

Det kan være udfordrende i sig selv at føle, at ens krop står i vejen for et ønske om en baby og en graviditet. Det gør det sjældent nemmere at acceptere, at man ikke selv er herre over ens krop eller fertilitet.

I mange tilfælde har man ikke så meget man skulle have sagt. Man kan ikke fra dag til dag ændre sædkvaliteten – eller ægkvaliteten. Ligesom man heller ikke kan trylle en cyklus frem, hvis man har PCOS, og det er årsagen til uregelmæssig menstruation.

Du kan hellere ikke spise vitaminer, der “booster” din fertilitet og forvente at stå med en positiv graviditetstest om et par uger.

Men der findes faktisk evidens på at særligt infertile, der oplever udfordringer med nedsat sædkvalitet eller PCOS og endometriose, kan fremme fertiliteten ved hjælp af kost, sundhed, motion og træning.

Infertilitet rammer flere og flere kvinder og mænd i Danmark. Det er ikke mange år siden, at infertilitet var et tabu, men når flere og flere – også kendte og influencere begynder at tale åbent om deres fertilitetsudfordringer, er det også nemmere for os dødelige at sætte ord på vores oplevelse med infertilitet.

Når man ønsker at gøre noget selv for at optimere ens fertilitet

Noget af det de fleste med fertilitetsudfordringer føler størst frustration og afmagt ved er følelsen af tab af kontrol.

Det kan være udfordrende i sig selv at føle, at ens krop står i vejen for et ønske om en baby og en graviditet. Det gør det sjældent nemmere at acceptere, at man ikke selv er herre over ens krop eller fertilitet.

I mange tilfælde har man ikke så meget man skulle have sagt. Man kan ikke fra dag til dag ændre sædkvaliteten – eller ægkvaliteten. Ligesom man heller ikke kan trylle en cyklus frem, hvis man har PCOS, og det er årsagen til uregelmæssig menstruation.

Du kan hellere ikke spise vitaminer, der “booster” din fertilitet og forvente at stå med en positiv graviditetstest om et par uger.

Men der findes faktisk evidens på at særligt infertile, der oplever udfordringer med nedsat sædkvalitet eller PCOS og endometriose, kan fremme fertiliteten ved hjælp af kost, sundhed, motion og træning.

+ vis kommentarer

GEM KOMMENTAR

Skriv en kommentar

Læs mere om mig

Når jeg ikke løber febrilsk rundt efter mine tre unger eller kysser på min mand, så kaster jeg kærlighed på mit andet hjertebarn – nemlig min online business.
Jeg arbejder med træning og sundhed før, under og efter graviditeten. Jeg har en uddannelse indenfor global sundhed og ernæring, et års studium fra UCLA i Los Angeles i bækken- og rygtræning under graviditeten, en personlig træner uddannelse, en masse kurser og ikke mindst 10 års erfaring i at undervise gravide og mødre i optimal kost og træning.

I dag foregår det hele online, og jeg smiler til op over begge ører, når jeg får lov til at hjælpe gravide og nybagte mødre med at blive en gladere, sundere og stærkere udgave af sig selv.

Top freebies

Gratis viden til at hjælpe dig videre

gratis minikursus

Tilmeld

gratis workshop

Online ammeforberedelse

Tilmeld

Gratis ebog

Din koplette guide til delte mavemuskler

Tilmeld

god ide alarm!

Lad os være 

Pennevenner

Få gode tips, anbefalinger, små perler med værdifuld viden og inspiration til livet som gravid, på barsel eller i som mor. Indhold med fokus på D-I-G. For ingen bryder sig om spam, vel?!