Tid: 40 min
2 portioner
Ingredienser:
1 rødløg skåret i både
1 dl balsamico
3 spsk. sukker
400 g kartofler – skrællede skåret i tern
1½ dl sødmælk
50 g smør
300 g svinemørbrad
1 tsk. sennepspulver
1 tsk. timian
1 tsk. rosmarin
1 pakke svampe mix
1 dåse kokosmælk
1 bananskalotteløg, finthakket
Ærteskud
Frisk timian (5 stilke)
Frisk salat som tilbehør
1 spsk. Sennep
Fremgangsmåde:
- Forvarm ovnen til 180 grader
- Krydr svinemørbraden med sennepspulver, timian, rosmarin og evt. salt og friskkværnet peber.
- Lad svinemørbraden stå i ovnen, til den er gennemstegt (ca 20 min) – Lad den hvile i 10 minutter inden den serveres.
- Kog kartoflerne, til de er gennemkogte. Tilsæt derefter sødmælk og smør, salt og peber efter smag og rør godt rundt, til det er en mos.
- Sæt bananskalotteløg, frisk timian, svampe og kokosolie over i en gryde, der er forvarmet til middelvarme (det skal koge efter et par minutter). Tilsæt 1 spsk. sennep efter 5 minutter under kog. Kog i yderligere 5 minutter på lav varme.
- Steg rødløg ved middel varme på en stegepande i 3-4 minutter. Tilsæt derefter balsamico og sukker og steg i yderligere 3 minutter til de bliver bløde og lysere i farven.
- Servér det hele sammen og pynt med ærteskud. Spis gerne en frisk, let salat til, da retten er lidt tung.
+ Vis kommentarer
- Hide Comments