Sprød mørdej, blødt mazarinfyld og små bomber af brombær, blåbær og figen. Oh Happy Day!
Ingredienser:
Mørdej:
300 g Øko Hvedemel
150 g koldt smør
100 g flormelis
1 æg
Fyld:
250 g marcipan
100 g sukker
100 g blødt smør
75 g Øko Hvedemel
2 spsk fløde
1 1/2 vaniljesukker
2 æg
En stor håndfuld af både brombær og blåbær
2 figener i tern
Fremgangsmåde:
- Smuldr ituskåret smør i melet.
- Bland herefter med flormelis og saml til sidst hurtigt dejen med ægget.
- Tænd ovnen på 175 grader.
- Riv marcipanen og rør sammen med smør, sukker og fløde.
- Rør æggene i et af gangen. Mel og vaniljesukker røres i.
- Mazarinmassen hældes i tærten.
- Fordel bær og frugt oven på mazarinmassen og tryk den lidt ned i massen.
- Bag i ovnen i 45-50 minutter.
- Afkøl inden servering.
+ Vis kommentarer
- Hide Comments