Fertilitet 

Graviditet

Amning

Baby

Barsel

Familie

Det essentielle graviditet - og baby forløb

Anbefalinger

Tips & Tricks

Fællesskab

Familieliv

Parforhold

Rejse

Selvomsorg

Personlig

10 ting du ikke vidste om mig

Jeg er Maria

Jeg er vores faglige bidragsyder når det kommer til at fra delte mavemuskler, bækkengener, ernæring under og efter graviditeten, opstart på fast føde og ikke mindst sundhed i forbindelse med infertilitet

hey there

Haps en plads på
det essentielle graviditets/baby forløb!

jeg vil med!

Se dig omkring

Få hjælp, tips og støtte under din graviditet!

Lyt med til podcasten hos Morsomhed lige her

Jeg har en følelse af, at jeg fortæller meget om mig selv, som de der ønsker at vide en masse om mig, nok i forvejen ved. Men jeg er sikker på, at der på denne liste i hvertfald er noget nyt, du ikke vidste om mig. Så nu kommer den!

Hvis jeg ikke skulle være medejer af Maria Dior, skulle jeg helt sikkert være skuespiller.

Jeg gik på Hartvig Nissens skole (gymnasie) i oslo. Det er den skole serien, ”skam” blev indspillet på. Jeg valgte musik, dans og drama som linjefag. Jeg har altid kunnet lide at optræde på en scene. Og jeg er ret sikker på, at jeg ville gøre det godt – naturligvis 😉 Så det er helt klart det job, jeg skulle have, hvis jeg ikke elskede mit job – men det gør jeg jo heldigvis.

Jeg er faktisk ganske god til at synge

Eller det var jeg i hvertfald, inden jeg fødte Mila. Det gjorde noget ved min stemme (er der andre der har prøvet dette, eller er det bare en indbildning?). Jeg synger pænt, hvis jeg vil, og jeg elsker at synge. Lige i tiden er det mere børnesange, der hitter herhjemme, og det er ligesom, det bare gør noget ved lysten til at synge.

Jeg er allermest stolt af min præstation med mit firma og firmaet i sin helhed

At jeg turde at tage en chance, og at jeg er hoppet i den med begge ben. Jeg elsker at have mulighed for at hjælpe så mange kvinder som overhovedet muligt med at være sundere og gladere. Jeg er også lidt stolt over at blive Norges mester i drilldans i 2005!

Min største flause

Uden tvivl det mest pinlige, jeg har gjort (som jeg kan huske hvertfald), var da jeg lige havde fået Mila. Jeg var indlagt på skejby, og vi skulle rejse hjem for første gang. Jeg havde lige ammet en sidste gang, og vi skulle ud fra patienthotellet og ind i bilen. Der var et stykke at gå, og der var en hel del mennesker på fødegangen den dag. Jeg formår så at gå igennem indgang H og ud fra indgang E (et godt stykke – lad os bare sige det) med mit bryst ude af bh’en. Det var først da vi havde sat os i bilen, at vi lægger mærke til det. Det var sku ret pinligt.

Min hund Jason har flyttet fra Oslo til Danmark

Og forstår kommandoer på både norsk og dansk.

Jeg har haft min egen hest og ville gerne være veterinær, da jeg flyttede til danmark.

Dengang jeg flyttede til Danmark, havde jeg min egen hest. Ham havde jeg haft i 2 år, og han var en dansk varmblodshest. Jeg har redet siden, jeg var 11 år og troede ikke, jeg skulle holde op. Jeg valgte at læse sundhed og ernæring i stedet og endte med at sælge min hest. Jeg har ikke redet siden, men savner det umådeligt. Jeg har derfor en hemmelig drøm om, at Mila får interessen for heste og ønsker sig sin egen hest, vi kan deles om, når hun bliver lidt større.

Jeg vil gerne have flere børn

Korrektion 1 barn mere. Jeg synes, det er så fantastisk med babyer, når de er 0-6 uger. Det er den bedste tid i hele livet. Så jeg er konstant skruk. Efter de 8 uger er de ikke ligeså søde mere, og sover knapt så meget, så der har jeg ikke det vilde behov. Men hvis jeg kunne få en mere, der bare var 0-6 uger i 6 måneder også så ville hoppe direkte til 1 års alderen, var jeg total klar på en mere.

Min absolutte mor-fantasi er:

1 hel weekend hvor jeg IKKE har nogen planer, og børnene er væk, og jeg bare kunne ligge på sofaen og spise Ben & Jerrys hele dagen, hvis jeg har lyst til det. Gud, det ville være helt fantastisk!

Jeg er 26 år og har stadig ikke lært at drikke vin eller kaffe…

På min bucket list står der:

 • købe et hus i LA
 • have 1 barn mere
 • deltage i crossfit games
 • rejse på jordomrejse med børnene og Lasse i 6 måneder
 • interviewe Kate Winslet
 • bygge et sundhedscenter i Afrika til børn
 • drage på safari
 • dykke i New Zealand
 • gå på den kinesiske mur
 • tage et fotokursus
 • bygge et hus
 • designe min egne træningskollektion
 • åbne centre i hele verden!
 • være tro mod mine værdier til den sidste dag
 • nyde hvert sekund med mine børn og min mand

Author

Tilbage til Viden

10 ting du ikke vidste om mig

10 ting du ikke vidste om mig

Alt du får med

Hent dit Essentielle Graviditetsforløb

Yes jeg er gravid!

Guide til vitaminer under graviditeten

Tjekliste til jordemoder tider

Alt du skal vide om træning og sundhed

Tjekliste til kemi, makeup og pleje

Næste

forrige

01

Fødselsforberedelse

Rebozo

Mindfulness og vejrtrækningsøvelser

Fødselsforberedelese ebog

Fødselspakken

Næste

forrige

02

0 kr

Udstyrsguiden

Barnevognsquiz

Din komplette guide af udstyr

Nice to have / need to have 

Rabatkodehæfte

Næste

forrige

03

0 kr

0 kr

Lad os være 

Pennevenner

Følg din babys udvikling dagligt eller ugentligt under hele graviditeten, og indtil din baby fylder 1 år i vores essentielle graviditet - og babyforløb til 0 kr. Du får værdifuld viden, mini-kurser, eksklusive rabatkoder & faglig vejledning direkte i din indbakke eller i dit medlemsområde!