Indlæg

10 ting du ikke vidste om mig

26. oktober 2018 | Personlig

Jeg har sådan en følelse af at jeg fortæller meget om mig selv. Og at de der ønsker at vide en masse om mig, nok i forvejen ved det.
Men jeg er sikker på at der  – på denne liste, i hvertfald er noget nyt du ikke vidste. Så nu kommer den!

 

10 ting du ikke vidste om mig

 

Hvis jeg ikke skulle være medejer af Maria Dior, skulle jeg helt sikkert være skuespiller.

Jeg gik på hartvig nissen vidergående (gymnasie) i oslo. Det er den skole serien ”skam” bliver indspillet på. Det var musik,dans og drama som jeg valgte som linjefag. Jeg har altid kunnet lide at optræde op en scene. Og jeg er ret sikker på jeg ville gøre det godt – naturligvis 😉 Så det er helt klart det job jeg skulle have hvis jeg ikke elskede mit job som jeg heldigvis gør.

Jeg er faktisk ganske god til at synge

Eller det var jeg i hvertfald inden jeg fødte Mila, som gjorde noget ved min stemme (er der andre der har prøvet dette, eller er det bare en indbildning?). Jeg synger pænt hvis jeg vil, og jeg elsker at synge, men lige i tiden er det mere børnesange der hitter herhjemme, og det er ligesom det bare gør noget ved lysten til at synge.

Jeg er allermest stolt af min præstation med mit firma og firmaet i sin helhed.

At jeg turde at tage en chance, og at jeg hoppet i den med arme og ben. Jeg elsker alt vi får til, og jeg elsker at have mulighed for at hjælpe så mange kvinder som overhovedet muligt med at være sundere og gladere. Jeg er også lidt stolt over at blive norges mester i drilldans i 2005!

Min største flause

Uden tvivl det mest pinlige jeg har gjort (som jeg kan huske hvertfald) var når jeg lige havde fået Mila. Jeg var indlagt på skejby, og vi skulle rejse hjem for første gang. Jeg havde lige ammet en sidste gang, og vi skulle ud fra patienthotellet og ind i bilen. Der var et stykke at gå, og der var en hel del mennesker på fødegangen den dag. Jeg formår så at gå igennem indgang H og ud fra indgang E (et godt stykke – lad os nu bare sige det) med mit bryst ude af bh’en. Det var først dengang vi sat os i bilen at vi lægger mærke til det. Det var sku ret pinligt.

Min hund jason har flyttet fra oslo til danmark

Og forstår kommandoer på begge sprog.

Jeg har haft min egen hest, og ville blive vetrinær da jeg flyttede til danmark.

Dengang jeg flyttede til danmark havde jeg min egen hest. Ham havde jeg haft i 2 år og var en dansk varmblodshest. Jeg har redet siden jeg var 11 år, og troede ikke jeg skulle slutte. Jeg valgte at læse sundhed og ernærig istedetfor, og endte ud i at sælge min hest. Jeg har ikke redet siden, men savner det umådeligt. Jeg har derfor en hemmelig drøm om at Mila får interessen for heste og ønsker sig sin egen hest vi kan deles om når hun bliver lidt større

Jeg vil gerne have flere børn

Korrektion 1 barn mere. Jeg synes det er så fantastisk med babyer når de er 0-6 uger. Det er den bedste tid i hele livet. Så jeg er konstant skruk. Efter de 8 uger er de ikke ligeså søde mere, og sover knapt så meget, så der har jeg ikke det vilde behov. Men hvis jeg kunne få en mere der bare var 0-6 uger i 6 måneder, også hoppet direkte til 1 års alderen, var jeg total klar på en mere. Rikke siger dog det er hendes tur først, så vi må vidst vente lidt længer før vi overvejer en mere. Men jeg skal ikke udelukke det.

 

Min absolutte morfantasi er:

1 hel weekend hvor jeg IKKE havde nogen planer, og børnene var væk, og jeg bare kunne ligge på sofaen og spise ben & jerrys hele dagen hvis jeg havde lyst til det. Gud, det ville være helt fantastisk!

Jeg er 26 år, men jeg har stadig ikke lært at drikke vin eller kaffe…

På min bucket list står der:

 • købe et hus i LA
 • have 1 barn mere
 • deltage i crossfit games
 • rejse på jordomrejse med børnene og lasse i 6 måneder
 • interveiwe kate winslet
 • bygge et sundhedscenter i afrika til børn
 • drage på safari
 • dykke i new zealand
 • gå på den kinæsiske mur
 • tage et fotokursus
 • bygge et hus
 • designe min egne træningskollektion
 • åbne centre i hele verden!
 • Være tro mod mine værdier til den sidste dag
 • Nyde hvert sekund med mine børn og min mand

Velkommen

… til mit blogunivers.

Her vil jeg dele alt fra opskrifter og træningsprogrammer, til personlige indlæg og den nyeste viden med omdrejningspunkt i træning, sundhed, fertilitet, graviditet og efterfødsel. Jeg brænder for at hjælpe gravide, mødre og familier mod en sundere og stærkere hverdag, og jeg glæder mig til at inspirere dig!

Tak fordi du læser med <3

KIG LIDT RUNDT

Få bedre nætter!

Få bedre nætter!

Som mange af jer ved, har jeg haft et barn, som slet ikke har ville sovet om natten. Dette har selvfølgelig taget hårdt på vores familie. Både min mand og jeg har også døjet meget med at ligge...

Et halvt år som Corona mor

Et halvt år som Corona mor

Der er en grund til at kun én forælder har barsel. Her er min Corona-barsel på godt og ondt. En søndag morgen i slutningen af februar 2020 kom han ud, vores lille basse af en dreng. Ikke mindre end...

Sådan sætter jeg nye mål og når dem

Sådan sætter jeg nye mål og når dem

Jeg har læst ufattelig mange selvhjælpsbøger, set foredrag og udforsket, hvordan man kan coache sig selv, og nå de mål man sætter sig. I dag vil jeg derfor dele min viden med jer, så I måske også kan få lidt inspiration til, hvordan I kan nå de mål, I har!