Kom af med

Delte mavemuskler

Online Bootcamp for mødre

På 4 uger:

Metoden der har hjulpet tusindvis af mødre med at samle mavemusklerne, udligne muffintoppen og få en stærk kerne efter fødsleb

Er du træt af at maven buler, bækkenet driller og ryggen smerter?

Z

Er du træt af at føle dig utilpas i din krop, at føle at tøjet ikke sidder godt, og at bære rundt på en følelse af, at du mangler styrke og kraft?

Z

Længes du efter at kunne magte de mange løft og akavede stillinger en baby kræver, uden at mærke smerter i kroppen?

Z

Synes du maven stadig ser gravid ud, og kan du mærke at det virkelig går dig på hver gang du ivrigt forsøger at lyne dine før-graviditets jeans?

Z

Har du svært ved at holde på vandet, skriger din fordøjelse efter hjælp og er du totalt tom for idéer og gåpåmod, når du endnu engang forsøger at redde dine trusser midt i et nys?

Z

Er du top forvirret og frustreret over at du ikke kan finde hoved og hale, i hvad man må og ikke må med delte mavemuskler, og er du klar til at få en stærk og flad mave igen?

Er svaret ja?

.. så er her 2 nyheder til dig – en dårlig og en god.

Først den dårlige.

Du er med garanti én af de mange, som daglig laver bevægelser, som gør din mave-situation værre end den er i forvejen. Og uden redskaberne, teknikkerne og metoderne til at styrke din kerne og samle mavemusklerne, kommer du hver dag et skridt længere væk fra drømmen om en velfungerende krop og en fladere mave.

Ja, det gør ondt, men sandheden er at alt for mange mødre bevæger sig uhensigtsmæssigt efter fødslen. Og dét forværrer situationen med delte mavemuskler i så stor grad, at 3/4 oplever følgegener flere år efter fødslen. Der findes ikke et ”quickfix” til at få styrket kernen og få samlet dine mavemuskler igen. Det kræver at du gør noget ved situationen. For i værste fald påvirker det måden du er sammen med dit barn på – og den pris skal du ikke være villig til at betale!

.. og så den gode!

Der findes en måde at få mavemusklerne til at mødes igen. Til at genfinde styrken i din kerne, forebygge smerter og få en stærk og sund core, som ingen problemer har med at bevæge sig frit sammen med din baby!

I løbet af dette forløb tager jeg dig igennem de mest effektive (og korte) træninger du kan byde din mave, som ikke kun lærer dig at aktivere og bruge din kerne korrekt efter fødslen, men som danner rammen for en god holdning, en stærk krop og en funktionel core, som hverken buler eller forsager smerter!

Lad mig præsentere

Kom af med
delte mavemuskler

Metoden der har hjulpet tusindvis af mødre med at samle mavemusklerne, udligne muffintoppen og få en stærk kerne efter fødslen

Bootcampen er for dig som ønsker at reducere delte mavemuskler, få en stærk kerne og en fladere mave, men er i tvivl om hvordan du skal gribe det an.

I dette forløb får du både træning, viden og vejledning om delte mavemuskler, genoptræning efter fødslen, og hvad du skal være særligt opmærksom på når du begynder at bevæge og styrke din krop. Du får samtidigt motivation, inspiration og adgang til mange års erfaring, så du kan overkomme mentale barrierer og komme i mål med dine målsætninger.

Indhold

Alt dette får du med i forløbet som du, også efter de 4 live uger, har adgang til

Træningsmodulet

Genoptræner din krop efter fødslen med øget styrke og funktionalitet

S_2

N

4 “følg med”-træningssekvenser af 20 minutter, speciallavet med formålet at effektivt samle dine mavemuskler, reducere muffintoppen og styrke din kerne.

N

4 “følg-med”-træningssekvenser af 5-10 minutter, der kan laves hver dag, for at stabe gode rutiner med daglig bevægelse, med hurtigere og bedre resultater som gevinst.

N

8 ugers træningsprogram for delte mavemuskler, der kan bruges som supplement til forløbets træningssekvenser, men også som et øvelseskartotek hvor du kan håndplukke øvelser efter behov.

N

Kerneaktiveringsguide til delte mavemuskler der lærer dig at aktivere din kernemuskulatur og sikrer dig at du bevæger dig korrekt, både i hverdagen og under træning.

N

Videosupport når du har brug for feedback på din udførelse eller alternative øvelser.

Hvordan fungerer det?

Om du er ude eller hjemme, om du har erfaring eller ej, kan du her være med og med solide instruktioner og gennemgang af teknik, få resultater.

Du lærer alt, du skal om korrekt med delte mavemuskler, og du får sved på panden og god energi!

Træningerne kan selvfølgelig alle laves SAMMEN med baby, og du kan pause og starte efter behov og træne lige når det passer ind i dit skema.

Du får ved køb af bootcampen adgang til en medlemsside, hvorfra du kan afspille træningerne på din telefon, computer eller tablet, og streame til dit tv, hvis du ønsker det.

N

Workshop i delte mavemuskler – en grundig introduktion til din mave efter fødslen.

N

Tjek dig selv videoguides for både din kernestyrke og for delte mavemuskler, så du kan følge din udvikling.

N

Bananøvelsen du kan bruge til at vurdere hvordan du bedst bruger din krop til dagligt og hvornår du skal være særlig opmærksom på din mave.

N

Din guide til delte mavemuskler e-bog

N

Guide til genoptræning efter kejsersnitoverblik og introduktion til de 4 udviklingstrin du skal følge når du træner din kerne efter kejsersnit.

Vidensmodulet

Giver dig alt du skal vide om delte mavemuskler og hvad du skal være opmærksom på

S_3

Vidensmodulet

Giver dig alt du skal vide om delte mavemuskler og hvad du skal være opmærksom på

S_3

N

Workshop i delte mavemuskler – en grundig introduktion til din mave efter fødslen.

N

Tjek dig selv videoguides for både din kernestyrke og for delte mavemuskler, så du kan følge din udvikling.

N

Bananøvelsen du kan bruge til at vurdere hvordan du bedst bruger din krop til dagligt og hvornår du skal være særlig opmærksom på din mave.

N

Din guide til delte mavemuskler e-bog

N

Guide til genoptræning efter kejsersnitoverblik og introduktion til de 4 udviklingstrin du skal følge når du træner din kerne efter kejsersnit.

Hvad gør det dig i stand til?

om ca. 4 uger fra nu

At kontrollere din krop

Det betyder kort og godt, at du har fundet din kerneaktivering, styrket den og sikret dig at din krop kan udføre det du kræver af den, på den mest optimale måde, uden at du slider dine led og udvikler skader og gener!

At kigge på din mave med tilfredshed

Nej, det er ikke sikker du jubler efter 4 uger. Men jeg kan love dig, at du har fået et helt andet forhold til din mave. Den buler langt mindre end for 4 uger siden, og den er blevet markant stærkere! Det er du rimelig godt tilfreds med, kan jeg betro dig!

At mærke en stærkere krop med færre smerter og mindre mellemrum mellem mavemusklerne

Den ultimative frihed er at have en krop der kan det du beder den om. Du kan se og mærke en tydelig forskel i din fysik og anatomi. Det er ikke kun top motiverende, men også stærkt fordelagtigt for de andre mål du har med din træning og sundhed. Du er klar til at løbe en tur igen, tage i fitness eller måske udfordre dig med en ny sport! Det kan nu gøres uden afmagt og smerter.

At ubesværet kravle op og ned fra gulvet, og kaste den bette op i et hylende grin mere end 3 gange i træk

Din krop er blevet så stærk i kernemuskulaturen, at du nu bruger din krop på den mest optimale måde i hverdagens bevægelser. Det betyder 2 ting: 1.) At du har reduceret risici for smerter i ryg, lænd og bækken med 80 %, og 2.) at du har meget nemmere ved at lege med dit barn, at komme op og ned fra legetæppet og styrken til at give baby en flyvetur igennem luften.

At hoppe på trampolin med dit barn uden at tisse i bukserne

Det alene er jo en gevinst, men det største er at kunne tilbringe tid med din familie, uden at din krop står i vejen for det.

At føle dig tryg med retningen du er på vej i

Ikke noget med at google delte mavemuskler og tilbringe timesvis på at blive endnu mere forvirret over hvad der er op og ned. Du er pakket ind i viden og kærlighed, og er helt tryg ved at du laver de bedste øvelser, og styrer udenom de problematiske bevægelser, som ikke gavner din efterfødsels-mave.

Om Maria Dior

Det virker bedst, hvis man selv har fået resultater, og det har jeg!

Udover at være mor til 3 aber, undervise i sundhed og træning for mødre og gravide de seneste 9 år, og have forskellige uddannelser i bagagen, har jeg selv fået resultater med mine metoder og principper, og jeg har hjulpet mere en 1000 andre mødre og gravide med at gøre det samme.

Jeg er ikke:

Hvad tidligere deltagere af vores forløb siger

Tag ikke kun mit ord for det. Se hvad andre har oplevet i tidligere bootcamps.

Skønne Tatianna

Jeg er en super mor fordi jeg nu lytter til min egen krop først, jeg er en super kvinde fordi jeg nu får trænet 3 gange om ugen, spist sundere og planlagt min tid og jeg er en gladere kone fordi jeg får prioriteret mig selv og derved også føler jeg kan være der for min mand. Alle disse redskaber har jeg fået via Marias super gode råd og vejledning, træning og kostråd. 8 ugers intens og til tider hård bootcamp, men jeg kan klart anbefale hendes forløb – det er simpelthen det hele værd.

Seje Kristina

Jeg er så taknemmelig for at der findes muligheder som denne bootcamp, hvor man har nogle kompetente fagpersoner i ryggen hele vejen. På blot 8 uger har jeg tabt mig 4,2 kg og 18 cm fordelt på kroppen, og jeg VED at det ikke var sket uden bootcampen. AF HJERTET TAK for det kærlige skub bagi – det havde jeg brug for!

Søde Mette

Havde taget 24 kg på i graviditeten og manglede efter 9 uger stadig at tabe 11 kg. Så jeg besluttede mig for at prøve Maria Diors online forløb plus et begynderløbeprogram. Det gav mig lige det spark, jeg havde brug for til at fokusere på kost og få bevæget mig. Jeg tabte mig 8,3 kg og 20 cm på de 8 uger.

Andres oplevelser

S_3

Hvad koster det?

Din investering i at få en stærk krop der klarer mor-rollen med overskud er..

Én betaling af:

399,-

Én betaling og så er du klar til start.

Du modtager med det samme en email med adgangsoplysninger til forløbet og så kan du ellers komme i gang – både via computer, tablet eller din telefon.

HAR DU NOGLE

SPØRGSMÅL?

Måske du sidder og brænder inde med et spørgsmål?

Jeg har samlet de oftest stillede spørgsmål til dig her. Hvis du ikke finder dit svar her, er du altid velkommen til at kontakte mig. Tryk blot på mit hoved i hjørnet af skærmen!

1. Hvad hvis jeg ikke får det brugt?

Hvis du vælger at investere i forløbet, er det fordi, du har et ønske om at skabe forandring for dig selv. Jeg støtter dig gennem hele processen. Du har således mulighed for at blive coachet undervejs i forløbet, hvis du støder på forhindringer, du bliver en del af en træningsgruppe, hvor I kan motivere og heppe på hinanden eller aftale faste tidspunkter for træningen, og jeg giver dig en masse redskaber, til at arbejde med dine vaner og psyke, så du kan komme i mål. Worst case, så er bootcampen din til evigt eje, så skulle du risikere at komme en uge eller to bagud på grund af uforudsete hændelser, så kan du altid genoptage din træning.

2. Hvordan ved jeg, at jeg laver øvelserne rigtigt?

Ulempen ved et online forløb er, at du ikke har din træner lige ved siden af dig, til at overvåge dig og rette din teknik. Vi kompenserer for dette ved at forklare og vise dig udførelsen af alle øvelser grundigt, og give dig mulighed at stille spørgsmål og blive individuelt vurderet via Videoask, som du finder i højre hjørne af din medlemsside, hvor du både kan skrive beskeder eller optage videoer af dig selv, og sende dem direkte til mig (Maria!).

3. Hvorfor kan jeg ikke bare gå i gang selv?

Din krop har været igennem lidt af et traume med både graviditet og fødsel og er forståeligt nok lidt medtaget. Den har derfor brug for at blive taget hånd om på en måde, hvor den bliver styrket dér, hvor den trænger mest til det, på en hensynsfuld og skånsom måde. Man kan desværre nemt komme til at overbelaste sin krop og i værste fald få skader, hvis man springer genoptræningsdelen over. Så medmindre du selv er ekspert inden for korrekt træning og teknik efter fødslen, så lad mig hjælpe dig på vej.

4. Hvorfor skal jeg vælge dit forløb fremfor andres?

Min online bootcamp er den eneste på markedet, hvor du får en samlet pakke. Du får således ikke blot træning og kostvejledning, men også coaching, vanearbejde, opfølgning, fællesskab og motivation gennem hele forløbet, så du får skabt den forandring, du drømmer om, og så du er i stand til at holde de gode vaner efterfølgende. Derudover er jeg specialiseret i lige præcis graviditets- og efterfødselstræning. Jeg ved måske ikke så meget om alt muligt andet, men træning under og efter graviditeten, dér har jeg min spidskompetence.

5. Hvad gør jeg, hvis jeg kommer bagud?

Bootcampen bliver din til evigt eje, så du kan altid indhente de træninger, som du er bagud med. At komme bagud er således ikke ensbetydende med, at det hele er spildt og lige meget. Du kan altid komme i gang igen, og hvis du har brug for hjælp til at overkomme dine forhindringer, sidder jeg og mit team altid klar til at hjælpe dig.

6. Jeg har ikke trænet regelmæssigt i lang tid - kan jeg følge med?

Det kan du tro. Træningerne er udarbejdet på sådan en måde, at du får svedt på panden og bliver udfordret både hvis du er godt vandt til at træne, og hvis du aldrig har trænet før. Du kan følge dit eget tempo, udfordre dig selv, og være med uanset niveau.