20 ugers
kostforløb

Kostforløbet til dig der virkelig ønsker at se resultater.

Det sunde liv

Kæmper du med at tabe dig og holde vægten?

Z

Du føler, at du altid er ”på kur”

Z

Du kæmper med at holde vægten efter et vægttab

Z

Du føler dig ofte som en fiasko

Z

Du mister hurtigt motivationen

Z

Du har svært ved at overskue processen

Så er det på tide

At ændre kursen

Få værktøjerne til endelig at tage kontrollen over din kost

At opnå et vægttab behøves ikke betyde, at du skal måle alt, du spiser. Det behøver heller ikke være svært eller tage meget af din tid. Det kræver dog arbejde i starten, og det kræver, at du har de rigtige redskaber og en basal viden til at gøre noget ved din kost.

Jeg har derfor lavet et forløb til dig, der ikke kun vil spise gulerødder og sige nej tak til kage. Du lærer hvordan du med fordel kan ændre din kost, hvordan du bedst spiser for at opnå dit mål, og hvordan du arbejder med dine vaner og dit tankemønster.

Jeg giver dig alle værktøjer, du skal bruge for at kunne finde en kost, du kan leve med, og som du har kontrol over. Så behøver du ikke bruge mere tid på at tælle kalorier og tænke på din kost hele tiden. Vi samarbejder om at designe en kostplan der passer til dig, ud fra dine mål og ønsker og min faglige vurdering af din krops behov.

Maria Dior’s

20 ugers kostforløb

En optimal livsstil for dig der kæmper med kiloene men ønsker at opnå et holdbart vægttab

Dette er forløbet for dig, som virkelig ønsker at se resultater, og få redskaberne til at tage kontrollen over din kost og din vægt.

Kostforløbet strækker sig over 20 uger med udgangspunkt i dine individuelle behov og situation, hvor din kostguide udarbejdes ud fra din nuværende kost, så du bedst muligt kan implementere den i din hverdag. Vi holder styr på dine målsætninger og resultater undervejs, hvor vi også arbejder med vaneændringer og livsstilstiltag. For det bedst mulige resultat vil du have 24/7 kontaktmulighed under hele forløbet.

Dette får du med

5 online vanecoaching-sessioner á 60 minutter

Fordelt over de 20 uger. På en vanecoaching-session taler vi om, hvordan det er gået siden sidst, hvad du oplever, som forhindrer dig i at tage nye tiltag mod et sundere dig, og vi får sammen lagt en slagplan for, hvilke konkrete og lavpraktiske handlinger der skal hjælpe dig mod et sundere jeg.

Opskriftshæfte

Et hæfte fyldt med lækre opskrifter som kan inspirere dig til gøre lidt ekstra ud af salaten eller din smoothie, men husk på at det bare er inspiration, og ikke nødvendigvis avancerede og tidskrævende retter du skal spise. Der er plads til alle madvarer i dette forløb, og vi tager altid udgangspunkt, i det du har, når du åbner dit køleskab.

Ugeskema over din kost

Sammen laver vi dit ugeskema, så du kan få et overblik i starten af forløbet til at komme godt i gang, indtil du er klar til at stå på egne ben over tid.

Kost-oversigt

Tabeloversigter fyldt med dejlige madvarer som gør, at du nemt og hurtigt kan udvælge et måltid, der er fyldt med vitaminer og mineraler, og som gør, at du bliver mæt men stadig holder kurven i forhold til ikke at få for meget mad, hvis det er et vægttab, du ønsker.

24/7 kontaktmulighed

Kontakt mig med alle de spørgsmål du har om kost og motivation, når DU har lyst.

Ugentlige statusrapporter

Jeg sørger for at hive fat i dig på vores kontakt-platform, hvis ikke du skriver til mig, sådan så jeg kan få en opfølgning på, hvordan det står til hos dig. Specielt hvis du er gået lidt i stå eller har en dårlig uge, kan et par motiverende og medfølende ord være rigeligt til igen at tænke, at alting nok skal gå, og intet er så skidt, at det ikke er godt for noget andet. Så intet er SÅ skidt, at det ikke er godt til at skabe ny motivation!

Hvad koster det?

Få den nødvendige hjælp til at opnå de resultater du drømmer om

Pris: 4350,-

Stadig usikker på, om jeg kan hjælpe dig?

3 argumenter for at gå i gang nu:

Z

Du er efterhånden ved at være træt af ikke at få gjort noget ved det. Dette er din gyldne mulighed for én gang for alle at slippe de gamle vaner og få den rette hjælp og vejledning til endelig at komme i mål.

Z

Der er en grund til, at det endnu ikke er lykkes dig at få styr på din kost. Ellers var du for længst i mål. Jeg hjælper dig til at identificere og nedbryde de barrierer, der forhindrer dig lige nu.

Z

Du er nok bekendt med, at motivationen oftest er høj i starten og derefter hurtigt daler. Når først du er i vores ”net”, så får du den nødvendige hjælp til at holde fast og prioritere dit sundere jeg, samtidig med at du får hjælp til at overskue processen.